- 1,161
- 258
- 83
Aynen kayitta sms kodu gelmiyor ne halt yiyecezKayıt olurken sms gelmiyor aq
Aynen kayitta sms kodu gelmiyor ne halt yiyecezKayıt olurken sms gelmiyor aq
Kral cebinden para çıkmıyor maksat zaman geçirmek kaybetsende oyun oynamış oluyorsun giren çıkan birşey mi varla siz delirdiniz mi 250 TL yi 10.000 yapıp 1500 çekmekle mi uğraşıyorsunuz. Bunun parasızlıkla fakirlikle alakası falan yok bu bildiğin kölelik. cebinizde 40 TL para olsa 40 katına çıkarsanız 1600 TL ediyor zaten hiç mi kendinize acımıyorsunuz da tüm şansınızı burada kullanıp 250 yi 10 bin yapıyorsunuz sonra 1500 çekiyorsunuz şaka gibisiniz gerçekten allah sizi ıslah etsin.
250 i 10.000 yap 1500 çek bonusu savunan birisiyle daha fazla iletişime girmek istemiyorum iyi forumlarKral cebinden para çıkmıyor maksat zaman geçirmek kaybetsende oyun oynamış oluyorsun giren çıkan birşey mi var
Evet kanka ilk maçlarfan sonra atış serbestO değil de 4 maç yaptıktan sonra tek maç alabiliyoruz değil mi
Yaptık da çekim verdik öyle kaldıEvet kanka ilk maçlarfan sonra atış serbest
Bekle ağa atarlarBunların göndereceği Yok ben dışarı çıkayım atarsa atar atmazsa bunların
Attılar Multi hesap dedi parayı komple sıfırladı iptal dedi Allah bin kere belasını versin ölenden beri bununla uğraşıyorduBekle ağa atarlar
Ya ne bir kasi kardeşim ya 10.000 yap 1,5 çek diyor Ben yaptım Multi hesap dedi ödemedi benim parayıyav hiçmi kazananlardan atacak yok 1k çekim vercem 500 yok
Bende müşteri temsilcisi ile görüşüyorum saat 2 verdim çekimiYa ne bir kasi kardeşim ya 10.000 yap 1,5 çek diyor Ben yaptım Multi hesap dedi ödemedi benim parayı
Erken kazananlar ben dahil ödemesini aldıYa ne bir kasi kardeşim ya 10.000 yap 1,5 çek diyor Ben yaptım Multi hesap dedi ödemedi benim parayı
kanka bonus değişti 5kyap 500 yatır 1k çekYa ne bir kasi kardeşim ya 10.000 yap 1,5 çek diyor Ben yaptım Multi hesap dedi ödemedi benim parayı