- 103,071
- 58,219
- 113
Pokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
OluruzPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
Sıradayız pokerciPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
Geldim serdar dayımPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
Sıra bana gelmedi miPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
Hazır kıta bekliyorum haberini kralPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
Merhaba geçen hafta yazmıştım ama geç yazdim sanirim ben ara ara kendi çapımda rol açmaya çalışıyorum ama destek olursanız deneyebilirimPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
Bol şans herkesePokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
Tebrikler, şansın daim olsunPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
Hayırlı olsunPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
Tebrikler bu arada sağlam vurdun sanırımPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
Tebrik ederimPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
57 K chipten elendik 120 lerde bitirdim tebrik ederimPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
Tebrikler abi tekrarPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
Nba maçı için hazırız dostPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir
Bol şans serdar abi helal olsun yine formundasın pokerde tebriklerPokerden yine bisiler kazandık.aslinda dağıtım yapmiycakdim ama yinede 3 5 kisi seçeyim 500luk roll açsınlar isteyen ödülü alır roll açmaz kendi bilir