- 2,863
- 1,303
- 113
Oha bi ev parası1.3 milyon jackpot düşştü
Oha bi ev parası1.3 milyon jackpot düşştü
Nerde ev var 1.3 m kardeşimOha bi ev parası
Bizim burada roman mahallesindeNerde ev var 1.3 m kardeşim
Ev parası buOha bi ev parası
İzledin mi dostNe yapacağımızı şaşırdık
basina gelen varmi dilekce verdim masaka yarinda bankaya vericem bilgim yok iadesini talep ediyorum diyerekbabalar dun jojo dan 14 bin cekim yaptim paraya bloke kondu subeye gittim actirmak icin genel merkezle maillesildi acmiyolar ne zaman acilir bu nasil bi yok izleyelim
yok mu isleyisi bilenbasina gelen varmi dilekce verdim masaka yarinda bankaya vericem bilgim yok iadesini talep ediyorum diyerek
Banka hangisibabalar dun jojo dan 14 bin cekim yaptim paraya bloke kondu subeye gittim actirmak icin genel merkezle maillesildi acmiyolar ne zaman acilir bu nasil bi yok izleyelim
Neden ne söylediler yani acmamalaeini ne söyledilerbabalar dun jojo dan 14 bin cekim yaptim paraya bloke kondu subeye gittim actirmak icin genel merkezle maillesildi acmiyolar ne zaman acilir bu nasil bi yok izleyelim
ziraat uyum masasi acilmasin demis ne zaman acilir ne olur bilmiyorum diyo bankadaki siteyle iletisime gectim iade istiycekler yanlis gonderdik diye bende yarin dilekce vercem bilgim yok sahibine iade edin diyeNeden ne söylediler yani acmamalaeini ne söylediler
fraud islem dediziraat uyum masasi acilmasin demis ne zaman acilir ne olur bilmiyorum diyo bankadaki siteyle iletisime gectim iade istiycekler yanlis gonderdik diye bende yarin dilekce vercem bilgim yok sahibine iade edin diye
Hamgi siteden çektin dostGaranti havale gelince bakiyeyi eksiye aldı şuan ne yapmam lazım bilen varmi
Nolucak şimdi yol göster dostum bankayami gidicezHepsi aynıda bloke olayında garanti ve Akbank önde geliyor
Bana teb bankası bloke koymuştu ertesi gün kendi kendine bloke kalkmıştı 3 4 sene önceden bahsediyorum ama oda 2 bin tlydiNolucak şimdi yol göster dostum bankayami gidicez
Buraya sormak yerine şimdiye 5 dkda müşteri hizmetlerine ulasirdin dostumGaranti havale gelince bakiyeyi eksiye aldı şuan ne yapmam lazım bilen varmi