Dost bu para gameofbettenmi spor jackpot vuran senmiydinwBinance tr var ama global yok yardımcı olun anlamıyoö binance harici nereye çekebilirim kripto
Dost bu para gameofbettenmi spor jackpot vuran senmiydinwBinance tr var ama global yok yardımcı olun anlamıyoö binance harici nereye çekebilirim kripto
Konu zaten kendini aklaman hocam. Terör uzantılı bağlantıda daha kötü. Gidip paşa paşa kumar oynadım dersin verilecek cezaya tabi oluruz ama ötesi berisi nedir ne kadar derindir o ayrıHocam biz onlarla muhattap değiliz ki aramızda konuşma yok, bir şey yok. Sadece dekont var. İkna edilir savcı bir şekilde siteden cektiğin para üzerinden. Zaten bunlar dava acarken tek bir kişiye acmiyorlar birden çok kişiye aciyorlar. Benim gibi akıllı gerçekleri konusan 2-3 kişi ifade verse yeter de artar bile
Aynen helal olsun la adamlara tek kelime etmemişlerDost bu para gameofbettenmi spor jackpot vuran senmiydinw
Bende 15 senedir hiç sorun çıkmadı, her gün min 15-20 havale işlemlerim olmasına rağmenGarantiden uzak durun dostlar çok inceliyorlar
Garanti son zamanlarda herkese bloke koyuyor aklında bulunsunBende 15 senedir hiç sorun çıkmadı, her gün min 15-20 havale işlemlerim olmasına rağmen
O iş sıkıntı hocam vallaKonu zaten kendini aklaman hocam. Terör uzantılı bağlantıda daha kötü. Gidip paşa paşa kumar oynadım dersin verilecek cezaya tabi oluruz ama ötesi berisi nedir ne kadar derindir o ayrı
Tşkler dostGaranti son zamanlarda herkese bloke koyuyor aklında bulunsun
Gameofbetin hesapları temiz değil 2 kişi ceza yedi bu sitedenAynen helal olsun la adamlara tek kelime etmemişler
O kadarını bilmiyorum dostum ben havale çektiriyor sandım ama kendisi havale çekmişGameofbetin hesapları temiz değil 2 kişi ceza yedi bu siteden
EreğliZonguldak'ın neresi hemşerim?
Bende Ereğli erdemirde taşeron da çalışıyorum 🤔Ereğli
O para attığımız hesaplar patlarsa bizde patlarız önemli olan o hesapların patlamamasi
Yurtdışında çok daha sıkı bu işler. Birim fiyatı olarak belirtirsek 2000 3000 euroda dahi banka takibine takılabiliyorsun ve paranın kaynağını ibraz etmek zorundasın.O neymiş öyle onlara ne gelen paradan ya
96 da Manisa'ya geldim 2000 de buraya yerleştim ben de erdemir'de taşeronda çalıştım 95 yılında Oğuz ticaret diye bir şirkette babam Erdemir den emekli fazla çalışmadım 3 ay kadar çalışıp üniversite sınavını kazanınca mecburen bırakmak zorunda kaldımBende Ereğli erdemirde taşeron da çalışıyorum 🤔
Nerede ikamet ediyorsun reis forumda baya Zonguldaklı var bir ara bir buluşma etkinliği mi yapsak96 da Manisa'ya geldim 2000 de buraya yerleştim ben de erdemir'de taşeronda çalıştım 95 yılında Uğur ticaret diye bir şirkette babam oradan emekli fazla çalışmadım 3 ay kadar çalışıp üniversite sınavını kazanınca mecburen bırakmak zorunda kaldım
Zonguldak babaNerede ikamet ediyorsun reis forumda baya Zonguldaklı var bir ara bir buluşma etkinliği mi yapsak![]()
Eyvallah kardeşim iş kullaniyordum tabi ayda bı anca cekiyoruzİŞ BANKASI VE YAPI KREDI KESINLIKLE KULLANMA