İstanbulda yasıyorken boyle ağrı hiç olmadı işe gidiyordum geziyordum 1.5 senedir köyde yasıyorum evde duruyorum genelde son 1 aydır boğazım ağarıyorBeyler boğaz ağrısı yazıyorum yaklasık 1 ay kadar oldu doktor alerjik dedi usg yapıldı 1 yılda 2 kere twmiz cıkdı ağzımda bugün acı tat oldu boyle şeyler basına gelen varmı salgınmı var bu alerji ne kotu bişey
Kardeısm yazıyı okudunmuKlinikmi burasi dostum git bir hastaneye görün ne bilsin millet
Snde ne gülüyon yazıyı okudunuzmu hastaneye gittim diyorumKlinikmi burasi dostum git bir hastaneye görün ne bilsin millet
Reis bende de var ama farklı. Sol kulak memesi altında gülle gibi beze gibi birşey oluştu elimle kontrol edince hissediliyor. Yutkunurken de Ağrı yapıyor. İnternetten arastirdim biraz vahim bir durum gibi görünüyor umarım korktuğum olmaz p. tesi gidicem doktoraİstanbulda yasıyorken boyle ağrı hiç olmadı işe gidiyordum geziyordum 1.5 senedir köyde yasıyorum evde duruyorum genelde son 1 aydır boğazım ağarıyor
Okudum hatta bir daha okudum tekrardan klinikmi burasiKardeısm yazıyı okudunmu
Bi daha git o zaman hastane degistirSnde ne gülüyon yazıyı okudunuzmu hastaneye gittim diyorum
Ben 2 hafta çektim ağrısını yutkunamıyor dum su içerken bile zorlanıyordum son çare hastaneye gittim iğne yedik ilaç yazdılar yeni kendime geldim boğazlar enfeksiyon kapmış. Sigara içiyorsan içme kesinlikle düzelene kadarBeyler boğaz ağrısı yazıyorum yaklasık 1 ay kadar oldu doktor alerjik dedi usg yapıldı 1 yılda 2 kere twmiz cıkdı ağzımda bugün acı tat oldu boyle şeyler basına gelen varmı salgınmı var bu alerji ne kotu bişey
Kardeşim doktor daha bulamamış biz nerden bilelimSnde ne gülüyon yazıyı okudunuzmu hastaneye gittim diyorum
İnşALLAH bişe olmazReis bende de var ama farklı. Sol kulak memesi altında gülle gibi beze gibi birşey oluştu elimle kontrol edince hissediliyor. Yutkunurken de Ağrı yapıyor. İnternetten arastirdim biraz vahim bir durum gibi görünüyor umarım korktuğum olmaz p. tesi gidicem doktora
Doktorlar zaten bişeden anlamıyorki o yüzden size soruyorum anlasalar buraya yazmam buna inanın doktorlar bişeden anlamıyorKardeşim doktor daha bulamamış biz nerden bilelim
Bende onu diyorum doktor bulamadiysa biz bulamayız bizde anca alt üst handikap varDoktorlar zaten bişeden anlamıyorki o yüzden size soruyorum anlasalar buraya yazmam buna inanın doktorlar bişeden anlamıyor
Reis senin yaş kaç benim eskiden hemen gecerdi şimdi yaş 31 32 oldu geçmiyor 1 aydırBen 2 hafta çektim ağrısını yutkunamıyor dum su içerken bile zorlanıyordum son çare hastaneye gittim iğne yedik ilaç yazdılar yeni kendime geldim boğazlar enfeksiyon kapmış. Sigara içiyorsan içme kesinlikle düzelene kadar
Sana bir gökhansilin vurayım o halde iyilesirsin Şifan bendeDoktorlar zaten bişeden anlamıyorki o yüzden size soruyorum anlasalar buraya yazmam buna inanın doktorlar bişeden anlamıyor