- 39,798
- 38,583
- 113
Hayırlısı bakalım niye cikarmadiniz ki daha çocuğu fazla yatirmazlardi amaYok be hanim uyuyo ben çocuğun basnda bekliyorum
Hayırlısı bakalım niye cikarmadiniz ki daha çocuğu fazla yatirmazlardi amaYok be hanim uyuyo ben çocuğun basnda bekliyorum
Fazla zorlama şansını MemoBakacak reis duruma göre
Hee Allah şifa versin. İyi oluyo bademcik alınması diyorlar da bilmiyorum aslı varmıBademcikleri alındı oğlanın amin saolasn
Evdeyiz zaten ferom 🙏Hayırlısı bakalım niye cikarmadiniz ki daha çocuğu fazla yatirmazlardi ama
Şansım açıkken zorlarım reis yaFazla zorlama şansını Memokar cebe yakışır
İyi iyi ateslenmiyor en azından 🙏Hee Allah şifa versin. İyi oluyo bademcik alınması diyorlar da bilmiyorum aslı varmı
Ver yansn 🥳🥳Şansım açıkken zorlarım reis ya
Rolde zorlama reis 😅 maksat hedefi tamamlayıp dostları görmek benim için ben öyle yapıyorum şahsen sonra yine kendim tekten devam ediyorum, senin neden hiç rollerde başarılı olamadığın şimdi belli oldu 😅Şansım açıkken zorlarım reis ya
Zorlayanlarin hepsi bizim kod konusunda kahve iciyoruzŞansım açıkken zorlarım reis ya
Alışığım 😂Zorlayanlarin hepsi bizim kod konusunda kahve iciyoruz![]()
Zorlamadım ki hiç çünkü hep ilk adımdan yattıRolde zorlama reis 😅 maksat hedefi tamamlayıp dostları görmek benim için ben öyle yapıyorum şahsen sonra yine kendim tekten devam ediyorum, senin neden hiç rollerde başarılı olamadığın şimdi belli oldu 😅
Peki.Zorlamadım ki hiç çünkü hep ilk adımdan yattı
Atarlar birazdan golGolü 61de mi attılar bunlar eğer 61se naneyi yedik