Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Havalar Çok Sıcak

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,382
3,467
113
bataklıktayım ama 5 tane de kedim var. mantığımı kaybettim ama insanlığımı kaybetmedim
Dürüstlüğün için teşekkürler bana ulaşabilir misin dost hayvan dostu insanlar boş boş konuşan insanlardan kat kat değerli dünya için

Altay1159

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,178
752
113
Gecmedigimi nerden biliyosun kral bizi bu sevaplar kurtarmaz zaten yukardakine yaranmak için yaptıgım bişey yok burası neden yeri olmasın 100 bin üye var illaki birilerine ulaşır mesajımız ama zorla bişey olmaz tolstoyunda dedigi gibi ( Belki de her şeyi kabullenip hayatı akışına bırakmak lazım. Zorlamak bazen çözüm değildir. Ve zorla olan hiçbir şey güzel değildir.”)
Herkesin sevabı kendine kardeş çok iyilik yapmak istiyorsan git cami yaptır.
Tolstoyu falan bilmem 12 ay askerlik yaptım. askerde tuvalet temizleyince anlıyorsun hayatın bom boş olduğunu. kedi köpek dediğin rızkını bulur bir şekilde. onlar Allah'ın sessiz ve sevdiği hayvanlarıdır. şahsen bende çok seviyorum durumum olunca bakıyorum da. demek istediğim burda iti kopegi cakali cukali vasifsizi hırısızı her türden insan var. şahsen ben burda paylaşmam. arkadaşlarıma esime dostuma söylesem yeter. söylüyorum da zaten konusu açılınca.
Ama yine haklısın bu forumda iyisi de var ben onu hesaba katmadım iyi forumlar...

Altay1159

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,178
752
113
Burdakilerden bataklıkta olanlar olarak bahsetmen hoş değil bedava bonus kovalayan kadar burda sohbet için ya da güvenilir siteler için siteleri tanımak için yer alan çok insan var sözlere dikkat herkes bataklıkta sen değilsin oldu dostum biraz daha dikkat cümlelere
Küfür etmedim hocam ben genel olarak konuştum. herkes bataklıkta değil evet biliyorum. Zamanında bende bataklıktaydım şuan da ucu ucuna bataklıkta değilim.
Zaten ilgisini çekmeyen bu sayfaya girmez.
Rahat ol isteyen yanlış anlasın veya anlamasın. sıkıntı yok da ortada kötü birşey de yok. takma bu kadar

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,512
2,660
113
Herkesin sevabı kendine kardeş çok iyilik yapmak istiyorsan git cami yaptır.
Tolstoyu falan bilmem 12 ay askerlik yaptım. askerde tuvalet temizleyince anlıyorsun hayatın bom boş olduğunu. kedi köpek dediğin rızkını bulur bir şekilde. onlar Allah'ın sessiz ve sevdiği hayvanlarıdır. şahsen bende çok seviyorum durumum olunca bakıyorum da. demek istediğim burda iti kopegi cakali cukali vasifsizi hırısızı her türden insan var. şahsen ben burda paylaşmam. arkadaşlarıma esime dostuma söylesem yeter. söylüyorum da zaten konusu açılınca.
Ama yine haklısın bu forumda iyisi de var ben onu hesaba katmadım iyi forumlar...
Ben şahsen sokakta başıboş hayvanların çile çektiklerini düşünüyorum. Bu hayvanlar insan artığıdır. Yani bu hayvanların doğal yaşam alanı evdir. Sokaklar değil. Bu sebeple sokaktaki başıboş hayvanların sayısı azaltılmalı ve evdeki kedi köpeğini sıkıldığı zaman dışarıya atan insanlara da çok ağır para cezaları getirilmelidir. Dünyanın tüm medeni ülkelerinde de böyle olur. Zaten sokakta başıboş hayvan olmaz. Bu çileden başka birşey değildir sokakta yeni doğan hayvanlar için

Altay1159

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,178
752
113
Ben şahsen sokakta başıboş hayvanların çile çektiklerini düşünüyorum. Bu hayvanlar insan artığıdır. Yani bu hayvanların doğal yaşam alanı evdir. Sokaklar değil. Bu sebeple sokaktaki başıboş hayvanların sayısı azaltılmalı ve evdeki kedi köpeğini sıkıldığı zaman dışarıya atan insanlara da çok ağır para cezaları getirilmelidir. Dünyanın tüm medeni ülkelerinde de böyle olur. Zaten sokakta başıboş hayvan olmaz. Bu çileden başka birşey değildir sokakta yeni doğan hayvanlar için
Haklısın özellikle kediler için ağır sıkıntı.
Sokakta daha bebek savunmasız. bazılarının anneleri bırakıp gidiyor. gerçekten çok yazık anlıyorum. ama buna bi çağre var nasıl tüm zenginler toplamalı evlerde beslenmeli. ne yazıkki bu da imkansız gibi birşey şahsen ben beslerdim. 3 4 tane ama durumum belli.
Bazen tekir geliyor eve besliyorum uzanıyo yatakta karışmıyorum. ama babam görünce kovalıyor. hayvan sevgisi var bende
Herkes de bu sevgi olsa. hayvanlar için dünya çok farklı hale gelebilirdi.
Keşke böyle bir şey olsa iyi forumlar dost..

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,512
2,660
113
Haklısın özellikle kediler için ağır sıkıntı.
Sokakta daha bebek savunmasız. bazılarının anneleri bırakıp gidiyor. gerçekten çok yazık anlıyorum. ama buna bi çağre var nasıl tüm zenginler toplamalı evlerde beslenmeli. ne yazıkki bu da imkansız gibi birşey şahsen ben beslerdim. 3 4 tane ama durumum belli.
Bazen tekir geliyor eve besliyorum uzanıyo yatakta karışmıyorum. ama babam görünce kovalıyor. hayvan sevgisi var bende
Herkes de bu sevgi olsa. hayvanlar için dünya çok farklı hale gelebilirdi.
Keşke böyle bir şey olsa iyi forumlar dost..
En anaç bir anne kedi bile belli bir yerden sonra yavrusunu bırakır. Ben de en çok sokaktaki yavru kedilere üzülüyorum. Bazı hayvanseverler karışılmaması gerektiğini söylüyorlar sokak hayvanlarına ama ben buna kesinlikle katılmıyorum. Zaten yavru sokak kedilerinin yarısından çoğu 1 yaşını bile göremeden telef olup ölüyor. Böyle bir hayvanseverlik olmaz. Bu sokak hayvanları planlı bir şekilde yıllar geçtikçe azaltılmalı. Çünkü sokaktaki hayatları baştan sona çile. Artık ne yazık ki kısırlaştırma bile çoğalmalarının önüne geçemiyor

Bence hayvanserliğin tam olarak ne olduğunu da toplum olarak kavrayabilmiş değiliz

pirlo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,875
3,153
113
Sıcaklara kesin çözüm bulundu

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,382
3,467
113
Küfür etmedim hocam ben genel olarak konuştum. herkes bataklıkta değil evet biliyorum. Zamanında bende bataklıktaydım şuan da ucu ucuna bataklıkta değilim.
Zaten ilgisini çekmeyen bu sayfaya girmez.
Rahat ol isteyen yanlış anlasın veya anlamasın. sıkıntı yok da ortada kötü birşey de yok. takma bu kadar
Küfür etmeden de bir insana kötü davranabiliriz kötü şeyler ima edebiliriz

Altay1159

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,178
752
113
En anaç bir anne kedi bile belli bir yerden sonra yavrusunu bırakır. Ben de en çok sokaktaki yavru kedilere üzülüyorum. Bazı hayvanseverler karışılmaması gerektiğini söylüyorlar sokak hayvanlarına ama ben buna kesinlikle katılmıyorum. Zaten yavru sokak kedilerinin yarısından çoğu 1 yaşını bile göremeden telef olup ölüyor. Böyle bir hayvanseverlik olmaz. Bu sokak hayvanları planlı bir şekilde yıllar geçtikçe azaltılmalı. Çünkü sokaktaki hayatları baştan sona çile. Artık ne yazık ki kısırlaştırma bile çoğalmalarının önüne geçemiyor

Bence hayvanserliğin tam olarak ne olduğunu da toplum olarak kavrayabilmiş değiliz
Evet hocam ya Allah büyük umarım rızkını verir iyi düşünelim iyi olsun.
Yapıcak pek fazla birşeyimiz yok.
Maaş yatar mahallemiz deki kedilere mama alırız. Onun haricinde yüksek bi ihtimalimiz yok. durumlar belli ama herkes bizim gibi düşünse. Hayvanlar aç kalmaz.
Keşke herkes biz gibi olsa. Ne yazıkki değiller.

Altay1159

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,178
752
113
Küfür etmeden de bir insana kötü davranabiliriz kötü şeyler ima edebiliriz
Bu sayfa da o söylediklerimi hes geçerler. hocam ben genel olarak konuştum. ama çok kötü birşey ima etmedim. şahsen ben olsam hes geçerim. çünkü ortada büyük kötü birşey yok. herkes batar veya batmaz. bu kötü bir kavram anlamında değil. çünkü buradaki adamlar. benim arkadaşım değil ben onları tanımıyorum. onları beni tanımıyor akıllı bir adam böyle küçük şeyleri hes geçer. bilmem anlatabildimmi ?