Tam adamına söylüyorsun zihnin boş olmalı diye vallaKardo zihnin boş olması hayatın her anlamında attığın adımları güzelleştiriyor. Zihni yormamak gerek. Buna kumar da dahil. Burdan bişeyler yakalarsan inceden inceden git dinle bizi. Şu maç bi gelmeli ama önce.
Sana diyoz da ne sanki burdaki herkes aynı bokun laciverti takılma o yüzden bak keyfine 😅Tam adamına söylüyorsun zihnin boş olmalı diye vallakumar konusunda sıkıntı yok alışığım giderim şurdan bi çay koyarım kendime açarım netflixi keyfime bakarım en fazla 1 saat sürer sinirim
Bende onu diyorum en fazla 1 saat sürer sinirim alıştım 17-18 yıldırSana diyoz da ne sanki burdaki herkes aynı bokun laciverti takılma o yüzden bak keyfine 😅
İyi iyi en güzelini yapıyorsun bir hafta kupon acısı mı çekilir evlat acısı gibi 😅Bende onu diyorum en fazla 1 saat sürer sinirim alıştım 17-18 yıldır1 hafta yatan kuponunun sinir geçmeyen adamlar var
![]()
Çeken çok vallaİyi iyi en güzelini yapıyorsun bir hafta kupon acısı mı çekilir evlat acısı gibi 😅
Hıc sanmıyorumBunlar hayatlarında daha önce iy 5 gol atmışlar mi bilmiyorum
Çok attılar reis biliyorum ben bu takımıBunlar hayatlarında daha önce iy 5 gol atmışlar mi bilmiyorum
Geçmiş olsun dost yattılarBen bi sigara alıp gelicem o zamana kadar kupon sonuçlanır kayıp bonusuyla bişey yaparız belki.
Tamam kardo gitti bu da sanırım zaten sen gelene kadar sonuçlanırBen bi sigara alıp gelicem o zamana kadar kupon sonuçlanır kayıp bonusuyla bişey yaparız belki.