Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Havale İle Para Çekme

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,332
10,789
113
Bankacı çalışan bu işleri kovalayan bir arkadasim tavsiyede bulunmuştu. Akbank. Akbanka para giriş çıkışı olsun da nasıl nerden olduğu önemli değil demişti dost

halil889*

halilokko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,367
7,325
113
o site nasıl ödemeyi kabul etti ben halen ordayım :D

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,900
8,073
113
Yapıkredi çekiyom nie sorun olurmu ki
güzel kardeşim öncelikle sana şunu söylim hertürlü takibe düşersin daha önce yüksek yatırım çekim olarak kullandıgın hesabını kullanmanı tavsiye ederim umarım istanbulda ikamet ediyorsundur veya ankara izmir de olsa iyi çünkü burada havale trafiği yüksek oldugu için takibe takilmaya bilirsin ama yine de garantisi yok

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,914
5,998
113
günlük 200 bin çektiğine göre site sahibi falansın o nasıl bi kazanç öyle

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,280
4,845
113
Bankacı çalışan bu işleri kovalayan bir arkadasim tavsiyede bulunmuştu. Akbank. Akbanka para giriş çıkışı olsun da nasıl nerden olduğu önemli değil demişti dost
Akbsnk o konuda iyi , garanti bankasi hep arıyor durmadan kime gönderiyorsun diye vs

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,674
21,721
113
Dostlar bir siteden günlük 200bin tl çekiyorum Havale ile farklı bankalarıma sizden ricam hangi banka sorun yaratmaz yani elektronik para kuruluşundan geliyor ödeme en azından en az risk hangi bankaysa yazabilirmisiniz az çok tecrübesi olan
Devlet bankası dısında hepsı olur

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,280
4,845
113
GARANTİ BANKASİ BENI uzak durun bu garanti bankasi gibi kötü banka ile karşılaşmadım

100lerce havale yaptım ziratten 1 kere arayan olmadi

Zeus44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,138
387
83
Teb den iki yada üç gün de bir 15-20 k arası çeksek sorun olur mu

Aplus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
459
151
43
Dostlar bir siteden günlük 200bin tl çekiyorum Havale ile farklı bankalarıma sizden ricam hangi banka sorun yaratmaz yani elektronik para kuruluşundan geliyor ödeme en azından en az risk hangi bankaysa yazabilirmisiniz az çok tecrübesi olan
Hayatında 200 bin bi arada gördümü sordunuz mu adam dağıtım yapacağım diyip kayboluyor 10 gün sonra gelir yine aynı kolpa gereksiz adam resmen milletle dalga geçiyor

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,280
4,845
113
Ziraatte okdar kullandım sıkıntı yok sadece 1 kere karakola yatırım yapmışsın göndermişsin dedi jandarmada 2019 yılında, cezada vermediler

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,674
21,721
113
Hayatında 200 bin bi arada gördümü sordunuz mu adam dağıtım yapacağım diyip kayboluyor 10 gün sonra gelir yine aynı sörf kolpa gereksiz adam resmen milletle dalga geçiyor
Dedem 80 yasındasın 7/24 ayaktasın versene bızede şunun formülünü