Bravo dost heryerdesinkendi kendine gelin güvey oldun dost![]()
sigaramız yok dost baskana kapat hesabı dedim sigaram yok moralim bozuk baktım kapatmamışBravo dost heryerdesin
Sigarada bırakılmıyor dost madem devam edelimsigaramız yok dost baskana kapat hesabı dedim sigaram yok moralim bozuk baktım kapatmamış
baskana yazamayız dost tarla satılana kadar tarlayı alır mısın 2 milyon tl ver al hemenYaz dmden başkana
Hüso dostumuz dün senden payfix istiyordu watsaptan ulaşamadım sanaSigarada bırakılmıyor dost madem devam edelim
Nasıl ynikendi kendine gelin güvey oldun dost![]()
Günde 2 paketle devam ediyorum zatenSigarada bırakılmıyor dost madem devam edelim
yazıklar olsun dostunun payfixini bilmiyon mu sen 100 kere yazdık işine gelmeyince bulmazsınHüso dostumuz dün senden payfix istiyordu watsaptan ulaşamadım sana
Afiyet olsun dostGünde 2 paketle devam ediyorum zaten
boşver dost umut kayserioğulları bedavadan kafa bulandırıyorNasıl yni
Var dost sal kıllı göğsüme 100 tl bulalım parayı@Umutks41 kanki masa tenisi yokmu
payfiximi yazar mısn hüso dostumaVar dost sal kıllı göğsüme 100 tl bulalım parayı
Sen ver tutsn Bn sana 200 atimVar dost sal kıllı göğsüme 100 tl bulalım parayı
Yaz dost adama dmden ben nerden bileyim payfixinipayfiximi yazar mısn hüso dostuma
tatava yapma senden istemiş sen yazcan borc harc bulur gerekirse baskanıma yazarımYaz dost adama dmden ben nerden bileyim payfixini
Maç öncesi setka kupası ukrayna tt kupası hepsi kaldırılmış 7 setli olan tenis ler var onlarında hepsi canlıda oynanıyor dost canlı oynaman lazımSen ver tutsn Bn sana 200 atim