Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hayat1kumar & Rollinci Lazım

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,698
11,219
113
Başlığı okumamissin belliki isteyen roll yapar isteyen kola çekirdek alir yada kek malzemesi alır kek yapar kendisi bilir yazmıştım 😁
Öyle yazdığın içinde herkes kek yaptı kekte yemedik oysa çaylar hazırdı

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,071
58,219
113
Rollingcilerin hiç yüzü gülmüyor mu hep bi rollenme var forumda 🤣
@Hayat1kumar iyi cikis yakaladin abi. Düşme sans seninle olsun😄
Ben düşmem bro kazanç olduğu zaman hemen değerlendiririm eve bayağı bisiler aldım TV unitesi koltuk takımı çamaşır makinası sehpa takımı yemek masası takımı ayakkabılık vantilatör elektrik spurgesi kendime bı tablet bikac tane halı erkek kendime bı dişi kedi falan aldım buda arkadaslara yardimci oldum.kumar alemi böyle parayı degeldindirmezsen o para geldiği gibi gider ben buna fırsat vermeden parayı harcıyorum 5 6 yıldır taktik bu o yüzden hep kazancliyim

golcuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,782
891
113
Ben düşmem bro kazanç olduğu zaman hemen değerlendiririm eve bayağı bisiler aldım TV unitesi koltuk takımı çamaşır makinası sehpa takımı yemek masası takımı ayakkabılık vantilatör elektrik spurgesi kendime bı tablet bikac tane halı erkek kendime bı dişi kedi falan aldım buda arkadaslara yardimci oldum.kumar alemi böyle parayı degeldindirmezsen o para geldiği gibi gider ben buna fırsat vermeden parayı harcıyorum 5 6 yıldır taktik bu o yüzden hep kazancliyim
Süper hareket bence. Kazancının devamını dilerim

sanalfelsefe

Sadece Galatasaray 💛❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,821
1,053
113
İlk liste dışında
@sanalfelsefe 500
@Fterim1905 500
@yummy00 250
@BORDOMAVİ 200
@Mkrc53 200
@yasyn55 500
@ÖmerBaba 200
Bunlar dışında 3k birine attım ismimi yazma dedi yaklaşık 30 k dağıtım yaptım kazanç zaten 76 paraydi geçen haftada 2 günde 45 50 k dağıttım hafta içi düne kadarda en az 10k arkadaşlara yardımcı oldum 1 haftada yaklaşık 100k dağıtım yaptım dişlerimi yaptiesbilirdim bu paraya ama benim için para deil arkadasliklar önemli.lutfen daha dm atmayın ben zengin biri deilim zengin olan tek yanım gönlum mevzu bu
Atamadiklarima inssnca cvp vermeye çalıştim k bakmasınlar bidaha sefere kazsnmak nasip olursa yeni atkadaalarada yardımcı olmaya çalışacağım herkese tskrler
Dağıtım olayı bitmiştir
Sağolsın tekrardan kesene bereket dost