Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hayat O Kadar Garip'ki ....🚬

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mytical91

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,196
2,728
113
Şöyle birşey var para kazanınca
Canın ne yemek ne gezmek istiyor , para var herşey yolunda diyorsun ama dünyada tek başına yaşıyormuşsun gibi sonra o parayı verince ufkun açılıyor böyle saçma bir düzen bilemedim
Şunun altına imza atarım amaç kazanmak ama kazanincada bu şekilde bir boşluğa düşülüyor

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,503
17,424
113
İşte benim anlatmak istediğim bu kumara devam eden bir adamın hiç bir zaman bir günü bir gününe uymaz çünkü kumar her gün kazandırmaz sende geçen gün slot kazanç videosu paylasmistin benim yorumumla dalga geçmiştin güzel kardeşim biz bu yolları çok geçtik boşuna demiyoruz nispet yapar gibi slot kazanç videosu atıp borçlar içinde gezen milletin moralini bozmayin diye ama olay hep dağıtım magitim anlaşılıyor geçmiş olsun umarım bi an önce çıkarsın bu psikolojiden

medoline

Eskiler eskiden güzeldi.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
971
113
İşte benim anlatmak istediğim bu kumara devam eden bir adamın hiç bir zaman bir günü bir gününe uymaz çünkü kumar her gün kazandırmaz sende geçen gün slot kazanç videosu paylasmistin benim yorumumla dalga geçmiştin güzel kardeşim biz bu yolları çok geçtik boşuna demiyoruz nispet yapar gibi slot kazanç videosu atıp borçlar içinde gezen milletin moralini bozmayin diye ama olay hep dağıtım magitim anlaşılıyor geçmiş olsun umarım bi an önce çıkarsın bu psikolojiden
Birader ben kimseyle falan dalga geçmedim falan yok Ben sadece o Kazancı paylaştım O da bitti yani eyvallah yine görüşün için sağ ol ben çok düştüm de bu sefer kötü düştüm işte...

Bbccaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,728
881
113
Bi işte asgari üçret veya 30-40 k kurtarmiyor ki o adralenini almissin kafa sürekli 3 ü 5 nasıl yaparım sonra yaparım o ne ki 10 da yaparım dediği an olay bitiyor ztn fark edemiyoruz 1 ay da 180 k gitti ha kazandım kazancam diye :(

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,414
6,687
113
Şunun altına imza atarım amaç kazanmak ama kazanincada bu şekilde bir boşluğa düşülüyor
Borç veriyorlar borç bir kere kazan bitti o iş dün 5 defa dededen 20 betten bonusa girdim hepsi sanki elleriyle ayarlamışlar gibi 497 ₺ oldu biriside 500₺nin üstüne çıkmadı bugün 50 k cektiysen senden 100 k almadan bir 50 k vermiyorlar a sitesinden b sitesine kadar aynı çok kez deneme yaptım hep aynı sonuç bilmiyorum ne olacak Allah'tan 2 sene önce bankaya 1000₺ bir takıntı vardı bilerek ödemedim oda icraya düştü maaştan kesildi ama kredi falan çekemiyorum o yönden borç sıfır çok şükür yoksa bende eksi 500leri çoktan görmüştüm

fsned2003

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
780
246
43
Geçmiş olsun zaten kumar oynayanın sonu iyi değil ben 120-130 bin içerdeyken birde araba motor yedi 76 bin de iki ayda aldığım maaştan yedim bankalarla sorunlu olduğum için kredi falan da imkanım yok kimsede yardım etmiyor zaten mimliyim kumarbazım ya sanki onların paraları yedim durumunu anlıyorum inşallah hep beraber düzeltiriz

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Git çalış söylemesi kolay demi işmi var turkieyede adam akilli 50 yere basvurursun almazlar hangi is yerine baksan kız alıyorlar git çalış lafından nefret ediyorum
Geçici birkaç ay inşaatta falan calisilir dostum dolgun maaşlı rahat iş ararsan olmaz onun için vasıf lazim

medoline

Eskiler eskiden güzeldi.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
971
113
Bi işte asgari üçret veya 30-40 k kurtarmiyor ki o adralenini almissin kafa sürekli 3 ü 5 nasıl yaparım sonra yaparım o ne ki 10 da yaparım dediği an olay bitiyor ztn fark edemiyoruz 1 ay da 180 k gitti ha kazandım kazancam diye :(
Ben bir de belediye de temizlikçi personeli olarak çalışıyordum mahkeme muhabbetleri patladı çıkarttilar zaten Zaten ondan sonra banka bana Kredi bilgi verdi falan filan derken limit verdi derken patladım gittim kral

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,414
6,687
113
Betgaranti sen geçen hafta 10 fs bonusundan 300₺ çektim onu 40 bin yaptım başka sitelerde o gün çektim ama yinede gidip dün 2 bin ₺ yine yatırdım ve yine tekrar edecek yok abi baş edemiyoruz

medoline

Eskiler eskiden güzeldi.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
971
113
Geçmiş olsun zaten kumar oynayanın sonu iyi değil ben 120-130 bin içerdeyken birde araba motor yedi 76 bin de iki ayda aldığım maaştan yedim bankalarla sorunlu olduğum için kredi falan da imkanım yok kimsede yardım etmiyor zaten mimliyim kumarbazım ya sanki onların paraları yedim durumunu anlıyorum inşallah hep beraber düzeltiriz
İnşallah reisim

Bbccaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,728
881
113
Ben bir de belediye de temizlikçi personeli olarak çalışıyordum mahkeme muhabbetleri patladı çıkarttilar zaten Zaten ondan sonra banka bana Kredi bilgi verdi falan filan derken limit verdi derken patladım gittim kral
Mahkeme idda işleri ile mi ilgili

ali7387

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,119
255
83
Bizde sende farklı değiliz kral sıkma canını 3 günlük dünya

gryhnbrnci

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,619
305
83
Valla asla pes etmemek lazım ne olursa olsun herkesin bi şekilde borcu var kumar bu durur durur bimi anda geliverir şans

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,414
6,687
113
Valla asla pes etmemek lazım ne olursa olsun herkesin bi şekilde borcu var kumar bu durur durur bimi anda geliverir şans
Oyunlar artık ya Max veriyor ya hiç vermiyor.
Max alabilmek içinde hayatın bitiyor
Zamanında oyunlar iyi durumdayken kıymet bilip parayi vurup çekilmedik şimdi bitik sistemle para kovalamaya çalışıyoruz

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,186
13,041
113
dün kuponlara 20 30 k bastığın için işbankasına 250k borcun olabilir mi acaba :D bunlar herkesin derdi dayıcım ülkenin yarısı bu durumda bi kendiniz böyleymiş gibi konu falan açıp iç dökmeye çalışıyorsunuz da kime döküyosunuz içinizi borç mu yarıştıralım dert mi kapıştıralım. ya bırakın yada bu illetin getirdiklerini kabul edip devam edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...