http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hasim5454 / Kasa 1k Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ledteknik

нerĸeѕle değιl нaĸ edenle вιrlιĸтe ol
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,247
440
83
Günah keçisi sensin kanka ben kötü oynamadım senin yüzünden yattı 😂😂
Kankam valla ben bisi yapmadım ben gi garip adam evde coluk çocuk açlıktan muzla kivi yiyoruz oynadığım kuponlar ortada benim 100 lira 500 lira o kadarcık 😅 2k neyime oluruz biz yok oluruz piyasadan

ledteknik

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,247
440
83
Bizde fakirlikten ananas kemiriyoz olum bu ülkenin ekonomi fena battı
Malesefki dediğin gibi ekonomi gerçekten cok kötü,cok siyaset yapmayi sevmem iyi degil ama bu cehalet bu şekilde devam ederse çokta iyiye gitceginide kisa donem içinde sanmıyorum.

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,156
27,378
113
Malesefki dediğin gibi ekonomi gerçekten cok kötü,cok siyaset yapmayi sevmem iyi degil ama bu cehalet bu şekilde devam ederse çokta iyiye gitceginide kisa donem içinde sanmıyorum.
Ülke tek değil genel olarak sadece ekonomi degil insan olarak ta çok geriye gidiyoruz kıyamet kopsa bugün kimse neden koptu diyemez ole bir çağdayız bu çağda onuruylan şerefleylen yasiyan insanlara slm olsun

ledteknik

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,247
440
83
Ülke tek değil genel olarak sadece ekonomi degil insan olarak ta çok geriye gidiyoruz kıyamet kopsa bugün kimse neden koptu diyemez ole bir çağdayız bu çağda onuruylan şerefleylen yasiyan insanlara slm olsun
Kankam isde bu dedigin olay zincirleme gelişen bi durum; ekonomi kötü eğitim şartları okuyan sayısıda düştüğünde geriye gitmemek elde değil zaten,eee sonuç ne oluyor; fakir cahil,kimsenin kimseyi umursamadığı anlamadığı bi ortam oluşuyor,bende senin gibi son noktayı onuruyla şerefiyle yaşayan herkese selam olsun diyerek noktaliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...