Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Havale İle Para Çekme

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,241
569
113
Nolucak şimdi yol göster dostum bankayami gidicez
Bloke yemişsin mecbur bankaya gideceksin başım ağrımasın o parada şimdilik gözüm yok diyorsan kalan miktarı başka bankalara çek ama bankaya gitmek zorundasın blokeyi kaldırmak için

jelibonadam

K I R M I Z I ?
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
661
270
63
Beyler bu zamanda kadar hep havale ile çekim yatırım yaptım 3 bin lira üstü ne yatırımım ne çekimim oldu genel olarak 400 500 çekim ve yatırım fakat insan ister istemez tedirgin oluyor başıma bir şey gelirmi gelenler varsa nasıl bir şeyle karşılaşırız öğrenmek istedim

Bremin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
596
159
43
Arkadaşlar havale çekmek istediğiniz zaman siteye ATM den gönderin diye ricada bulun benim oynadığım sitelerde öyle yapıyorum
Parayı ben hesaba koyuyorum gibi oluyor

Campelll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
4,339
3,382
113
Bloke yemişsin mecbur bankaya gideceksin başım ağrımasın o parada şimdilik gözüm yok diyorsan kalan miktarı başka bankalara çek ama bankaya gitmek zorundasın blokeyi kaldırmak için
Bankaya gidince bakalım kaldiracakmi

BySteaLth1

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
80
52
18
Havalenin her türlüsü takipe takılıyor Beyler yok o banka takip etmemiş Bu banka takip etmemiş diye bir şey yok benim en para ve Finansbank hesabın bile kapandı yıllık gelirine bakıyorlar dostum, yani bunun banka ile alakası yok merkez Bankası senin kişisel hesabına gelen paraları ve senin ne iş yaptığını vergi mi kaçırdığını işte yasal olmayan yollardan para mı akladığını inceliyor görüyorlar yani, her türlü takibe giriyorsun son1 yıldır maliye bakanı Mehmet Şimşek'in ağır bir talimatı var

lg11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
177
74
28
Dostlar bir siteden günlük 200bin tl çekiyorum Havale ile farklı bankalarıma sizden ricam hangi banka sorun yaratmaz yani elektronik para kuruluşundan geliyor ödeme en azından en az risk hangi bankaysa yazabilirmisiniz az çok tecrübesi olan
havalede illa patlarsın hemen olmasa bile 2 3 yıl sonra unmadığın zamanda ifadeye çağırırlar

furkan388338

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,036
339
83
Kral en sağlamı kripto yöntemi bankada 1 2 takibe düşersen sıkıntı olur

fb2929

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
490
151
43
Kral en sağlamı kripto yöntemi bankada 1 2 takibe düşersen sıkıntı olur
Kral ben bankadan papel parolapara popy bunlara küçük miktarda işlem yapıyordum müşteri hizmetleri diyoki giriş çıkış fazla olmus müşteri temsilcime mail attım diyoki en yakın şubeden destek alabilirsin diyo