50k yı 50 dk da yok ediyoruz biz dost sen kimlerle dans ediyorsun50k benim hakkımdı ondan oldu tüm bunlar
50k yı 50 dk da yok ediyoruz biz dost sen kimlerle dans ediyorsun50k benim hakkımdı ondan oldu tüm bunlar
Benim zoruma giden bir şey yok dost kendi kendine kafanda kelime üretip yazıyon takıntılı sıkıntılı olan sensin bence ayrıca aattığın yazılara değil konu başlığınaydı lafımNiye zoruna gitti lan senin acizliğini anlattım bu kadar zoruna gitmese böyle cevap vermezdin.
Gerçekler zoruna gitti mi?
Çakallarla dans enişre50k yı 50 dk da yok ediyoruz biz dost sen kimlerle dans ediyorsun
Suvat nerdeÇakallarla dans enişre
O zaman insanlar içinden gelen bir paylaşım yaptığında tavuk dönerin arasına sıkılan mayonez gibi olma.Benim zoruma giden bir şey yok dost kendi kendine kafanda kelime üretip yazıyon takıntılı sıkıntılı olan sensin bence ayrıca aattığın yazılara değil konu başlığınaydı lafım
Ben o arkadaşla konuşmuyorum enişfeSuvat nerde
HayırdırBen o arkadaşla konuşmuyorum enişfe
Boş işler enişte oluyor zaten 5-6 ayHayırdır
İşe girdi heralde bıraktı forumu kompleBoş işler enişte oluyor zaten 5-6 ay
Galiba hayırlısıİşe girdi heralde bıraktı forumu komple
Tabii efendim 😀😀O zaman insanlar içinden gelen bir paylaşım yaptığında tavuk dönerin arasına sıkılan mayonez gibi olma.
Direk laf atmaya çalışma.
Ya beğen geç ya da kendi fikrini söyle yaz geç.
Parası biten filozofa bağlıyor. 50 lira versen 1 TL den slot çevirirken kalp atışı hızlanırMillet kafayı yemiş
İyi hoşta kardesim burası kumar alemi senin kafa yapın baska burdakilerin başka söz köşesi deil yani sen kötü yorum geleceğini bile bile açtıysan susup okuyacaksın herrkesin kendi düşüncesi demissin millet düşüncesini söylüyor işteAlıntılayıp cevap vermek istemedim.
Son bir uykuya dalarken acaba ne katabilirim kendim ve başkalarına bir silkelensek neler kazanırız diye paylaştım.
Bunu kasası bitmiş filozofa bağlamış diyen kişiler elbet çıkacaktı. Alkolü katan kişiler...
Ne anlatsam boş ki...
Yazık lan tavana bak uyan yüzünü ilk uyandığında bile yıkayamayan adamlara ne anlatsan boş.
İnstagramda onun bunun hayatına bakıp hala gözü çapaklı sonra yine yıkamadan kod kovalayan adamlara çoktan biz mezar taşı diktik.
Ne önemseyeceksin bunları... Şiraze kaydın mı kabul etmezsen eğer ben hatalıyım demezsen onları birer mezar taşı say yeter.
Admin gibi davranma patrondan çok patronculuk yapma bu yazdıklarım forum sahibi tarafından silinmedi ise sen o rolü oynama.İyi hoşta kardesim burası kumar alemi senin kafa yapın baska burdakilerin başka söz köşesi deil yani
Kardes demedin mi düşünceni söyle diye düşüncemi söylüyorum bendeAdmin gibi davranma patrondan çok patronculuk yapma bu yazdıklarım forum sahibi tarafından silinmedi ise sen o rolü oynama.
Zoruna gidiyorsa hiç yazma, gerçekler acıysa hiç yaklaşma, ders alacaksan samimi gel samimi git.
Boş yazcaksan hiçbir konuya yazma efendi gel efendi git.
Sen düşünceni söylesen anlaşılır saygı duyarım.Kardes demedin mi düşünceni söyle diye düşüncemi söylüyorum bende