- 144
- 25
- 28
Beyler ben bugün raporluyum bugün hastaneye gitsem rapor almak için tekrar yarından başlatır mı? Yarın mesai var bugünden alsam iyi olur başlatır mı bilen var mı
Bugün alırsan raporu bugün baslatilirBeyler ben bugün raporluyum bugün hastaneye gitsem rapor almak için tekrar yarından başlatır mı? Yarın mesai var bugünden alsam iyi olur başlatır mı bilen var mı
Bugün sadece acilde yazarlarsa alabilirsin polikinlikler kapalı ama acilde sana yardımcı olurlarBeyler ben bugün raporluyum bugün hastaneye gitsem rapor almak için tekrar yarından başlatır mı? Yarın mesai var bugünden alsam iyi olur başlatır mı bilen var mı
Gece 12.05'te git yarından başlar o zamanBeyler ben bugün raporluyum bugün hastaneye gitsem rapor almak için tekrar yarından başlatır mı? Yarın mesai var bugünden alsam iyi olur başlatır mı bilen var mı
Aciller rapor vermiyor, özele git istediğin kadar alırsın, bugün izinliysen bugün almanın bir mantığı yok, bugünden başlar. Yarına işlesin diyorsan yarın alman daha mantıklı.Beyler ben bugün raporluyum bugün hastaneye gitsem rapor almak için tekrar yarından başlatır mı? Yarın mesai var bugünden alsam iyi olur başlatır mı bilen var mı
Raporlu günde rapor olmuyor. 00.10 da gitmen lazımBeyler ben bugün raporluyum bugün hastaneye gitsem rapor almak için tekrar yarından başlatır mı? Yarın mesai var bugünden alsam iyi olur başlatır mı bilen var mı
Aynen rapor varken yazmıyor o yüzden sordum hocam acile gitsem gece yazmaz mı rapor?Raporlu günde rapor olmuyor. 00.10 da gitmen lazım
O adam sana o işlemlerin aynısı yapsa 1 ay rapor alırsın bedavadanSenin kafana basarım adı herif düzgün konuş makata job sokarım senin akıllı ol aile hekiminden almayı bende biliyorum
Çok komiksinO adam sana o işlemlerin aynısı yapsa 1 ay rapor alırsın bedavadan
Doktor rapor verdiğinde günü saati kaşede yazar. Yarının tarihini atarsa evrakta sahtecilik olur. 00:00 da git yarından itibaren başlarBeyler ben bugün raporluyum bugün hastaneye gitsem rapor almak için tekrar yarından başlatır mı? Yarın mesai var bugünden alsam iyi olur başlatır mı bilen var mı
Beyler ben bugün raporluyum bugün hastaneye gitsem rapor almak için tekrar yarından başlatır mı? Yarın mesai var bugünden alsam iyi olur başlatır mı bilen var mı
Kaç günlük lazım ki bir haftalığını 5k'ya yazdırırım uyarsa sana sağlık personeliyim ben belki biliyorsundurAynen rapor varken yazmıyor o yüzden sordum hocam acile gitsem gece yazmaz mı rapor?
Rapor aldığın zaman sisteme girerler sonradan gittiğinde hangi bölüme gidersen git raporu başka güne atamazlar. Varolan sistem izin vermez buna hadi yaptığını farzedelim herkesin hesap verdiği bir üst amiri var. Kimse senin için işinden olmayı veya ihtar yemeyi göze almaz. Yarın tekrar gideceksin rapor verirlerse alacaksın.Beyler ben bugün raporluyum bugün hastaneye gitsem rapor almak için tekrar yarından başlatır mı? Yarın mesai var bugünden alsam iyi olur başlatır mı bilen var mı