Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hastane Durumları

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,624
1,847
113
Acilden mi giriş yaptınız kral acil durumlarda şike şike hangi özel olursa olsun bakmak zorunda 5 kuruş parası acil ameliyat diyon önden para derlerdi yoksa 5 kuruş verme bir bokada imza atma
Acilden değil biz randevu almıştık muaye için hastaneye geldik muayene olurken acil kanama oldu bu sefer direkt ameliyata aldılar

Harunkse

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
511
133
43
Dostlar bugün basıma bir olay geldi çok sevdiğim bir insan bir sağlık sorunu nedeniyle özel hastanede randevu almıştım ve randevu ücreti 140 dolardı ödedim ama o sıra doktor aşırı kan kaybettiği için ameliyata alınması gerekiyor dedi ve acil apar topar ameliyata aldılar suanda ameliyattan çıktı durumunda iyi ama ameliyattan önce 140 dolar ödedikten sonra beni medikal muhasebe diye bir yere daha gönderdiler oda bana ameliyat ücretini 1000 dolar olarak söyledi bende bu parayı veremeyeceğimi söyledim oda ameliyat gerçekleşmez o zaman dedi ama odaya geldiğimde ameliyat gerçekleşmişti şimdi akşam 10 gibi taburcu edeceklerini söylüyorlar o parayı vermezsek basımıza ne gelir düzgün bilgi verebilecek birisi varmı
Geçmiş olsun

karaadam81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,897
4,099
113
Ya varya basıma geleni söylesem gülersiniz ya hastam acil kan kaybediyor gelmişler parayı vermezsen ameliyat olmaz diyorlar sonra bende o can havliyle sağ solu ararken bir baktım ameliyata almışlar heralde korktular büyük ihtimalle
Yapcak hic bise yok ameliyatta bitmis planli bisey degildi suanda da durumum yok vermeye bi yol gostericekler mecbur ha hu yaparsalar cik git kolundanmi tutcaklar

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,200
2,521
113
Acilden değil biz randevu almıştık muaye için hastaneye geldik muayene olurken acil kanama oldu bu sefer direkt ameliyata aldılar
Ozaman senet imzalayıp yollarlar kral tutamazlar tutmaya çalışırlarsa polis cagirirsin fiyat bilgisi verilmeden direk ameliyata aldılar diye

askorpinoz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,458
113
Hamileydi reis dedik özelden alalım randevu çocuğa bakalım 3 aylıktı düşük yaptı çocuk ölmüş kanaması çok diye mecbur kürtaj yaptılar
Allah şifa versin. Şu anda bir şey imzalamadiysan yine imzalama sağlık sigortası vs varsa ordan alırlar alacaklarını. Planlı bir şey yok. Geçmiş olsun

Abdu21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
1,703
113
Bu arada özel hastanelerin muhasebesinde findeks paneli oluyor genelde eğer borcun harcın varsa oradan görüyorlar ve borcun çoksa senet icin kefil isterler haberin olsun siz acilden giriş yapmamışsınız üstte de bir arkadaş yazmış kırmızı kod ile acilden girip acil ameliyata girseydiniz eğer ücret ödemezdiniz. Ama sizin durum biraz farklı sigorta falan vardır umarım öyleyse belki biraz rahatlatır doğum sigortası varsa sizinki zorunlu kürtaj olduğu için tamamını karşılar.

Taylo55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,125
237
63
Dostlar bugün basıma bir olay geldi çok sevdiğim bir insan bir sağlık sorunu nedeniyle özel hastanede randevu almıştım ve randevu ücreti 140 dolardı ödedim ama o sıra doktor aşırı kan kaybettiği için ameliyata alınması gerekiyor dedi ve acil apar topar ameliyata aldılar suanda ameliyattan çıktı durumunda iyi ama ameliyattan önce 140 dolar ödedikten sonra beni medikal muhasebe diye bir yere daha gönderdiler oda bana ameliyat ücretini 1000 dolar olarak söyledi bende bu parayı veremeyeceğimi söyledim oda ameliyat gerçekleşmez o zaman dedi ama odaya geldiğimde ameliyat gerçekleşmişti şimdi akşam 10 gibi taburcu edeceklerini söylüyorlar o parayı vermezsek basımıza ne gelir düzgün bilgi verebilecek birisi varmı

Taylo55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,125
237
63
Kaçsın gitsin

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
Öncelikle geçmiş olsun.
Senin bu yakının yaralimiydi,,Nasıl aşırı kan kaybı yaşadı,,vuruldumu gardasim..kan kaybeden kişiyi nasıl acile değilde normal muayene götürdün bunu merak ettim....

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Ameliyat öncesi bir sözleşme yaptiniz mi

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Ne kadar ödeyeceğini gösterir evrak var mi elinde

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
140 dolar odemen gerekiyor ameliyat için şeklinde bir sözleşme var mi

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Ameliyattan önce imzaladigin bir evrak var mi

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,624
1,847
113
Yok esir tutamazsa çıkar giderim abi arkamdan davamı açıyor ne yapıyorsa yapsın kan kaybından ölseydi ama o zaman ben o hastanenin basına bela olurdum çünkü doktor özellikle dedi az daha geçikseydnz kan kaybından giderdi dedi