- 12,238
- 6,049
- 113
Onu düşünüyorum reis şuan berduş bi cevap versinde yatır çek yapacak o daBence çek 3 kişiye 250 ver yat uyu öğlen oynarsın
Onu düşünüyorum reis şuan berduş bi cevap versinde yatır çek yapacak o daBence çek 3 kişiye 250 ver yat uyu öğlen oynarsın
Berdus kimOnu düşünüyorum reis şuan berduş bi cevap versinde yatır çek yapacak o da
550şer at direk kanka sonra sen yine onların rolü takip et 🤣2200den 4 kişiye 400 mü atayım 🤣🤣
Buyur kral. Emrini söyle kafana göre beni role yazma yatr çek yapmak için işimi görsen kafiOnu düşünüyorum reis şuan berduş bi cevap versinde yatır çek yapacak o da
HahaahhahahahaahqahahahH550şer at direk kanka sonra sen yine onların rolü takip et 🤣
Tamam dost onu soruyorum kaç yatırcan sen dmden yaz biBuyur kral. Emrini söyle kafana göre beni role yazma yatr çek yapmak için işimi görsen kfi
Geri gondrm sana arkdslardan seç sen beni sayma sonradan geldim hemBuyur kral. Emrini söyle kafana göre beni role yazma yatr çek yapmak için işimi görsen kafi
Yav bi durHadi hayırlı işler buraya yatır çek işleri başlamış ben kaçar burdan hahahahahah
Hayatımda gördüğüm en mantıklı cevap550şer at direk kanka sonra sen yine onların rolü takip et 🤣
Durdum zatenYav bi dur
Bu Sinan’da gidecek vakti buluyor zatenDurdum zaten
Bence bunu diyerek bile hakka girdin zatenn hahahahah@murobaşkan daha çok takip etmiş gibi ama hakka girmekte istemiyorum
İsemeye gittiBu Sinan’da gidecek vakti buluyor zaten
Gelsim cay doldurdumBu Sinan’da gidecek vakti buluyor zaten