- 11,820
- 5,842
- 113
Senin yüzünden kaybettim 2kmı verSağlık olsun bidahikine
Senin yüzünden kaybettim 2kmı verSağlık olsun bidahikine
Beter olSenin yüzünden kaybettim 2kmı ver
İtin köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı osmanwasherekıreyziboy31@ebesininnikahı.comBeter ol
Ben ne ettim yahu 😅2kmı ver la @ledteknik 🥸
Günah keçisi sensin kanka ben kötü oynamadım senin yüzünden yattı 😂😂Ben ne ettim yahu 😅
Kankam valla ben bisi yapmadım ben gi garip adam evde coluk çocuk açlıktan muzla kivi yiyoruz oynadığım kuponlar ortada benim 100 lira 500 lira o kadarcık 😅 2k neyime oluruz biz yok oluruz piyasadanGünah keçisi sensin kanka ben kötü oynamadım senin yüzünden yattı 😂😂
Bizde fakirlikten ananas kemiriyoz olum bu ülkenin ekonomi fena battıKankam valla ben bisi yapmadım ben gi garip adam evde coluk çocuk açlıktan muzla kivi yiyoruz oynadığım kuponlar ortada benim 100 lira 500 lira o kadarcık 😅 2k neyime oluruz biz yok oluruz piyasadan
Malesefki dediğin gibi ekonomi gerçekten cok kötü,cok siyaset yapmayi sevmem iyi degil ama bu cehalet bu şekilde devam ederse çokta iyiye gitceginide kisa donem içinde sanmıyorum.Bizde fakirlikten ananas kemiriyoz olum bu ülkenin ekonomi fena battı
Ülke tek değil genel olarak sadece ekonomi degil insan olarak ta çok geriye gidiyoruz kıyamet kopsa bugün kimse neden koptu diyemez ole bir çağdayız bu çağda onuruylan şerefleylen yasiyan insanlara slm olsunMalesefki dediğin gibi ekonomi gerçekten cok kötü,cok siyaset yapmayi sevmem iyi degil ama bu cehalet bu şekilde devam ederse çokta iyiye gitceginide kisa donem içinde sanmıyorum.
Bişey olmaz kanka kaju yeriz iyice kötü olursaMalesefki dediğin gibi ekonomi gerçekten cok kötü,cok siyaset yapmayi sevmem iyi degil ama bu cehalet bu şekilde devam ederse çokta iyiye gitceginide kisa donem içinde sanmıyorum.
Kankam isde bu dedigin olay zincirleme gelişen bi durum; ekonomi kötü eğitim şartları okuyan sayısıda düştüğünde geriye gitmemek elde değil zaten,eee sonuç ne oluyor; fakir cahil,kimsenin kimseyi umursamadığı anlamadığı bi ortam oluşuyor,bende senin gibi son noktayı onuruyla şerefiyle yaşayan herkese selam olsun diyerek noktaliyorum.Ülke tek değil genel olarak sadece ekonomi degil insan olarak ta çok geriye gidiyoruz kıyamet kopsa bugün kimse neden koptu diyemez ole bir çağdayız bu çağda onuruylan şerefleylen yasiyan insanlara slm olsun
Sağlık olsun dostum 🔐