Tüm sırrı bozdukoflada bitiyor dimi![]()
Tüm sırrı bozdukoflada bitiyor dimi![]()
güzel kardeşim öncelikle sana şunu söylim hertürlü takibe düşersin daha önce yüksek yatırım çekim olarak kullandıgın hesabını kullanmanı tavsiye ederim umarım istanbulda ikamet ediyorsundur veya ankara izmir de olsa iyi çünkü burada havale trafiği yüksek oldugu için takibe takilmaya bilirsin ama yine de garantisi yokYapıkredi çekiyom nie sorun olurmu ki
Garantiden uzak durun dostlar çok inceliyorlarGaranti Bankası
Garanti yaratırDostlar bir siteden günlük 200bin tl çekiyorum Havale ile farklı bankalarıma sizden ricam hangi banka sorun yaratmaz yani elektronik para kuruluşundan geliyor ödeme en azından en az risk hangi bankaysa yazabilirmisiniz az çok tecrübesi olan
Akbsnk o konuda iyi , garanti bankasi hep arıyor durmadan kime gönderiyorsun diye vsBankacı çalışan bu işleri kovalayan bir arkadasim tavsiyede bulunmuştu. Akbank. Akbanka para giriş çıkışı olsun da nasıl nerden olduğu önemli değil demişti dost
Garantiden uzak durun benim hesabı kapattı durma arıyor vsGaranti yaratır
Devlet bankası dısında hepsı olurDostlar bir siteden günlük 200bin tl çekiyorum Havale ile farklı bankalarıma sizden ricam hangi banka sorun yaratmaz yani elektronik para kuruluşundan geliyor ödeme en azından en az risk hangi bankaysa yazabilirmisiniz az çok tecrübesi olan
Direk eksi bloke yapar. Sonrada hesabı kapatırlarGarantiden uzak durun benim hesabı kapattı durma arıyor vs
Nıye masak ıncelemıyormu saçmalamış arkadasınBankacı çalışan bu işleri kovalayan bir arkadasim tavsiyede bulunmuştu. Akbank. Akbanka para giriş çıkışı olsun da nasıl nerden olduğu önemli değil demişti dost
Bu garanti durma arıyor leş bankaya buDirek eksi bloke yapar. Sonrada hesabı kapatırlar
Bazı bankaların esnekliği farklıNıye masak ıncelemıyormu saçmalamış arkadasın
Hayatında 200 bin bi arada gördümü sordunuz mu adam dağıtım yapacağım diyip kayboluyor 10 gün sonra gelir yine aynı kolpa gereksiz adam resmen milletle dalga geçiyorDostlar bir siteden günlük 200bin tl çekiyorum Havale ile farklı bankalarıma sizden ricam hangi banka sorun yaratmaz yani elektronik para kuruluşundan geliyor ödeme en azından en az risk hangi bankaysa yazabilirmisiniz az çok tecrübesi olan
Dedem 80 yasındasın 7/24 ayaktasın versene bızede şunun formülünüHayatında 200 bin bi arada gördümü sordunuz mu adam dağıtım yapacağım diyip kayboluyor 10 gün sonra gelir yine aynı sörf kolpa gereksiz adam resmen milletle dalga geçiyor