Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Havale İle Para Çekme

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,290
2,473
113
Dostlar bir siteden günlük 200bin tl çekiyorum Havale ile farklı bankalarıma sizden ricam hangi banka sorun yaratmaz yani elektronik para kuruluşundan geliyor ödeme en azından en az risk hangi bankaysa yazabilirmisiniz az çok tecrübesi olan
Bu sorunun cevabını anca yakalandığın zaman alırsın dost, hangi bankaya çekersen çek umarım sıkıntı çıkmaz. Şansın daim olsun.

ozangs40

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,978
509
113
200 k mi ben bugün 500 TL cektim korkuyorum 🙄😁

BlackJED

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,350
1,812
113
Sorarlarsada elektronil para ödemeden geliyp para kripto oynuyorum dicem yasal zaten

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,714
3,609
113
Dostlar bir siteden günlük 200bin tl çekiyorum Havale ile farklı bankalarıma sizden ricam hangi banka sorun yaratmaz yani elektronik para kuruluşundan geliyor ödeme en azından en az risk hangi bankaysa yazabilirmisiniz az çok tecrübesi olan
Sana gelen para kiralık IBAN zaten eğer dava olayı olursa sıkıntı işte çok örnek gördüm karşılayabilirsen sorun olmaz odersin dava kapanir hakim sana diyor şu miktarı yani sana ibandan gelen xxxxx parayı odermisin mağduriyetini giderirmisin okeylersen sorun olmuyor miktar yüksekse ve ödeyemem dersen içeri alıyorlar ne kadar kalıyorsun v.s bilmiyorum baya uzun ve yıpratıcı süreç.

Aplus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
459
151
43
Su para vermiyo diyenler ne içiyonuz finalde vericez borçlaro ödüyom geldikçe vermek zorundamıyım zaten dağıtıcam gün sonunda boş konuşanları listeye aldım
Hep aynı dümen liste yapacağım atacağım yapma kardeşim böyle şeyler kimse senden bişey istemiyor seni tanıyanlar çok burda kime ne dağıtım yaptın

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,256
1,053
113
Sana gelen para kiralık IBAN zaten eğer dava olayı olursa sıkıntı işte çok örnek gördüm karşılayabilirsen sorun olmaz odersin dava kapanir hakim sana diyor şu miktarı yani sana ibandan gelen xxxxx parayı odermisin mağduriyetini giderirmisin okeylersen sorun olmuyor miktar yüksekse ve ödeyemem dersen içeri alıyorlar ne kadar kalıyorsun v.s bilmiyorum baya uzun ve yıpratıcı süreç.
Hem kiralıyorlar hem de dava mı ediyorlar valla iyi cesaret. Kumar oynatmaktan kendisi hapse atılır. Davayı yiyen de en fazla para cezası yer. Ben böyle bir şey yaşasam gözünün yaşına bakmam her şeyi anlatırım ben en fazla ceza yerim kumar oynamaktan ama onun hayatı kayar

BlackJED

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,350
1,812
113
Hep aynı dümen liste yapacağım atacağım yapma kardeşim böyle şeyler kimse senden bişey istemiyor seni tanıyanlar çok burda kime ne dağıtım yaptın
20 nisanda gelmişin foruma 300 mesajın var senden baska havlayan yok yanlıs anlama da rol acıpta ödül dağıtmadığım insan yok sen başka kapıda dolan