Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hastane Durumları

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,200
2,521
113
Sigortası varsa o arkadaşının giriside yapıldıysa sigortadan zaten parayı alıyor o şerefsizler hangi özel hastane olursa olsun devleti dolandiriyor o birkere net uygulanmadığı ufak tefek şeyleri bile yapıldı gösteriyorlar hele özel sigortalı bı hasta buldumu bulunmaz bı nimet onlar için

yunusmorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
592
318
63
Allâh acil şifalar versin arkadaşına ben o hastanenin adını duyunca deliriyorum 3 gün rahmetli abim o hastanede yattı acilden girdi ve yine para istediler verdik en son 3. Gün etik olmadığını ilettik abimi sevk ederken bize aldıkları parayo iade ettiler. açlar 3 gün abime dogru dürüst test dahi yapmadılar dısardan test yapıyoruz diyip durdular benim bi gram hakkım helal değil
bu hükümet cezaevlerinde insanlara ilaçlarını vermeyip ölüme sürüklüyor, beslemeleri de dibine düşmüş. içim burkuldu başın sağ olsun.

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,200
2,521
113
bu hükümet cezaevlerinde insanlara ilaçlarını vermeyip ölüme sürüklüyor, beslemeleri de dibine düşmüş. içim burkuldu başın sağ olsun.
Cezaevindeki insanlar senden benden daha iyi yemekler yiyor çoğu yerde ne diyon kral sen🙂

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,200
2,521
113
son aylarda yaşanan olaylardan dolayı sokakta protesto hakkını kullanan insanlara kuru ekmek verdiklerinden bile şüphe duyarım dostum.
İcerdekine disardakinden daha iyi bakıyor çalışan arkadaşlar var cezavinde onlardanda duyunca buna eminim

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Dostlar bugün basıma bir olay geldi çok sevdiğim bir insan bir sağlık sorunu nedeniyle özel hastanede randevu almıştım ve randevu ücreti 140 dolardı ödedim ama o sıra doktor aşırı kan kaybettiği için ameliyata alınması gerekiyor dedi ve acil apar topar ameliyata aldılar suanda ameliyattan çıktı durumunda iyi ama ameliyattan önce 140 dolar ödedikten sonra beni medikal muhasebe diye bir yere daha gönderdiler oda bana ameliyat ücretini 1000 dolar olarak söyledi bende bu parayı veremeyeceğimi söyledim oda ameliyat gerçekleşmez o zaman dedi ama odaya geldiğimde ameliyat gerçekleşmişti şimdi akşam 10 gibi taburcu edeceklerini söylüyorlar o parayı vermezsek basımıza ne gelir düzgün bilgi verebilecek birisi varmı
1000 dolara dikiş atmazlar özelde ne ameliyatı bu

yunusmorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
592
318
63
Sigortası varsa o arkadaşının giriside yapıldıysa sigortadan zaten parayı alıyor o şerefsizler hangi özel hastane olursa olsun devleti dolandiriyor o birkere net uygulanmadığı ufak tefek şeyleri bile yapıldı gösteriyorlar hele özel sigortalı bı hasta buldumu bulunmaz bı nimet onlar için
bu medipol hastaneleri Fahrettin Koca'nın. çivi çakmadan kendi hastanelerini en üst klasman hastane yaptı, öyle kriterleri vardı ki sadece kendi hastaneleri karşılıyor, diğer bütün teçhizatlı hastaneler abuk subuk nedenlerle o kriterleri karşılayamıyordu. çoluğundan çocuğundan çıksın namussuzların.

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,200
2,521
113
allah hepsine aynı acıları yaşatsın sorumluların diyorum çünkü baktılar parayı alamiyorlar benle anlaşma yoluna geçtler diyoki bana misafir edelim dedim hayırdır kimi rehin alıyorsun bu sefer R yapmak zorunda kaldı
Sen kral ödeme sözü verdiğim tarihte o parayi ayır kenara arayan soran olmazsa hiç bir şekilde ödeme o şerefsizler sen o parayı verirken fatura bile kesmicekler sana sigortadan halleti onlar fazlasıyla tüyü bitmemiş yetimin hakkını onlar yiyor sen hakka falan girmezsin emin ol devlet karşıladı onu verdiğin vergilere say sakin ha kuruş ödeme imza atmamisssin arkadasinda tekrar çok geçmiş olsun

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,066
1,736
113
kaçın işiniz bitince biri sorarsa da biz ameliyat olmadık ki dersiniz yara izini de kendimiz diktik deyin

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,453
1,295
113
Dostlar bugün basıma bir olay geldi çok sevdiğim bir insan bir sağlık sorunu nedeniyle özel hastanede randevu almıştım ve randevu ücreti 140 dolardı ödedim ama o sıra doktor aşırı kan kaybettiği için ameliyata alınması gerekiyor dedi ve acil apar topar ameliyata aldılar suanda ameliyattan çıktı durumunda iyi ama ameliyattan önce 140 dolar ödedikten sonra beni medikal muhasebe diye bir yere daha gönderdiler oda bana ameliyat ücretini 1000 dolar olarak söyledi bende bu parayı veremeyeceğimi söyledim oda ameliyat gerçekleşmez o zaman dedi ama odaya geldiğimde ameliyat gerçekleşmişti şimdi akşam 10 gibi taburcu edeceklerini söylüyorlar o parayı vermezsek basımıza ne gelir düzgün bilgi verebilecek birisi varmı
Hiç birşey olmaz acil müdahale etmiş ve ameliyata almış hiç birşey imzalamadan bile taburcu etmek zorunda ödeyemeyeceğini söyle al hastanı git

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,453
1,295
113
yardımcı olan dostlara teşekkür ediyorum taburcu olduk eve geldik ilaçları aldık sorun yok 15 dklık bir tartışma sonucu anlaşmaya varıldı aşşağıda işlem yapılırken 28600 tl para istediler bende yok suanda veremem dedim misafir edelim dediler bende o parayı bulamam ayrıca siz beni rehin alamazsınız dedim türkiyede kanun var dedim polis çağır o halde mahkeme karar versin dedim korktu çağıramadı bu sefer kul hakkı falan dedi bende anlaştım 1 aylık süre verdiler hiç bişey imza atmadım 20 bin tl haziran 15 e kadar ödeyecem snucda bi emek var yardımcı oldular ameliyata aldılar bende sözüümü tutup ödeyeceğim
yardımcı olan dostlara teşekkür ediyorum taburcu olduk eve geldik ilaçları aldık sorun yok 15 dklık bir tartışma sonucu anlaşmaya varıldı aşşağıda işlem yapılırken 28600 tl para istediler bende yok suanda veremem dedim misafir edelim dediler bende o parayı bulamam ayrıca siz beni rehin alamazsınız dedim türkiyede kanun var dedim polis çağır o halde mahkeme karar versin dedim korktu çağıramadı bu sefer kul hakkı falan dedi bende anlaştım 1 aylık süre verdiler hiç bişey imza atmadım 20 bin tl haziran 15 e kadar ödeyecem snucda bi emek var yardımcı oldular ameliyata aldılar bende sözüümü tutup ödeyeceğim
Kardeş lütfen o parayı ödeme nolursun ödeme Allah rızası için ödeme

mercan34

SİNCE 1984
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,033
362
83
Geçmiş olsun, dost Allah kolaylık versin herkesin bir derdi var.

GaddarHamolka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,499
2,176
113
Allah yardımcın olsun özele niye gittin hocam madem kanaması var bi devlet hastanesine gitseydin yada ambulans çağırsaydın başınız saolsun

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,624
1,847
113
Allah yardımcın olsun özele niye gittin hocam madem kanaması var bi devlet hastanesine gitseydin yada ambulans çağırsaydın başınız saolsun
Bir anda oldu biz özele normalde muayene için gitmiştik o niyetle gitmedik yani