Bakayım dmye kardesevet o 3 4 kişiden biri bendim zannedersem kral
Evet varsın yeni dmden IBAN isim soy isim yazarmisinevet o 3 4 kişiden biri bendim zannedersem kral
Kesene bereket 1 haftadır güzel dağıtım yapıyorsun arkadaşlara bol bol şanslarBugün azda olsa kazandık.yine racona göre hareket edip bikac arkadasa roll yaptıralım
Dünden bikac arkadasa sozum vardı onlar hariç dağıtım yok
Söz verdiğim arkadaşlara 300er atayım konuda roll yapsınlar yapmak istemeyen keyfine göre kullanabilir odulu
@cemsin
Başka hatırlamıyorum ama 3 4 kişi vardı dmden yazmisdim
Dmden IBAN isim soy isim yaz kardesBen yoktum listede dost
Umarim önümüzdeki haftalarda da güzel kazanırsın güzel dağıtıyorsun tebrikler kazancın daim olsunEvet varsın yeni dmden IBAN isim soy isim yazarmisin
Bize bu sefer sıra var mı kralDmden IBAN isim soy isim yaz kardes
Sana attım ya daha önce kardeş.atmadiklarim şanslarını denesinlerBize bu sefer sıra var mı kral
Biz ne yazalım kral 😅Evet varsın yeni dmden IBAN isim soy isim yazarmisin
Peki😀Sana attım ya daha önce kardeş.atmadiklarim şanslarını denesinler
O adamda etminlik açıyor ondan onada sans verdik.senide bı yerdqn animsiyom ama cikaramadimBiz ne yazalım kral 😅
Muhabbetimiz cok var cok rol takıp ettik gecelerı yine de eyvallah foruma iyi dagıtıyosunO adamda etminlik açıyor ondan onada sans verdik.senide bı yerdqn animsiyom ama cikaramadim
Canın sagolsun abi😔Bugün azda olsa kazandık.yine racona göre hareket edip bikac arkadasa roll yaptıralım
Söz verdiğim arkadaşlara 300er atayım konuda roll yapsınlar yapmak istemeyen keyfine göre kullanabilir odulu
@cemsin
Sana söz verdigimi hatırlamıyorum kardeş verdin diyorsan dmye bakayim@Hayat1kumar kanka ben ?
Bütün bir nesli promo kodlara hapsettiren kişi gelmiş vaayyy dldmdmslsöTebrikler dost 🤗🤗🤗🤗
Kesene bereketBugün azda olsa kazandık.yine racona göre hareket edip bikac arkadasa roll yaptıralım
@cemsin