Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hayat1kumar | Rollingci Aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LeylekBaba35

Kaf-sin-kaf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,923
866
113
Arkadaşlar bugün çok işlem yaptım artık işlem yapamam zaten daha yeni 25k ceza yedik bidaha sıkıntıya girmeyelim gece 00'den sonra atarım roll parası 4 kişiye 500 olucak şekilde 4 rollcu arkadaş seçerim

Hedef 2 adim 2 adım sonunda 500u geri alıriz yeni bi arkadaşa atarız. (örnek ilk adım 800 oldu 2. Adım 1700 oldu 1200unu alır ana kasayı alır başkasına paslariz)

Forumda aktif rolling ve gelirse çekiliş açan arkadaşlar önceliklidir

Katılmak isteyenlerin konuya herhangi bi msj yazması yeterli

Forumda aktif etkinlik açmayan arkadaşlar üye etkinliği açtım oraya katılabilirler

Lütfen dmden yazıp para istemeyin yeterince dağıtım yaptın bugün bana o kadar kalmadı.
Talibim mümkün se olmazssda can sağlığı

DubaiÇikolatası

Ĥɛłªl·l
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,049
7,511
113
Yav bilader bırakın şu işleri sıra kavgalarını imkanı olan adam dağıtım yapar imkanı olmayan adam nasıl yapsın maaşını mı gelip dağıtsın ben forumda aktif olurum sürekli ama dağıtım yapamıyorum imkanım yok asgari ücret çocuk hanım çalışmıyor nasıl dağıtım yapacam şans olacak kazanırsam ancak çocuğa bezi alacak parayı bulamadığım zamanlar oluyor
Kardes valla haksızsız bu konuda eğer bu forumdaysan kumara her ay bi asgari ucret birakiyosundur gelip de surda 1 kere roll acmazsan bu senin sucundur hic bi seyi bahane etmemek lazim paran yoksa zaten kumar oynamazsin senin yaptigin direk kendine kullanmak oluyor

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,054
12,025
113
Yav bilader bırakın şu işleri sıra kavgalarını imkanı olan adam dağıtım yapar imkanı olmayan adam nasıl yapsın maaşını mı gelip dağıtsın ben forumda aktif olurum sürekli ama dağıtım yapamıyorum imkanım yok asgari ücret çocuk hanım çalışmıyor nasıl dağıtım yapacam şans olacak kazanırsam ancak çocuğa bezi alacak parayı bulamadığım zamanlar oluyor
Reis çocuk bezi alamayacak durumun yoksa kumarda ne işin var bırakın bu ayakları artık

dpvdsh

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,369
2,107
113
Kimse roll acmadigin için kızmaz sana ama acmadiysan da burda gelip roll konusuna yazma yani

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,172
1,870
113
Arkadaşlar bugün çok işlem yaptım artık işlem yapamam zaten daha yeni 25k ceza yedik bidaha sıkıntıya girmeyelim gece 00'den sonra atarım roll parası 4 kişiye 500 olucak şekilde 4 rollcu arkadaş seçerim

Hedef 2 adim 2 adım sonunda 500u geri alıriz yeni bi arkadaşa atarız. (örnek ilk adım 800 oldu 2. Adım 1700 oldu 1200unu alır ana kasayı alır başkasına paslariz)

Forumda aktif rolling ve gelirse çekiliş açan arkadaşlar önceliklidir

Katılmak isteyenlerin konuya herhangi bi msj yazması yeterli

Forumda aktif etkinlik açmayan arkadaşlar üye etkinliği açtım oraya katılabilirler

Lütfen dmden yazıp para istemeyin yeterince dağıtım yaptın bugün bana o kadar kalmadı.
Nerden ceza yedin havale ilemi

akcakocalı

Chobain
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,688
5,754
113
Tek yiyen tek ölür

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,127
17,928
113
Gecinemiosa kumar oynamicak ailesinin rızkını da kumarda yemicek gecinemiosa
Burda sürekli gelipte ondan bundan para istemekle olmuyor o işler yardımsever derneği değil burası durumu yoksa paylaşım yapamiosa da gelip burda aktif üyenin hakkına girmicek

cemsin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,905
1,319
113
Kardes valla haksızsız bu konuda eğer bu forumdaysan kumara her ay bi asgari ucret birakiyosundur gelip de surda 1 kere roll acmazsan bu senin sucundur hic bi seyi bahane etmemek lazim paran yoksa zaten kumar oynamazsin senin yaptigin direk kendine kullanmak oluyor
Kardeş kumara yetecek para mı kalıyor evin gıda ve gıda dışı alışverişi elektrik su internet doğalgaz hanım benim tel pazar parası kredi kartı evlenınce anlarsınız paranın kıymetini bekara kız boşamak kolay :)

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,054
12,025
113
Madem roll açacak durumunuz yok roll takip ederken görelim oda yok

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,808
5,719
113
Para varya Para ahhh ahh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...