- 1,070
- 970
- 113
Biz üvey evlat muamelesi gördik ozaman konu silinsin kardeşim. Zaten üye olan olmuştur olmayan da olmaz @Shellac veya başkanım konu düzenlensin size zahmet. Yatırım şartı var çünkü13.30 dan önce üye olduysan şartı 10k yap 1.5k cek
Biz üvey evlat muamelesi gördik ozaman konu silinsin kardeşim. Zaten üye olan olmuştur olmayan da olmaz @Shellac veya başkanım konu düzenlensin size zahmet. Yatırım şartı var çünkü13.30 dan önce üye olduysan şartı 10k yap 1.5k cek
yaptımda fazladan 1 maç var o gelmez diye başka maça oynadım o geldi 10k bakiye şuan sana gelirse söylesene burdanTamam o zaman 10k yap 1.5 cek
Çekim suan ödeme asamasinda. Işleme alınıyor yazıyordu ilkte ödeme asamasindayaptımda fazladan 1 maç var o gelmez diye başka maça oynadım o geldi 10k bakiye şuan sana gelirse söylesene burdan
bende verdim çekim bakalımÇekim suan ödeme asamasinda. Işleme alınıyor yazıyordu ilkte ödeme asamasinda
bende 1.5 cekim verdim simdibende verdim çekim bakalım
yav kardes şartlar burda 1500 cekDeneme bonusu kullanılarak elde edilen bakiye 10.000 TL’ye ulaştığında, 1.500 TL tutarında çekim talebinde bulunabilir. 10.000 TL altı kazançlar için çekim hakkı doğmaz.
Yatırım Şartı Yok İsteyen denesin https://havanabet100.com/tr/promotions/popup/promotions/3258
Ekli dosyayı görüntüle 803814
Tebrikler knkbende verdim çekim bakalım
Ödemicekki kuralları değiştirmiş ben aldığımda böyle yazmıyorduTebrikler knk
beşiktaş bi görüşmeye gitmiş para gelirse bana açıcak o rolTebrikler knk
Kural mı değiştiÖdemicekki kuralları değiştirmiş ben aldığımda böyle yazmıyordu
değişmişte 13:30 öncesinde kural aynı yazmış bi arkadaşa galiba ben 11.40 da aldımKural mı değişti
dur bakalım daha kimseye para yollamadılar yollasınlar ondan sonra üzül13:32 de üye olduğum için kabul etmedi![]()
Kazanan bahsi reddedildi diyor ilk yarı 1,5 üst lanet site ya yazık vallaEkli dosyayı görüntüle 803848
Tavsiyedir..