payfix kapandı mecbur bırakıyorlar siteler önümüzdeki yıllarda cezalar yağmaya başlarŞimdi olmasa bile ilrede önünüze çıkar havale sıkıntı
payfix kapandı mecbur bırakıyorlar siteler önümüzdeki yıllarda cezalar yağmaya başlarŞimdi olmasa bile ilrede önünüze çıkar havale sıkıntı
Bende payfix kullanıyordum artık kripto ya donecez çekimde artikpayfix kapandı mecbur bırakıyorlar siteler önümüzdeki yıllarda cezalar yağmaya başlar
kriptoda sıkıntı soğuk cüzdana çekip ordan tr borsasına alman lazım onuda 200-300tlde yapamassın işlem ücretlerine ve harcadığın vakte değmiyor havale ve cezalar kaçınılmaz olduBende payfix kullanıyordum artık kripto ya donecez çekimde artik
Aynen el mahkumpayfix kapandı mecbur bırakıyorlar siteler önümüzdeki yıllarda cezalar yağmaya başlar
Benim 2 hafta önce hesabı kapattı enpara içindeki nakit parayı verdiEnpara iyidir
babalar dun jojo dan 14 bin cekim yaptim paraya bloke kondu subeye gittim actirmak icin genel merkezle maillesildi acmiyolar ne zaman acilir bu nasil bi yok izleyelim
[/QUOTEne yapacağımızı şaşırdık valla en iyisi oynamamak yada yasal oynamak
Hangi bankababalar dun jojo dan 14 bin cekim yaptim paraya bloke kondu subeye gittim actirmak icin genel merkezle maillesildi acmiyolar ne zaman acilir bu nasil bi yok izleyelim
@BlackJED Allah yardımcın olsun şimdiden Allah kutarsin@BlackJED dost 2 yıl hapis cezası var bak havale ile gönderen kişi dolandırıcı ise aldığın paraları geri ödersin bursada olmuş oto yikamaci nın başına gelmiş haberlere çıktı az önce atv gün ortası habere gönderen kişiler dolandırıcı ondan https://youtube.com/shorts/VNuHWrk6x-0?si=WD7sdzSHMiiMDEG9 iyi izle
ziraatHangi banka
Ne sebeple açmıyorkı benimde tipobet çektim yapi krediye 3500 du bloke koydu bankaya gittim merkezs mail attı 2 saate açıldıziraat
Ne yapacağımızı şaşırdık@BlackJED dost 2 yıl hapis cezası var bak havale ile gönderen kişi dolandırıcı ise aldığın paraları geri ödersin bursada olmuş oto yikamaci nın başına gelmiş haberlere çıktı az önce atv gün ortası habere gönderen kişiler dolandırıcı ondan https://youtube.com/shorts/VNuHWrk6x-0?si=WD7sdzSHMiiMDEG9 iyi izle
Son 3 mesajNe yapacağımızı şaşırdık
Aç o zaman yada kripto yap nasıl o paraları aliyon yüklü mü yatiroyn ne oynuyorsun kazaniyon bı anlat dinleyelim seni bunca yıl oyuncuyum o paraları kazanamadim tavsiye ver Yolver yolunda yuruyelimPaparam yok kullanmıyorum
1.3 milyon jackpot düşştüBu adam ne kadar kazanmış ki günlük 200 200 çekiyor