Geldi 🤣Dakikalar erirse 4 zorlaşır o yüzden bu aralar 3 gelse güzel olur
Hah attı güzelDakikalar erirse 4 zorlaşır o yüzden bu aralar 3 gelse güzel olur
Maşallah ağzıma benim tam istediğim dakika oldu. Şimdi daha rahat 4ü beklerizHah attı güzel
3-2 4-1 düşünüyorum 5 gol olur sankiEn az 30 dakika var ev Bi tane daha sallar bence bakalım
Bi tane olsun da sonra isterse on olsun 😅3-2 4-1 düşünüyorum 5 gol olur sanki
Ben kahve yapmaya gidiyorum gelene kadar atsınlar erken atarlarsa 1 gol daha alcamBi tane olsun da sonra isterse on olsun 😅
Kardo bence çek burda salla birimize ikimize neyse sonra farklı sitede daha yüksek anaparayla devam et yine de sen bilirsin.Ben kahve yapmaya gidiyorum gelene kadar atsınlar erken atarlarsa 1 gol daha alcam
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 833844 Dostlar +7 vermiş 4 dk var gelirse devam ederiz
Daha uyumadın mi senBanada bı kahve lütfen hanm uyuyor oglanda ameliyattan çıktı dün ben nöbet tutuyom başında 😏
Geçmiş olsun dost Allah şifa versin. Ne ameliyatıBanada bı kahve lütfen hanm uyuyor oglanda ameliyattan çıktı dün ben nöbet tutuyom başında 😏
Bakacak reis duruma göreKardo bence çek burda salla birimize ikimize neyse sonra farklı sitede daha yüksek anaparayla devam et yine de sen bilirsin.
Yok be hanim uyuyo ben çocuğun basnda bekliyorumDaha uyumadın mi sen![]()
Bademcikleri alındı oğlanın amin saolasnGeçmiş olsun dost Allah şifa versin. Ne ameliyatı