- 103,133
- 58,256
- 113
7de6 won var bro nasil kaybettin laBurdan gittik senikiyle @Hayat1kumar
7de6 won var bro nasil kaybettin laBurdan gittik senikiyle @Hayat1kumar
Bol şans talipArkadaşlar bugün çok işlem yaptım artık işlem yapamam zaten daha yeni 25k ceza yedik bidaha sıkıntıya girmeyelim gece 00'den sonra atarım roll parası 4 kişiye 500 olucak şekilde 4 rollcu arkadaş seçerim
Hedef 2 adim 2 adım sonunda 500u geri alıriz yeni bi arkadaşa atarız. (örnek ilk adım 800 oldu 2. Adım 1700 oldu 1200unu alır ana kasayı alır başkasına paslariz)
Forumda aktif rolling ve gelirse çekiliş açan arkadaşlar önceliklidir
Katılmak isteyenlerin konuya herhangi bi msj yazması yeterli
Forumda aktif etkinlik açmayan arkadaşlar üye etkinliği açtım oraya katılabilirler
Lütfen dmden yazıp para istemeyin yeterince dağıtım yaptın bugün bana o kadar kalmadı.
Kesene bereketArkadaşlar bugün çok işlem yaptım artık işlem yapamam zaten daha yeni 25k ceza yedik bidaha sıkıntıya girmeyelim gece 00'den sonra atarım roll parası 4 kişiye 500 olucak şekilde 4 rollcu arkadaş seçerim
Hedef 2 adim 2 adım sonunda 500u geri alıriz yeni bi arkadaşa atarız. (örnek ilk adım 800 oldu 2. Adım 1700 oldu 1200unu alır ana kasayı alır başkasına paslariz)
Forumda aktif etkinlik açmayan arkadaşlar üye etkinliği açtım oraya katılabilirler
Lütfen dmden yazıp para istemeyin yeterince dağıtım yaptın bugün bana o kadar kalmadı.
Forumda aktif olupda para gondermedigin kisi kaldi mi hala
Eee bro bı Çin atasözü ne demiş KUMAR OSURUGA BENZER ZORLARSAN SİCARSİN😅devamı
GeldimArkadaşlar bugün çok işlem yaptım artık işlem yapamam zaten daha yeni 25k ceza yedik bidaha sıkıntıya girmeyelim gece 00'den sonra atarım roll parası 4 kişiye 500 olucak şekilde 4 rollcu arkadaş seçerim
Evet rollingci geldiArkadaşlar bugün çok işlem yaptım artık işlem yapamam zaten daha yeni 25k ceza yedik bidaha sıkıntıya girmeyelim gece 00'den sonra atarım roll parası 4 kişiye 500 olucak şekilde 4 rollcu arkadaş seçerim
Dost varmis. Eskilerin en aktif uyesi 🙂
O zaman patlat bi dm yansın krmızı sonra rulette siyaha basıp sönsünÖzelden para istemedik diye bizi unuttun demek abi 😂
Aynen valla direk aynısı oldu 👍😕Eee bro bı Çin atasözü ne demiş KUMAR OSURUGA BENZER ZORLARSAN SİCARSİN
Sen zorlamissin kacinilmaz son olmuş 😁
Bro sen en son artemisten ödül kazanmıştın ödül aticaksin gidiş o gidiş ne dmye döndün ne slm verdin demekki yasiyorsunBol şans talip
Site limit mi koydu LA sana niye hep 2500 awBurdan gittik senikiyle @Hayat1kumar
Rollcü belli mi Serdar abi takip mi ediyoruz takip mi ediliyoruz 🤣Eee bro bı Çin atasözü ne demiş KUMAR OSURUGA BENZER ZORLARSAN SİCARSİN
Sen zorlamissin kacinilmaz son olmuş 😁
Ne artemisi ne ödülü serdar bey yanlış numara 🤣Bro sen en son artemisten ödül kazanmıştın ödül aticaksin gidiş o gidiş ne dmye döndün ne slm verdin demekki yasiyorsun
Bro o an olanlara attım valla çok para gitti la. 1. Rollcu sen ol ?Özelden para istemedik diye bizi unuttun demek abi 😂
KırıldımO zaman patlat bi dm yansın krmızı sonra rulette siyaha basıp sönsün