- 3,588
- 1,946
- 113
Tablolarını bile yaptırdım baksana https://hizliresim.com/4daxql5İnsan şu bebeleri sevmez mi la 😻
Tablolarını bile yaptırdım baksana https://hizliresim.com/4daxql5İnsan şu bebeleri sevmez mi la 😻
İlk resmin altındaki resme bakarken ekranı ısıracaktım tipe bak tam şaşkın 😸Tablolarını bile yaptırdım baksana https://hizliresim.com/4daxql5
Valla gün içinde o kadar sıkıntı stres oluyor eve geldiğim an 0 sıkıntıİlk resmin altındaki resme bakarken ekranı ısıracaktım tipe bak tam şaşkın 😸
Sokaktaki hayvanların durumuna dustugunde anlarlar belki halden toplum diye bise kalmamisMüslüman sözde Müslüman şeriat olmayan hic bir ulke Müslüman kategorisinden sayılmaz turkiyede laik devlet sonuçta o yuzden çok ozgurler
Helal düşüncen içinArkadaşlar havalar cok sıcak hayvanlar cok sıkıntı cekiyo kapının önüne bi kap su mama koyun illakı durumu musait olanlar vardır iddaa slot tamam devamda bunlarıda görmezden gelmeyin 15 kg mama bin tl civarı acık kiloluklar 100 tl civarı yoksa bile bi kap su koyun
Aynen benim kız da sıcaktan yamulduTablolarını bile yaptırdım baksana https://hizliresim.com/4daxql5
HHahahahshhshshshahas tipe bak la bunlar varya tam rolcü vergi vermemek için konuşmuyorlarAynen benim kız da sıcaktan yamuldu
Maşallah sarman dimiAynen benim kız da sıcaktan yamuldu
Toplum bozuksa hepimiz suçluyuz bunda dost bizde iyi değiliz ki topluma laf edelimSokaktaki hayvanların durumuna dustugunde anlarlar belki halden toplum diye bise kalmamis
AynenMaşallah sarman dimi
🤣🤣HHahahahshhshshshahas tipe bak la bunlar varya tam rolcü vergi vermemek için konuşmuyorlar
Eyvah Eyvah 2 köyü birbirine katar, ben 8 ay bi sarman 2 tekirle aynı evde yaşadım dünyada cehennemi tattımMaşallah sarman dimi
Aynen ben olmadıgım zaman evi yıkar illa benle uyuyacak beni görmedimi sıkıntı benden başka kımseyede yanaşmaz bunlar böyle her türlü cins🤣Eyvah Eyvah 2 köyü birbirine katar, ben 8 ay bi sarman 2 tekirle aynı evde yaşadım dünyada cehennemi tattım
Foto çekip atsam sana bonus verir misin kanka ?Arkadaşlar havalar cok sıcak hayvanlar cok sıkıntı cekiyo kapının önüne bi kap su mama koyun illakı durumu musait olanlar vardır iddaa slot tamam devamda bunlarıda görmezden gelmeyin 15 kg mama bin tl civarı acık kiloluklar 100 tl civarı yoksa bile bi kap su koyun
🤣🤣 kral ben belediyeden dileniyorum at sen gene foto yapan atsın sevabınaFoto çekip atsam sana bonus verir misin kanka ?
Kardeşim yazmim dedim dayanamadım ne şeriatı kardeşim şeriat dediğin tek şey fakire uygulanır zengine bir bok olmaz git şeriat ile yönetilen Arap ülkelerine hangi halkı memnun tutturmuşsunuz şeriata şeriat burası laik ülke araplarla karıştırma v şunu unutma Müslüman ülkelerin hepsinin halkı aç sefil bastakiler lüks yaşantı içindeMüslüman sözde Müslüman şeriat olmayan hic bir ulke Müslüman kategorisinden sayılmaz turkiyede laik devlet sonuçta o yuzden çok ozgurler
saka mısın bize kim bakıyorda biz hayvanlara bakacazArkadaşlar havalar cok sıcak hayvanlar cok sıkıntı cekiyo kapının önüne bi kap su mama koyun illakı durumu musait olanlar vardır iddaa slot tamam devamda bunlarıda görmezden gelmeyin 15 kg mama bin tl civarı acık kiloluklar 100 tl civarı yoksa bile bi kap su koyun
Kral durumun yoksa sende bi kap su koyarsınsaka mısın bize kim bakıyorda biz hayvanlara bakacaz
Şeriatin once ne demek olduğunu ogren daha sonra gel senlen ılımlı şekilde konuşalım kardeşim tm bildiğiniz konulardan bahsediyorsunuz iyi hoş da neden bilmediğiniz konulara da müdahil oluyorsunuz senin Arap diye saydığın insanların içinden iki cihanın güneşi doğmuştur biz çok ileri seviyeyiz demi bide başka milletlere laf ediyorsun gerçi cahillerlen tartışma demiş büyüklerimiz bende seni mazur görüp konudan uzaklaşıyorum bu msj lütfen cvp dahi yazma hayırlı gecelerKardeşim yazmim dedim dayanamadım ne şeriatı kardeşim şeriat dediğin tek şey fakire uygulanır zengine bir bok olmaz git şeriat ile yönetilen Arap ülkelerine hangi halkı memnun tutturmuşsunuz şeriata şeriat burası laik ülke araplarla karıştırma v şunu unutma Müslüman ülkelerin hepsinin halkı aç sefil bastakiler lüks yaşantı içinde