Kral sana babamın video atıyım hastalık gör adam her gün bögürüyor aklın dururSen daha hastalık görmemişsin.Yat kalk dua et alt üstü bir boğaz ağrısı.
Kral sana babamın video atıyım hastalık gör adam her gün bögürüyor aklın dururSen daha hastalık görmemişsin.Yat kalk dua et alt üstü bir boğaz ağrısı.
Ben sana bişe vurcam şimdiSana bir gökhansilin vurayım o halde iyilesirsin Şifan bende
Rahatsızsın gerçekten babana bile bunu diyorsan sen evlat falan değilsin. Senin cibiliyetini ...Kral sana babamın video atıyım hastalık gör adam her gün bögürüyor aklın durur
Babama ne dıyorum babamda hasta diyorum kronikmisin sen nereden dınlıyonRahatsızsın gerçekten babana bile bunu diyorsan sen evlat falan değilsin. Senin cibiliyetini ...
Müsait oldugunda dm at şu kanunlara ilgili bilgi vereyimReis bende de var ama farklı. Sol kulak memesi altında gülle gibi beze gibi birşey oluştu elimle kontrol edince hissediliyor. Yutkunurken de Ağrı yapıyor. İnternetten arastirdim biraz vahim bir durum gibi görünüyor umarım korktuğum olmaz p. tesi gidicem doktora
Bütün tahllilleriö her zaman temiz cıkıyor ama boğazım ağarıyor abi çözemiyorum bu işibakteri vardır antibiyotik veya kortizon kullanman gerekebilir, onun için de gögüs hastalıkları ve kkb ye gideceksin