Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Havale İle Para Çekme

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,394
11,656
113
Hocam biz onlarla muhattap değiliz ki aramızda konuşma yok, bir şey yok. Sadece dekont var. İkna edilir savcı bir şekilde siteden cektiğin para üzerinden. Zaten bunlar dava acarken tek bir kişiye acmiyorlar birden çok kişiye aciyorlar. Benim gibi akıllı gerçekleri konusan 2-3 kişi ifade verse yeter de artar bile
Konu zaten kendini aklaman hocam. Terör uzantılı bağlantıda daha kötü. Gidip paşa paşa kumar oynadım dersin verilecek cezaya tabi oluruz ama ötesi berisi nedir ne kadar derindir o ayrı

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
Ulan su cok para cekenlerın dolaylı yada dolaysız yoldan bıseyı bahane edıp cektıgı parayı dıle getırmesı cok acınası gelıo aw soru bahane paramız olsa sov yapcagımıza dagıtırdık boyle sovmenlerı sevıo allah

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,849
4,817
113
Bende Ereğli erdemirde taşeron da çalışıyorum 🤔
96 da Manisa'ya geldim 2000 de buraya yerleştim ben de erdemir'de taşeronda çalıştım 95 yılında Oğuz ticaret diye bir şirkette babam Erdemir den emekli fazla çalışmadım 3 ay kadar çalışıp üniversite sınavını kazanınca mecburen bırakmak zorunda kaldım

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,332
10,789
113
96 da Manisa'ya geldim 2000 de buraya yerleştim ben de erdemir'de taşeronda çalıştım 95 yılında Uğur ticaret diye bir şirkette babam oradan emekli fazla çalışmadım 3 ay kadar çalışıp üniversite sınavını kazanınca mecburen bırakmak zorunda kaldım
Nerede ikamet ediyorsun reis forumda baya Zonguldaklı var bir ara bir buluşma etkinliği mi yapsak :)

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
944
296
63
İŞ BANKASI VE YAPI KREDI KESINLIKLE KULLANMA

cezafan92

Yetimler