- 38,106
- 10,568
- 113
Toplam Gol 10
Monterey 1 oldu da gec attilarİçimden bir ses bu Dep 2yi atacak diyor da
5 dk oluyor o yazdım yaMonterey 1 oldu da gec attilar
Ben yeni baktım 1 olmus yine orası zor gibi5 dk oluyor o yazdım ya
İçimden bir ses monterrey ilk yarı 3 atacak diyor 2yi atıp hemen ardından 3ü atacak diyor amaaaMonterey 1 oldu da gec attilar
Ins dostİçimden bir ses monterrey ilk yarı 3 atacak diyor 2yi atıp hemen ardından 3ü atacak diyor amaaa
Dost bu sahgecin parası uğurlu geldiUlan monterrey 1 gol daha atamadın mı
Valla iyi olmuş biz son adımda patladık 🤣Dost bu sahgecin parası uğurlu geldikasa yine 7 k oldu 250 TL'den
![]()
Oooo reisim bol şansın olsun 😊Dost bu sahgecin parası uğurlu geldikasa yine 7 k oldu 250 TL'den
![]()
Iste roller böyledir dost kazanc olusunca etiketler havada uçuşuyor kayip olunca gecmis olsun diyen bile olmaz gecmis olsunValla iyi olmuş biz son adımda patladık 🤣
Uzun zamandır farkındayım reis o yüzden rollerimi umursamayarak yapıyorum. Çıkıyor biri ordan diyor hedef tamam yeter. Kim karar verdi hedefin tamam olduğuna biri ordan çıkıyor şunu şöyle yap umrumda olmaz zorla takip ettirmiyorum kazanırsam 2-3 kişiye ulaşayım diye elime ne geçse roll açıyorumIste roller böyledir dost kazanc olusunca etiketler havada uçuşuyor kayip olunca gecmis olsun diyen bile olmaz gecmis olsun
Sen kendine parayi nasil kazanirim diye düşün eskiden roller eglenceliydi ama şimdi ole değil herkes birbirinden ne koparsam mantığıyla ilerliyorUzun zamandır farkındayım reis o yüzden rollerimi umursamayarak yapıyorum. Çıkıyor biri ordan diyor hedef tamam yeter. Kim karar verdi hedefin tamam olduğuna biri ordan çıkıyor şunu şöyle yap umrumda olmaz zorla takip ettirmiyorum kazanırsam 2-3 kişiye ulaşayım diye elime ne geçse roll açıyorum
Valla diyom ya çok umursamıyorum forumu falan da işim gücüm dalga eğlence. Şurda eğlenelim diye açıyoruz roll onunda tadı kaçıyo çoğu zaman zatenSen kendine parayi nasil kazanirim diye düşün eskiden roller eglenceliydi ama şimdi ole değil herkes birbirinden ne koparsam mantığıyla ilerliyor
Suan rollerde eğlence felan yok dost o dediğin eskiden vardı roller cidden eğlenceliydi ama şuan durum tamamen farklı seni az çok görüyorum forumda foruma renk katan kisiliksin o yuzden seviyorum seni aman diyim çizgini bozma dostValla diyom ya çok umursamıyorum forumu falan da işim gücüm dalga eğlence. Şurda eğlenelim diye açıyoruz roll onunda tadı kaçıyo çoğu zaman zaten
Eyvallah reis Ben millete amacım para değil eğlence diyorum inanmıyorlar zaten ödül kazanırsamda roll açıyorum hep. Geçen metin diye biriyle tartıştık tam bu konuda rollü baştan sona takip ettim metinden daha çok takip ettim listeye beni almadı konuda hiç olmayan Oğuzhan reisi aldı. Adama diyorum bak roll sahibine para istemediğimi söyledim adam vercem diyo ben kabul etmiyorum amacım yaptığın haksızlığı söylemek diyorum. Nasıl seçmedim seni ama bütün rollerde seni seçtirtmicem diyor 🤣🤣🤦🏻♂️🤦🏻♂️Suan rollerde eğlence felan yok dost o dediğin eskiden vardı roller cidden eğlenceliydi ama şuan durum tamamen farklı seni az çok görüyorum forumda foruma renk katan kisiliksin o yuzden seviyorum seni aman diyim çizgini bozma dost