http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hayat1kumar | Rollingci Aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dpvdsh

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,688
2,171
113
Balıkesir' de çok fabrika var illaki alırlar Ankarada olsan ertesi gün gel başla derler
Valla adamın durumu bilemeyiz belki okuduğu bölüm vardır onun işini yapmak istiyodur hayliyle bi sorunu sıkıntısı vardır fabrikada işte zordur

Zalihaan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,285
1,566
113
Ben inanmıyorum arkadaşlar isteyene Balıkesirde de iş var Sinop'tada siirttede ben şuna eminim ki Allah isteyene çaba sarf edene her zaman bir kapı açar, yani böyle kimsedir vs kolay para kovaladığın sürece hiçbir işin rasgitmez özellikle çocuğun varmış gerçekten üzücü

akcakocalı

Chobain
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,707
5,778
113
Abi ne insan var ya allahtan evli değilim evli adam kumar mı oynar hadi oynadın çoluğun çocuğun rıskını bari kumara verme

heineken00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,011
3,956
113
Balıkesir' de çok fabrika var illaki alırlar Ankarada olsan ertesi gün gel başla derler
yok dostum baklıkesir merkez de öyle bildiğin gibi çok fabrika yok. ama ankara konusunda haklısın. ayrıca şöyşe bir durum var özelini buraya dökmeyeceksin.

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,745
14,203
113
Ben inanmıyorum arkadaşlar isteyene Balıkesirde de iş var Sinop'tada siirttede ben şuna eminim ki Allah isteyene çaba sarf edene her zaman bir kapı açar, yani böyle kimsedir vs kolay para kovaladığın sürece hiçbir işin rasgitmez özellikle çocuğun varmış gerçekten üzücü
Tamam kardeşim sensin aw

dpvdsh

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,688
2,171
113
Abi ne insan var ya allahtan evli değilim evli adam kumar mı oynar hadi oynadın çoluğun çocuğun rıskını bari kumara verme
Bağımlılık bu biseye benzemiyo evlisi de oynar bekarı da oynar kurtulmak lazm tabi ben de bi iki borç var ödeyip çıkmak istiyorum

Zalihaan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,285
1,566
113
Fabrika gerçekten zordur inşallah düzelir ne diyelim

Valla adamın durumu bilemeyiz belki okuduğu bölüm vardır onun işini yapmak istiyodur hayliyle bi sorunu sıkıntısı vardır fabrikada işte zordur
Birader adamın çocuğu varmış yani sizi bilmem ama 2 tane lisans üniversite mezunuyum insaattada çalıştım çalışmadığım iş kalmadı fabrikanın işi kısmen zor olabilir ama sırtımda taş taşırım gerekirse uyumam ama yani çocuğumu harcliksiz bırakmamak için herşeyi yaparım(burda kumar kovalamam).

Ciqlett

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,102
2,219
113
2 kişi rol yaptı ilk elden patladı yokmu açacak

Ciqlett

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,102
2,219
113
Liste felan diyorduk sabaha kadar buradayız yapın rol 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...