http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hasim5454 / Kasa 250 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,238
6,049
113
77ye kadar 10-1 olursa eğer belki

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,238
6,049
113
İçimden bir ses bu Dep 2yi atacak diyor da

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,238
6,049
113
Aha monterrey 2 oldu 3 dkya 3 olsun

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,238
6,049
113
Ulan monterrey 1 gol daha atamadın mı

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,238
6,049
113
Iste roller böyledir dost kazanc olusunca etiketler havada uçuşuyor kayip olunca gecmis olsun diyen bile olmaz gecmis olsun
Uzun zamandır farkındayım reis o yüzden rollerimi umursamayarak yapıyorum. Çıkıyor biri ordan diyor hedef tamam yeter. Kim karar verdi hedefin tamam olduğuna biri ordan çıkıyor şunu şöyle yap umrumda olmaz zorla takip ettirmiyorum kazanırsam 2-3 kişiye ulaşayım diye elime ne geçse roll açıyorum

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,306
27,580
113
Uzun zamandır farkındayım reis o yüzden rollerimi umursamayarak yapıyorum. Çıkıyor biri ordan diyor hedef tamam yeter. Kim karar verdi hedefin tamam olduğuna biri ordan çıkıyor şunu şöyle yap umrumda olmaz zorla takip ettirmiyorum kazanırsam 2-3 kişiye ulaşayım diye elime ne geçse roll açıyorum
Sen kendine parayi nasil kazanirim diye düşün eskiden roller eglenceliydi ama şimdi ole değil herkes birbirinden ne koparsam mantığıyla ilerliyor

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,238
6,049
113
Sen kendine parayi nasil kazanirim diye düşün eskiden roller eglenceliydi ama şimdi ole değil herkes birbirinden ne koparsam mantığıyla ilerliyor
Valla diyom ya çok umursamıyorum forumu falan da işim gücüm dalga eğlence. Şurda eğlenelim diye açıyoruz roll onunda tadı kaçıyo çoğu zaman zaten

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,306
27,580
113
Valla diyom ya çok umursamıyorum forumu falan da işim gücüm dalga eğlence. Şurda eğlenelim diye açıyoruz roll onunda tadı kaçıyo çoğu zaman zaten
Suan rollerde eğlence felan yok dost o dediğin eskiden vardı roller cidden eğlenceliydi ama şuan durum tamamen farklı seni az çok görüyorum forumda foruma renk katan kisiliksin o yuzden seviyorum seni aman diyim çizgini bozma dost

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,238
6,049
113
Suan rollerde eğlence felan yok dost o dediğin eskiden vardı roller cidden eğlenceliydi ama şuan durum tamamen farklı seni az çok görüyorum forumda foruma renk katan kisiliksin o yuzden seviyorum seni aman diyim çizgini bozma dost
Eyvallah reis Ben millete amacım para değil eğlence diyorum inanmıyorlar zaten ödül kazanırsamda roll açıyorum hep. Geçen metin diye biriyle tartıştık tam bu konuda rollü baştan sona takip ettim metinden daha çok takip ettim listeye beni almadı konuda hiç olmayan Oğuzhan reisi aldı. Adama diyorum bak roll sahibine para istemediğimi söyledim adam vercem diyo ben kabul etmiyorum amacım yaptığın haksızlığı söylemek diyorum. Nasıl seçmedim seni ama bütün rollerde seni seçtirtmicem diyor 🤣🤣🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...