- 103,136
- 58,257
- 113
Eyw bro senin yerin ayriSağol dost ihtiyaç olan yapsın bro tesekur ederim dusuncen ıcın
Eyw bro senin yerin ayriSağol dost ihtiyaç olan yapsın bro tesekur ederim dusuncen ıcın
Valla adamın durumu bilemeyiz belki okuduğu bölüm vardır onun işini yapmak istiyodur hayliyle bi sorunu sıkıntısı vardır fabrikada işte zordurBalıkesir' de çok fabrika var illaki alırlar Ankarada olsan ertesi gün gel başla derler
Adam yaSağol dost ihtiyaç olan yapsın bro tesekur ederim dusuncen ıcın
yok dostum baklıkesir merkez de öyle bildiğin gibi çok fabrika yok. ama ankara konusunda haklısın. ayrıca şöyşe bir durum var özelini buraya dökmeyeceksin.Balıkesir' de çok fabrika var illaki alırlar Ankarada olsan ertesi gün gel başla derler
@Redkit1990 taraftarıyımEyw bro senin yerin ayri
Tamam kardeşim sensin awBen inanmıyorum arkadaşlar isteyene Balıkesirde de iş var Sinop'tada siirttede ben şuna eminim ki Allah isteyene çaba sarf edene her zaman bir kapı açar, yani böyle kimsedir vs kolay para kovaladığın sürece hiçbir işin rasgitmez özellikle çocuğun varmış gerçekten üzücü
Estağfurullah dost@Redkit1990 taraftarıyım
Fabrika gerçekten zordur inşallah düzelir ne diyelimValla adamın durumu bilemeyiz belki okuduğu bölüm vardır onun işini yapmak istiyodur hayliyle bi sorunu sıkıntısı vardır fabrikada işte zordur
Bağımlılık bu biseye benzemiyo evlisi de oynar bekarı da oynar kurtulmak lazm tabi ben de bi iki borç var ödeyip çıkmak istiyorumAbi ne insan var ya allahtan evli değilim evli adam kumar mı oynar hadi oynadın çoluğun çocuğun rıskını bari kumara verme
Fabrika gerçekten zordur inşallah düzelir ne diyelim
Birader adamın çocuğu varmış yani sizi bilmem ama 2 tane lisans üniversite mezunuyum insaattada çalıştım çalışmadığım iş kalmadı fabrikanın işi kısmen zor olabilir ama sırtımda taş taşırım gerekirse uyumam ama yani çocuğumu harcliksiz bırakmamak için herşeyi yaparım(burda kumar kovalamam).Valla adamın durumu bilemeyiz belki okuduğu bölüm vardır onun işini yapmak istiyodur hayliyle bi sorunu sıkıntısı vardır fabrikada işte zordur
Çekin beni costuralim buraları 😁2 kişi rol yaptı ilk elden patladı yokmu açacak
Dostum adam seçmiş biz yokuz boşuna bekleme 😃Çekin beni costuralim buraları 😁