Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hayat Bilgisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BYTENNİS

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,710
410
83
Niye zoruna gitti lan senin acizliğini anlattım bu kadar zoruna gitmese böyle cevap vermezdin.

Gerçekler zoruna gitti mi?
Benim zoruma giden bir şey yok dost kendi kendine kafanda kelime üretip yazıyon takıntılı sıkıntılı olan sensin bence ayrıca aattığın yazılara değil konu başlığınaydı lafım

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,009
2,932
113
Benim zoruma giden bir şey yok dost kendi kendine kafanda kelime üretip yazıyon takıntılı sıkıntılı olan sensin bence ayrıca aattığın yazılara değil konu başlığınaydı lafım
O zaman insanlar içinden gelen bir paylaşım yaptığında tavuk dönerin arasına sıkılan mayonez gibi olma.

Direk laf atmaya çalışma.

Ya beğen geç ya da kendi fikrini söyle yaz geç.

BYTENNİS

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,710
410
83
O zaman insanlar içinden gelen bir paylaşım yaptığında tavuk dönerin arasına sıkılan mayonez gibi olma.

Direk laf atmaya çalışma.

Ya beğen geç ya da kendi fikrini söyle yaz geç.
Tabii efendim 😀😀

dakar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,005
933
113
Cok güzel paylaşım tebrik ediyorum

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,131
5,374
113
Screenshot_20250821-235204_Gallery.jpg

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,009
2,932
113
Alıntılayıp cevap vermek istemedim.

Son bir uykuya dalarken acaba ne katabilirim kendim ve başkalarına bir silkelensek neler kazanırız diye paylaştım.

Bunu kasası bitmiş filozofa bağlamış diyen kişiler elbet çıkacaktı. Alkolü katan kişiler...

Ne anlatsam boş ki...

Yazık lan tavana bak uyan yüzünü ilk uyandığında bile yıkayamayan adamlara ne anlatsan boş.

İnstagramda onun bunun hayatına bakıp hala gözü çapaklı sonra yine yıkamadan kod kovalayan adamlara çoktan biz mezar taşı diktik.

Ne önemseyeceksin bunları... Şiraze kaydın mı kabul etmezsen eğer ben hatalıyım demezsen onları birer mezar taşı say yeter.

BYTENNİS

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,710
410
83
Alıntılayıp cevap vermek istemedim.

Son bir uykuya dalarken acaba ne katabilirim kendim ve başkalarına bir silkelensek neler kazanırız diye paylaştım.

Bunu kasası bitmiş filozofa bağlamış diyen kişiler elbet çıkacaktı. Alkolü katan kişiler...

Ne anlatsam boş ki...

Yazık lan tavana bak uyan yüzünü ilk uyandığında bile yıkayamayan adamlara ne anlatsan boş.

İnstagramda onun bunun hayatına bakıp hala gözü çapaklı sonra yine yıkamadan kod kovalayan adamlara çoktan biz mezar taşı diktik.

Ne önemseyeceksin bunları... Şiraze kaydın mı kabul etmezsen eğer ben hatalıyım demezsen onları birer mezar taşı say yeter.
İyi hoşta kardesim burası kumar alemi senin kafa yapın baska burdakilerin başka söz köşesi deil yani sen kötü yorum geleceğini bile bile açtıysan susup okuyacaksın herrkesin kendi düşüncesi demissin millet düşüncesini söylüyor işte

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,009
2,932
113
İyi hoşta kardesim burası kumar alemi senin kafa yapın baska burdakilerin başka söz köşesi deil yani
Admin gibi davranma patrondan çok patronculuk yapma bu yazdıklarım forum sahibi tarafından silinmedi ise sen o rolü oynama.

Zoruna gidiyorsa hiç yazma, gerçekler acıysa hiç yaklaşma, ders alacaksan samimi gel samimi git.

Boş yazcaksan hiçbir konuya yazma efendi gel efendi git.

BYTENNİS

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,710
410
83
Admin gibi davranma patrondan çok patronculuk yapma bu yazdıklarım forum sahibi tarafından silinmedi ise sen o rolü oynama.

Zoruna gidiyorsa hiç yazma, gerçekler acıysa hiç yaklaşma, ders alacaksan samimi gel samimi git.

Boş yazcaksan hiçbir konuya yazma efendi gel efendi git.
Kardes demedin mi düşünceni söyle diye düşüncemi söylüyorum bende

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,009
2,932
113
Kardes demedin mi düşünceni söyle diye düşüncemi söylüyorum bende
Sen düşünceni söylesen anlaşılır saygı duyarım.

Senin direk muhalefet olmak için mücadele veriyorsun.

Acizliğin bir ömür boyu sürecek manavda alışverişte ya da kız arkadaşınla gezerken çok sorun yaşayacaksın kendin olmadığın için ve yalan söylediğin için.

Seni bir gün döverler haberin olsun ondan sonra ben niye dayak yedim deme. Yalan söylediğin için maske taktığı için.

Ondan sonra ben aklına gelecem. Sosyal medyan bir gün gerçek hayatına yansıyacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...