- 12,050
- 5,951
- 113
Niye ki halilde vardı başta öbürkü muro takip etti mi etmedi mi anlayamadımBence bunu diyerek bile hakka girdin zatenn hahahahah
Niye ki halilde vardı başta öbürkü muro takip etti mi etmedi mi anlayamadımBence bunu diyerek bile hakka girdin zatenn hahahahah
2 tane murodan birini sececez yapay zekaya mi soram acep tekerlememi soyliyem@sinansrml63 burdamısın. Senle @Mkrc53 hariç bi kişi daha seçsene ben seçemedim valla
Valla murobaşkan az daha çok takip etmiş gibi geldi banada. İkisi arasında kaldım2 tane murodan birini sececez yapay zekaya mi soram acep tekerlememi soyliyem
SaplaÇekim verdim şimdi 1-2 dakkaya gelir derken geldi
ben işe gidiyodum cok bakamadım dost iyi takip eden varsa ona verNiye ki halilde vardı başta öbürkü muro takip etti mi etmedi mi anlayamadım
Tamamdır kesene bereket kardeşimSinana gönderildi sinana dm atın dostlar @Mkrc53 @murobaşkan
Dm attım reis 👍 sanaSinana gönderildi sinana dm atın dostlar @Mkrc53 @murobaşkan
Seni niye seviyorum biliyor musun adaletlisin beni seçip seçmemen önemli değil sonradan gelip böyle giriyorlar ya benim gibi deli oluyorum Ben bakmamakal yapıyorum@murobaşkan ibanin var zaten @Mkrc53 iban at
Devam edicem kazanırsam sana ulaşıcam senle diğer muro arasında kaldım reisSeni niye seviyorum biliyor musun adaletlisin beni seçip seçmemen önemli değil sonradan gelip böyle giriyorlar ya benim gibi deli oluyorum Ben bakmamakal yapıyorum
Eyvallah kardo ne olursa olsun sasmayiz adalettenSeni niye seviyorum biliyor musun adaletlisin beni seçip seçmemen önemli değil sonradan gelip böyle giriyorlar ya benim gibi deli oluyorum Ben bakmamakal yapıyorum
Araya girilir muroSeni niye seviyorum biliyor musun adaletlisin beni seçip seçmemen önemli değil sonradan gelip böyle giriyorlar ya benim gibi deli oluyorum Ben bakmamakal yapıyorum