- 1,088
- 345
- 83
Git calis kral
Şunun altına imza atarım amaç kazanmak ama kazanincada bu şekilde bir boşluğa düşülüyorŞöyle birşey var para kazanınca
Canın ne yemek ne gezmek istiyor , para var herşey yolunda diyorsun ama dünyada tek başına yaşıyormuşsun gibi sonra o parayı verince ufkun açılıyor böyle saçma bir düzen bilemedim
Git çalış söylemesi kolay demi işmi var turkieyede adam akilli 50 yere basvurursun almazlar hangi is yerine baksan kız alıyorlar git çalış lafından nefret ediyorumGit calis kral
Birader ben kimseyle falan dalga geçmedim falan yok Ben sadece o Kazancı paylaştım O da bitti yani eyvallah yine görüşün için sağ ol ben çok düştüm de bu sefer kötü düştüm işte...İşte benim anlatmak istediğim bu kumara devam eden bir adamın hiç bir zaman bir günü bir gününe uymaz çünkü kumar her gün kazandırmaz sende geçen gün slot kazanç videosu paylasmistin benim yorumumla dalga geçmiştin güzel kardeşim biz bu yolları çok geçtik boşuna demiyoruz nispet yapar gibi slot kazanç videosu atıp borçlar içinde gezen milletin moralini bozmayin diye ama olay hep dağıtım magitim anlaşılıyor geçmiş olsun umarım bi an önce çıkarsın bu psikolojiden
Ağzı olan konuşuyor kral boşverGit çalış söylemesi kolay demi işmi var turkieyede adam akilli 50 yere basvurursun almazlar hangi is yerine baksan kız alıyorlar git çalış lafından nefret ediyorum
Borç veriyorlar borç bir kere kazan bitti o iş dün 5 defa dededen 20 betten bonusa girdim hepsi sanki elleriyle ayarlamışlar gibi 497 ₺ oldu biriside 500₺nin üstüne çıkmadı bugün 50 k cektiysen senden 100 k almadan bir 50 k vermiyorlar a sitesinden b sitesine kadar aynı çok kez deneme yaptım hep aynı sonuç bilmiyorum ne olacak Allah'tan 2 sene önce bankaya 1000₺ bir takıntı vardı bilerek ödemedim oda icraya düştü maaştan kesildi ama kredi falan çekemiyorum o yönden borç sıfır çok şükür yoksa bende eksi 500leri çoktan görmüştümŞunun altına imza atarım amaç kazanmak ama kazanincada bu şekilde bir boşluğa düşülüyor
Geçici birkaç ay inşaatta falan calisilir dostum dolgun maaşlı rahat iş ararsan olmaz onun için vasıf lazimGit çalış söylemesi kolay demi işmi var turkieyede adam akilli 50 yere basvurursun almazlar hangi is yerine baksan kız alıyorlar git çalış lafından nefret ediyorum
Ben bir de belediye de temizlikçi personeli olarak çalışıyordum mahkeme muhabbetleri patladı çıkarttilar zaten Zaten ondan sonra banka bana Kredi bilgi verdi falan filan derken limit verdi derken patladım gittim kralBi işte asgari üçret veya 30-40 k kurtarmiyor ki o adralenini almissin kafa sürekli 3 ü 5 nasıl yaparım sonra yaparım o ne ki 10 da yaparım dediği an olay bitiyor ztn fark edemiyoruz 1 ay da 180 k gitti ha kazandım kazancam diye![]()
İnşallah reisimGeçmiş olsun zaten kumar oynayanın sonu iyi değil ben 120-130 bin içerdeyken birde araba motor yedi 76 bin de iki ayda aldığım maaştan yedim bankalarla sorunlu olduğum için kredi falan da imkanım yok kimsede yardım etmiyor zaten mimliyim kumarbazım ya sanki onların paraları yedim durumunu anlıyorum inşallah hep beraber düzeltiriz
Insaata giden bi yakinim geçenlerde inşaattan dustu öldü inşaat işi yapılmaz para için canin dan olursun haberin bile olmaz turkiyede yasiyabilmek her geçen gün biraz daha zorlaşıyorGeçici birkaç ay inşaatta falan calisilir dostum hiç yorulmadan dolgun maaşlı iş ararsan olmaz
Mahkeme idda işleri ile mi ilgiliBen bir de belediye de temizlikçi personeli olarak çalışıyordum mahkeme muhabbetleri patladı çıkarttilar zaten Zaten ondan sonra banka bana Kredi bilgi verdi falan filan derken limit verdi derken patladım gittim kral
Yok kanka farklı muhabbetler de onlar hal oldu işte bu dert çıktı başımaMahkeme idda işleri ile mi ilgili
Oyunlar artık ya Max veriyor ya hiç vermiyor.Valla asla pes etmemek lazım ne olursa olsun herkesin bi şekilde borcu var kumar bu durur durur bimi anda geliverir şans