- 47,653
- 51,936
- 113
5 8 olmuş dost yatmışOyndm şimdi bu tutarsa 1 mç daha verende para eşitlnck
5 8 olmuş dost yatmışOyndm şimdi bu tutarsa 1 mç daha verende para eşitlnck
K adımı dogru duzgun yaz lan kanguru dostİsporta gel maç verim
ayaküstü adama 5k ihtiyac kredisi cektirip sktrctcen dost5 8 olmuş dost yatmış
Böyle olmuyor dost parayı bize atması lazım biz maçı söyleyene kadar 10 tane sayı oluyo zatenayaküstü adama 5k ihtiyac kredisi cektirip sktrctcen dost
aynen dost parayı sana atsa cekimi vermiştin suan payfixten ziraate cekıyodunBöyle olmuyor dost parayı bize atması lazım biz maçı söyleyene kadar 10 tane sayı oluyo zaten
Maç 4 1 dedin sayıyla ne alakası var neden konu açtysm götüme 300tl grdiBöyle olmuyor dost parayı bize atması lazım biz maçı söyleyene kadar 10 tane sayı oluyo zaten
Bırakmdm dostum uykular kçıyr paraszlktanKumarı bırakıp geri gelen dost kendın oyna![]()
hayırdır enişte sigara sogusun diye köşeye bırakmış gibi konusuyonKumarı bırakıp geri gelen dost kendın oyna![]()
Dost sayıyla alakası var tabiki at ordan 1 k bak neler oluyoMaç 4 1 dedin sayıyla ne alakası var neden konu açtysm götüme 300tl grdi
olmassa ben kefilim 2k veririm bilen bilirDost sayıyla alakası var tabiki at ordan 1 k bak neler oluyo
Su devırde sıgara sogusun diye bırakan kalmadı dost aradık meskule atıyon hayırdır tarlayı satıcan die Bi havalar Bi havalarhayırdır enişte sigara sogusun diye köşeye bırakmış gibi konusuyon
Ne olck 5 dk sonra para yk 😆Dost sayıyla alakası var tabiki at ordan 1 k bak neler oluyo
1kya ben olsam crazy time girerim dost sen orda daha hızlı katlıyon sankiBilen bilir kaç kişiyi ev araba sahibi yaptık
Yanlıs konusuyosun dost denemeden göremezsinNe olck 5 dk sonra para yk 😆
Doğru diyon dost1kya ben olsam crazy time girerim dost sen orda daha hızlı katlıyon sanki
her türlü katlıyon orada hemfikirz de crazy de bi tık daha iyisin sanki kabul et
tarla hikaye dost o ayağa adam dolandırıyorum tarla satılcak aybaşı söz diye kac kişiyi çarptım belli değil meşgul değil o arıyolar diye kapatıyomSu devırde sıgara sogusun diye bırakan kalmadı dost aradık meskule atıyon hayırdır tarlayı satıcan die Bi havalar Bi havalar
Hoş geldin tekrardan kanka. Kumar bırakılsa da dostlarını bırakma senGirim bakim hesap kapanmışmı dedim baktım kapanmamış burayıda Burdaki arkadaşlarımıda özledim. Kumarda bırakılmıyor devam edelim bari 🙃