Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hastalık Hk.

Yuce6161

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
250
119
43
Beyler boğaz ağrısı yazıyorum yaklasık 1 ay kadar oldu doktor alerjik dedi usg yapıldı 1 yılda 2 kere twmiz cıkdı ağzımda bugün acı tat oldu boyle şeyler basına gelen varmı salgınmı var bu alerji ne kotu bişey

Yuce6161

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
250
119
43
Beyler boğaz ağrısı yazıyorum yaklasık 1 ay kadar oldu doktor alerjik dedi usg yapıldı 1 yılda 2 kere twmiz cıkdı ağzımda bugün acı tat oldu boyle şeyler basına gelen varmı salgınmı var bu alerji ne kotu bişey
İstanbulda yasıyorken boyle ağrı hiç olmadı işe gidiyordum geziyordum 1.5 senedir köyde yasıyorum evde duruyorum genelde son 1 aydır boğazım ağarıyor

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,257
5,333
113
İstanbulda yasıyorken boyle ağrı hiç olmadı işe gidiyordum geziyordum 1.5 senedir köyde yasıyorum evde duruyorum genelde son 1 aydır boğazım ağarıyor
Reis bende de var ama farklı. Sol kulak memesi altında gülle gibi beze gibi birşey oluştu elimle kontrol edince hissediliyor. Yutkunurken de Ağrı yapıyor. İnternetten arastirdim biraz vahim bir durum gibi görünüyor umarım korktuğum olmaz p. tesi gidicem doktora

Ceo1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,792
1,063
113
Sen daha hastalık görmemişsin.Yat kalk dua et alt üstü bir boğaz ağrısı.

dsezgin

Dili Yok Kaderin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,155
1,423
113
Ben 2 hafta çektim ağrısını yutkunamıyor dum su içerken bile zorlanıyordum son çare hastaneye gittim iğne yedik ilaç yazdılar yeni kendime geldim boğazlar enfeksiyon kapmış. Sigara içiyorsan içme kesinlikle düzelene kadar

Yuce6161

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
250
119
43

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,596
1,546
113
Nane limon en iysii bol bol tuket veya Ihlamur

Yuce6161

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
250
119
43
Ben 2 hafta çektim ağrısını yutkunamıyor dum su içerken bile zorlanıyordum son çare hastaneye gittim iğne yedik ilaç yazdılar yeni kendime geldim boğazlar enfeksiyon kapmış. Sigara içiyorsan içme kesinlikle düzelene kadar
Reis senin yaş kaç benim eskiden hemen gecerdi şimdi yaş 31 32 oldu geçmiyor 1 aydır