- 31,261
- 28,837
- 113
Tamam abi afiyet olsun bu arada Tebrikler görmedim de ne kadar geldi turnuvadanSigaramı içeyim aticam maho
Tamam abi afiyet olsun bu arada Tebrikler görmedim de ne kadar geldi turnuvadanSigaramı içeyim aticam maho
Bro roll mecburi deil ama geçen hafta secmediklerimden seçmeye calisiyorumBana da rolling yaptırsana dost
76kTamam abi afiyet olsun bu arada Tebrikler görmedim de ne kadar geldi turnuvadan
Bana neden şans verilmiyorForumda aktif üyelik alanlardan seçiyorum kardeş
Yeni kayıt olduk işten fırsat buldukça aktif olabiliyoruz reis cepte olduğundada roll yapmaya çalışıyorum tekForumda aktif üyelik alanlardan seçiyorum kardeş
Seni sqcmedikmi geçen haftaKardo bizide görücen mi 😀😀
Beni de seçmedinSeni sqcmedikmi geçen hafta
Kardo ben hiç yok tum bakabilirsinSeni sqcmedikmi geçen hafta
TebriklerPoker turnuvasi kazancimdan arkadaslara dokunmak istedim bi liste var onlara roll kasasinatacagim.ayrica uye erkinligi acicakdim vazgecdim.forumda aktif uyelik acan 5 arkadasa daha 500 roll kasasi verelim ister rollmyapar ister cekirdek alir kendi bilir altdaki listeye 5 kisi 500 daha yarin oglen ekleriz
@eniste 2k kasa
@denizgltsry 2k kasa
@Hayroo 2k kasa
@Altanx06 500 kasa
@aliyazlik 500 kasa
@Mrlbra 1k kasa
@sapsap10 1200 kasa
@tounch 1k kasa
@Unal57 5k kasa
@egehandro 1500 kasa
@Aqua90 1k kasa
@SabriBey 500 kasa
Hepsi yollandi
+5 kisi 500 yarin ekleriz bugun cok islem oldu burdan olmayan 4 kisiye daha odul attim
Maşallah şansın güzel açıldı abi umarım hiç kapanmaz. Bı 150-200 fazla atsan olmaz mı ya ufaktan slot denim 🤣
Valla dostum hayat bir kumarsa sen bu kumarı iyi yapiyorsun helalPoker turnuvasi kazancimdan arkadaslara dokunmak istedim bi liste var onlara roll kasasinatacagim.ayrica uye erkinligi acicakdim vazgecdim.forumda aktif uyelik acan 5 arkadasa daha 500 roll kasasi verelim ister rollmyapar ister cekirdek alir kendi bilir altdaki listeye 5 kisi 500 daha yarin oglen ekleriz
@eniste 2k kasa
@denizgltsry 2k kasa
@Hayroo 2k kasa
@Altanx06 500 kasa
@aliyazlik 500 kasa
@Mrlbra 1k kasa
@sapsap10 1200 kasa
@tounch 1k kasa
@Unal57 5k kasa
@egehandro 1500 kasa
@Aqua90 1k kasa
@SabriBey 500 kasa
Hepsi yollandi
+5 kisi 500 yarin ekleriz bugun cok islem oldu burdan olmayan 4 kisiye daha odul attim
Tebrikler reis yeniden bana daha önce nasip olmadı düşünürsen burdayiz
Essginkine su kacirma mahi baksana dağıtım miktarına la 1m kazanmadimMaşallah şansın güzel açıldı abi umarım hiç kapanmaz. Bı 150-200 fazla atsan olmaz mı ya ufaktan slot denim 🤣
Beni gecen hafta yaptığın rollde sıradaki kişi secmistin nasip olmadı o rollu yapmak bu sefer bize düşer miPoker turnuvasi kazancimdan arkadaslara dokunmak istedim bi liste var onlara roll kasasinatacagim.ayrica uye erkinligi acicakdim vazgecdim.forumda aktif uyelik acan 5 arkadasa daha 500 roll kasasi verelim ister rollmyapar ister cekirdek alir kendi bilir altdaki listeye 5 kisi 500 daha yarin oglen ekleriz
@eniste 2k kasa
@denizgltsry 2k kasa
@Hayroo 2k kasa
@Altanx06 500 kasa
@aliyazlik 500 kasa
@Mrlbra 1k kasa
@sapsap10 1200 kasa
@tounch 1k kasa
@Unal57 5k kasa
@egehandro 1500 kasa
@Aqua90 1k kasa
@SabriBey 500 kasa
Hepsi yollandi
Zorla ver diiyecek değilim ama son 2 yıldır foruma girmedğim gün yok bol şansForumda aktif üyelik alanlardan seçiyorum kardeş