- 11,715
- 4,870
- 113
Bende yapa bilirim uygunsa
Bende yapa bilirim uygunsa
Kesene bereket dost. Söz yoktu ama yeni bir liste yapacaksan bulunmak isterim.Bugün azda olsa kazandık.yine racona göre hareket edip bikac arkadasa roll yaptıralım
Dünden bikac arkadasa sozum vardı onlar hariç dağıtım yok
Söz verdiğim arkadaşlara 300er atayım konuda roll yapsınlar yapmak istemeyen keyfine göre kullanabilir odulu
@cemsin
Başka hatırlamıyorum ama 3 4 kişi vardı dmden yazmisdim
Liste yok 8 10 kişiye attım söz verdiklerimenKesene bereket dost. Söz yoktu ama yeni bir liste yapacaksan bulunmak isterim.
durum musaıtse aday olurumBugün azda olsa kazandık.yine racona göre hareket edip bikac arkadasa roll yaptıralım
Dünden bikac arkadasa sozum vardı onlar hariç dağıtım yok
Söz verdiğim arkadaşlara 300er atayım konuda roll yapsınlar yapmak istemeyen keyfine göre kullanabilir odulu
@cemsin
Başka hatırlamıyorum ama 3 4 kişi vardı dmden yazmisdim
Birgün köşeyi dönersem görürüm demıstın bir gece o sayılıyor mu abi 😀😀Liste yok 8 10 kişiye attım söz verdiklerimen
Yok liste olmadığını bilyorum dost. Gündüz yazmıştın gördüm ben o açıklamayı. Hani kafanda öyle bir kaç kişi olur ya ondan dolayı sözledim.Liste yok 8 10 kişiye attım söz verdiklerimen
Abi kesene bereket allah gönlünw göre versibBikac kişi dedik yine 15 kişi öldü hammina 😁 yeter bu kdr.soz veripte atmadigim varsa hallederiz
Seninde kardesAbi kesene bereket allah gönlünw göre versib
En güzeli o.eger elindeki para ile bı delik kapaniyorsa o deliği kapatmak lazimKesene bereket hocam ödülüm geldi dostlar ben söyledim roll yapamıcağımı oynasak kaybedeceğiz yarın öğlen yemeği paramız çıktı söz vermişti adam Sözünü tuttu sağolsun.
Gene geç kalmisik ama kesene bereketEn güzeli o.eger elindeki para ile bı delik kapaniyorsa o deliği kapatmak lazim