Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hastane Raporu Hk.

darkguard01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
144
25
28
Beyler ben bugün raporluyum bugün hastaneye gitsem rapor almak için tekrar yarından başlatır mı? Yarın mesai var bugünden alsam iyi olur başlatır mı bilen var mı

Abdu21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
1,703
113
Beyler ben bugün raporluyum bugün hastaneye gitsem rapor almak için tekrar yarından başlatır mı? Yarın mesai var bugünden alsam iyi olur başlatır mı bilen var mı
Bugün sadece acilde yazarlarsa alabilirsin polikinlikler kapalı ama acilde sana yardımcı olurlar

X-RAY

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,931
8,809
113
Gece 12.05'te git yarından başlar o zaman

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,673
6,464
113
Aciller rapor vermiyor, özele git istediğin kadar alırsın, bugün izinliysen bugün almanın bir mantığı yok, bugünden başlar. Yarına işlesin diyorsan yarın alman daha mantıklı.

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
945
296
63
yarın gıt hocam özel hastaneye acil vermez rapor

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,056
1,640
113
Raporlu günde rapor olmuyor. 00.10 da gitmen lazım

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
945
296
63
yarın gıt hocam özel hastaneye acil vermez rapor

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,987
4,562
113
Doktor rapor verdiğinde günü saati kaşede yazar. Yarının tarihini atarsa evrakta sahtecilik olur. 00:00 da git yarından itibaren başlar

X-RAY

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,931
8,809
113

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
Mısır kölelerı nu ülke kölelerinden daha refah yaşamıştır

darkguard01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
144
25
28
sağolun beyler cevaplar yeterli oldu iyi forumlar hepinize

Cepni

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
359
149
43
Rapor aldığın zaman sisteme girerler sonradan gittiğinde hangi bölüme gidersen git raporu başka güne atamazlar. Varolan sistem izin vermez buna hadi yaptığını farzedelim herkesin hesap verdiği bir üst amiri var. Kimse senin için işinden olmayı veya ihtar yemeyi göze almaz. Yarın tekrar gideceksin rapor verirlerse alacaksın.