- 48,743
- 53,285
- 113
Yeni hat alalım ozaman sana Birtane boyle olmaztarla hikaye dost o ayağa adam dolandırıyorum tarla satılcak aşbaşı söz diye kac kişiyi çarptım belli değil meşgul değil o arıyolar diye kapatıyom
Yeni hat alalım ozaman sana Birtane boyle olmaztarla hikaye dost o ayağa adam dolandırıyorum tarla satılcak aşbaşı söz diye kac kişiyi çarptım belli değil meşgul değil o arıyolar diye kapatıyom
Sal dostuna 500 500 bin alHoş geldin tekrardan kanka. Kumar bırakılsa da dostlarını bırakma sen![]()
bugün yeni hat isteyen yarın neler istemez dostYeni hat alalım ozaman sana Birtane boyle olmaz
atsın ordan bi 5k da katlayalım dagıtalım biraz dost kazanalımSal dostuna 500 500 bin al
Aynen dost dağıtmayı severizatsın ordan bi 5k da katlayalım dagıtalım biraz dost kazanalım
aynen dost en çok g.tu bası dagıtmayı severizAynen dost dağıtmayı severiz
Dogru dedın umut oyle yapıyor bizede oyle yapın diyor umut yapıyorsa vardır Bi getirisibugün yeni hat isteyen yarın neler istemez dost
Varsa sen yolla benim yerime ben sana atarımSal dostuna 500 500 bin al
Bu arada senin adın Umut dostDogru dedın umut oyle yapıyor bizede oyle yapın diyor umut yapıyorsa vardır Bi getirisi
Kanguru umut diyelim 🤣🤣🤣🤣Bu arada senin adın Umut dost
1k gormuyelı uzun zaman oldu enıstehadi yok mu şimdi 1k atacak delikanlı benım payfıx temiz girdi çıktısı az 1kyı tereyagından kıl ceker gibi 10k yapar cekerz
zıvanası hariç mi dost1k gormuyelı uzun zaman oldu enıste
Rezerve bile 27.5 oldu
Atesle Bi 30 tl de bakalım enıste hariçmi diyezıvanası hariç mi dost
30 tl ye bacaga değil direkt böbreğe takarım bıcagı dostAtesle Bi 30 tl de bakalım enıste hariçmi diye
Dogru bak kanguru gider ayak 100 sktu arkadasa30 tl ye bacaga değil direkt böbreğe takarım bıcagı dost
hem oyna diyo sonra ben oynamazdın sanıyodum diyo kaybetmeden önce yol yapıyo hemenDogru bak kanguru gider ayak 100 sktu arkadasa![]()
Jet Fadılla akrabalığı vardır onunhem oyna diyo sonra ben oynamazdın sanıyodum diyo kaybetmeden önce yol yapıyo hemen
bu yasta böyleyse bu buyuyunce jet fadıl olur elhamdülillah