- 1,241
- 569
- 113
Bloke yemişsin mecbur bankaya gideceksin başım ağrımasın o parada şimdilik gözüm yok diyorsan kalan miktarı başka bankalara çek ama bankaya gitmek zorundasın blokeyi kaldırmak içinNolucak şimdi yol göster dostum bankayami gidicez
Bloke yemişsin mecbur bankaya gideceksin başım ağrımasın o parada şimdilik gözüm yok diyorsan kalan miktarı başka bankalara çek ama bankaya gitmek zorundasın blokeyi kaldırmak içinNolucak şimdi yol göster dostum bankayami gidicez
Bankaya gidince bakalım kaldiracakmiBloke yemişsin mecbur bankaya gideceksin başım ağrımasın o parada şimdilik gözüm yok diyorsan kalan miktarı başka bankalara çek ama bankaya gitmek zorundasın blokeyi kaldırmak için
İlk bloke bide miktar 1 2 milyon değil o yüzden tekte kaldırırlar sorgusuz sualsiz rahat olBankaya gidince bakalım kaldiracakmi
Biraz yorum okudum banka sizle çalışmak istemiyor derse parayı oduyormuİlk bloke bide miktar 1 2 milyon değil o yüzden tekte kaldırırlar sorgusuz sualsiz rahat ol
Anlamadım reisBiraz yorum okudum banka sizle çalışmak istemiyor derse parayı oduyormu
Böyle bloke konunca öyle diyormuş hesap kapatmak felanAnlamadım reis
Bloke kalkar paranı alırsın bu tarz durumlarda çoğu banka zaten hesabını kapatır ama parayı alırsın sıkıntı yokBöyle bloke konunca öyle diyormuş hesap kapatmak felan
Bu iyi haber parayı alalimdaBloke kalkar paranı alırsın bu tarz durumlarda çoğu banka zaten hesabını kapatır ama parayı alırsın sıkıntı yok
havalede illa patlarsın hemen olmasa bile 2 3 yıl sonra unmadığın zamanda ifadeye çağırırlarDostlar bir siteden günlük 200bin tl çekiyorum Havale ile farklı bankalarıma sizden ricam hangi banka sorun yaratmaz yani elektronik para kuruluşundan geliyor ödeme en azından en az risk hangi bankaysa yazabilirmisiniz az çok tecrübesi olan
Ziraatmi yapmazZiraat sorun yapmaz yapikredi ve garanti yapar diğerlerini bilmiyorum
Bana yapmadı hiç 1m işlem hacmi olduğu ayda bile yapmadıZiraatmi yapmaz
Ne diyosun ya Ziraat kapıdan giremem şu an bırak para giriş cikisi ama sorunbyasan var yaBana yapmadı hiç 1m işlem hacmi olduğu ayda bile yapmadı
Benim transfere izin vermiyor şubeye gitsem düzelir mi reisNe sebeple açmıyorkı benimde tipobet çektim yapi krediye 3500 du bloke koydu bankaya gittim merkezs mail attı 2 saate açıldı
Benim sorun olmadi dost gene merkezd mail attiktan sonra cozuldu ogun bugundur sorun yasamadimBenim transfere izin vermiyor şubeye gitsem düzelir mi reis
Kral ben bankadan papel parolapara popy bunlara küçük miktarda işlem yapıyordum müşteri hizmetleri diyoki giriş çıkış fazla olmus müşteri temsilcime mail attım diyoki en yakın şubeden destek alabilirsin diyoKral en sağlamı kripto yöntemi bankada 1 2 takibe düşersen sıkıntı olur