Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Havalar Çok Sıcak

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,799
1,810
113
Müslüman sözde Müslüman şeriat olmayan hic bir ulke Müslüman kategorisinden sayılmaz turkiyede laik devlet sonuçta o yuzden çok ozgurler
Sokaktaki hayvanların durumuna dustugunde anlarlar belki halden toplum diye bise kalmamis

BINGO123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
652
321
63
Arkadaşlar havalar cok sıcak hayvanlar cok sıkıntı cekiyo kapının önüne bi kap su mama koyun illakı durumu musait olanlar vardır iddaa slot tamam devamda bunlarıda görmezden gelmeyin 15 kg mama bin tl civarı acık kiloluklar 100 tl civarı yoksa bile bi kap su koyun
Helal düşüncen için

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,368
2,761
113
Eyvah Eyvah 2 köyü birbirine katar, ben 8 ay bi sarman 2 tekirle aynı evde yaşadım dünyada cehennemi tattım
Aynen ben olmadıgım zaman evi yıkar illa benle uyuyacak beni görmedimi sıkıntı benden başka kımseyede yanaşmaz bunlar böyle her türlü cins🤣

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,256
1,053
113
Arkadaşlar havalar cok sıcak hayvanlar cok sıkıntı cekiyo kapının önüne bi kap su mama koyun illakı durumu musait olanlar vardır iddaa slot tamam devamda bunlarıda görmezden gelmeyin 15 kg mama bin tl civarı acık kiloluklar 100 tl civarı yoksa bile bi kap su koyun
Foto çekip atsam sana bonus verir misin kanka ?

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,401
4,197
113
Müslüman sözde Müslüman şeriat olmayan hic bir ulke Müslüman kategorisinden sayılmaz turkiyede laik devlet sonuçta o yuzden çok ozgurler
Kardeşim yazmim dedim dayanamadım ne şeriatı kardeşim şeriat dediğin tek şey fakire uygulanır zengine bir bok olmaz git şeriat ile yönetilen Arap ülkelerine hangi halkı memnun tutturmuşsunuz şeriata şeriat burası laik ülke araplarla karıştırma v şunu unutma Müslüman ülkelerin hepsinin halkı aç sefil bastakiler lüks yaşantı içinde

muhtar62

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
628
134
43
saka mısın bize kim bakıyorda biz hayvanlara bakacaz

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,343
21,802
113
Kardeşim yazmim dedim dayanamadım ne şeriatı kardeşim şeriat dediğin tek şey fakire uygulanır zengine bir bok olmaz git şeriat ile yönetilen Arap ülkelerine hangi halkı memnun tutturmuşsunuz şeriata şeriat burası laik ülke araplarla karıştırma v şunu unutma Müslüman ülkelerin hepsinin halkı aç sefil bastakiler lüks yaşantı içinde
Şeriatin once ne demek olduğunu ogren daha sonra gel senlen ılımlı şekilde konuşalım kardeşim tm bildiğiniz konulardan bahsediyorsunuz iyi hoş da neden bilmediğiniz konulara da müdahil oluyorsunuz senin Arap diye saydığın insanların içinden iki cihanın güneşi doğmuştur biz çok ileri seviyeyiz demi bide başka milletlere laf ediyorsun gerçi cahillerlen tartışma demiş büyüklerimiz bende seni mazur görüp konudan uzaklaşıyorum bu msj lütfen cvp dahi yazma hayırlı geceler