- 14,974
- 11,320
- 113
Yarın izinliyim 3 adım yapabilirim
Tebrikler brom sen bu oyunu iyi ceviriyorsunPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
YessPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
Sıraya girelim mi aga yüzsüzlük edip 😅Pokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
Ben olabilir miyim bu seferPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
alt alt alt altttttYarın izinliyim 3 adım yapabilirim
yazmışsın zaten seçeceğim diye pardon57 K chipten elendik 120 lerde bitirdim tebrik ederim
çekiliş mi olacak sen mi seçeceksin usta
o kadar uğraştık beceremedek büyük sabır gerkli
Bu aralar hep loseyiz bi el verde saha kalkalım bizde kskskkaPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
Seçtiğin kişilerin mesajını beğen ulaşsın sana kralPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
Kesene bereket şansın daim olsunPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
Yeessssalt alt alt alttttt
Ben yapabilirim.Pokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
beni seçermisin bu sefer reisPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir