- 10,633
- 6,440
- 113
Bol şans
Bol şans
Sağol dost kendim oynuyorum kaybedersemde kazanırsamda kendim kazanayım 🙏🏻 teşekkürler düşüncen içinKolombiya ligi ilk yari 0 0 kanka maç boyunca 0.5 üst al ev sahibi kafana yatarsa kanka
Bol şanslar kanka takipteyiz alirsan bizde Rand acarizSağol dost kendim oynuyorum kaybedersemde kazanırsamda kendim kazanayım 🙏🏻 teşekkürler düşüncen için
Eyvallah dost hoşgeldinBol şans cane 🧿
İnşallah kazsnirsin can 🙏Eyvallah dost hoşgeldin
Olacağı varsa oluyo olacağı yoksa 1.10dan yatıyoz reis. Genelde olacağı olmuyo da bakalımMeksikada60 a kadar bir gol gelirse güzel olur
Sağolasın dost celtadan 170 aldım onu ufak ufak katlayıp borçları sıfırladım. Artan paraylada roll açayım dedim. İnşallah kazanırızİnşallah kazsnirsin can 🙏
Bakalım inşallah bugün olacağı vardır. Bekliyoruz bakalım o gün bugün olsun burdan yürü git paranın anasını ağlatOlacağı varsa oluyo olacağı yoksa 1.10dan yatıyoz reis. Genelde olacağı olmuyo da bakalım
Maşallah kardesimeSağolasın dost celtadan 170 aldım onu ufak ufak katlayıp borçları sıfırladım. Artan paraylada roll açayım dedim. İnşallah kazanırız
He ya çok roll açtım hep lose 1 kere kazanamadım roll açıpBakalım inşallah bugün olacağı vardır. Bekliyoruz bakalım o gün bugün olsun burdan yürü git paranın anasını ağlat
Evet görüyom seni rolde hiç kazanamıyon😅 bu kupon gelirse son adım olsun bence o yüzden burda ikide iki gitmen demek de zirvede bırakmak demek bence 😅He ya çok roll açtım hep lose 1 kere kazanamadım roll açıp
Dost benim çok ballı zamanlarım oluyo 300-400 lirayı 2 saatte 30 k yaptığım oluyo ama rolle denk gelmiyoEvet görüyom seni rolde hiç kazanamıyon😅 bu kupon gelirse son adım olsun bence o yüzden burda ikide iki gitmen demek de zirvede bırakmak demek bence 😅
Kankam rolde diye belirttim zaten bende arka planda nasıl oynadığından tabiki de haberim yok biz gördüğümüzü yorumlarız 😅Dost benim çok ballı zamanlarım oluyo 300-400 lirayı 2 saatte 30 k yaptığım oluyo ama rolle denk gelmiyo