- 11,426
- 9,976
- 113
ben 15.09 da verdim işleme alınıyor yZıyo hala
Yok kral hala ödeme asamasin@kadircan22q var mı gelen giden
Benim hala gelmedi ödeme asamasinda diyor aynı yöntem bi de sende önce cektim
ben canlı desteği kalbinden vurdum ondanBenim hala gelmedi ödeme asamasinda diyor aynı yöntem bi de sende önce cektim
Benimde ödeme aşamasında yazdı şimdi anında bankayla çekmiştiöBenim hala gelmedi ödeme asamasinda diyor aynı yöntem bi de sende önce cektim
Gelir o zaman kesin rahatBenimde ödeme aşamasında yazdı şimdi anında bankayla çekmiştiö
ödendi valla, korktum kural değişince iyi toparladılarGelir o zaman kesin rahat
gayet güzel site ismiHAYVANATBET diye okudum q iyice saçmalamaya başladılar..
iyi bakalımgayet güzel site ismi
Muro ben sinirlendim bilerekten kaybettim birader eğer yatırım şartsızsa bugün sen bari değerlendir şerefsizin evlatları söylemiyor zamanında bize bunu destek desen destek değil bol şans kekem5446 yaptık da bu 10.000 yap 1500 çekken bu bonusu aldım Acaba hangi şart geçerli
Inşallah yatırımsızdırMuro ben sinirlendim bilerekten kaybettim birader eğer yatırım şartsızsa bugün sen bari değerlendir şerefsizin evlatları söylemiyor zamanında bize bunu destek desen destek değil bol şans kekem
Vay arkadaş maça salladım maç geldi 10.000 lira oldu ya Şuraya bak yaMuro ben sinirlendim bilerekten kaybettim birader eğer yatırım şartsızsa bugün sen bari değerlendir şerefsizin evlatları söylemiyor zamanında bize bunu destek desen destek değil bol şans kekem
Umarım inşallah çekersin gözümVay arkadaş maça salladım maç geldi 10.000 lira oldu ya Şuraya bak ya
Ne kadar sürdü