Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Harcama Limiti ve Fenerbahçe

ibisevic1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
557
1,621
93
Beyler Fenerbahçe'nin ligden çekilme ihtimali görüşülüyor. Bir Fenerbahçeli olarak bugün bein sportsu iptal ettirdim. Ne diyorsunuz sizce neler olur ilerleyen günlerde.

redkit07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,622
634
113
Beyler Fenerbahçe'nin ligden çekilme ihtimali görüşülüyor. Bir Fenerbahçeli olarak bugün bein sportsu iptal ettirdim. Ne diyorsunuz sizce neler olur ilerleyen günlerde.
Hocam kesinlikle kendi bakış açım ve argo ile yaklaşma istemiyorum 7 yıldır şampiyon olamayan 12 senedir şampiyonlar ligine katılamayan 2 senedir ilk 5 ye olmayan bir takım her sene kadroyu baştan yeniliyor geçen sene yalvar yakar FairPlay’den yırttı takım zaten sizce bu durum halen nasıl anormal gelebiliyor ben anlamış değilim paranın geldiği bir yer yok eskisi gibi Ali Koç para veremez kulübe ffp var artık

Kadircankhrmn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,791
1,952
113
Geleneksel ligden çekilme festivalleri yine başlamış üç beş senede bir oluyor :D

ibisevic1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
557
1,621
93
Hocam kesinlikle kendi bakış açım ve argo ile yaklaşma istemiyorum 7 yıldır şampiyon olamayan 12 senedir şampiyonlar ligine katılamayan 2 senedir ilk 5 ye olmayan bir takım her sene kadroyu baştan yeniliyor geçen sene yalvar yakar FairPlay’den yırttı takım zaten sizce bu durum halen nasıl anormal gelebiliyor ben anlamış değilim paranın geldiği bir yer yok eskisi gibi Ali Koç para veremez kulübe ffp var artık
Evet genele baktığında yıllardır gelmeyen bir başarı mevcut evet ama lige yeni yükselen takımlar veya ligde 2 3 senedir var olan takımlarla aynı limite sahip olmak sence ne kadar dogru? Ve aslında 6 yıldır sampiyon olmayan bir takım oldugumuz dogru ama ölçüt bu olmamalı çünkü başakşehir 5 yıldır ilk 3e oynuyor başarılı bir kulüp fakat limiti neredeyse Fenerbahçe ile aynı

Kadircankhrmn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,791
1,952
113
Evet genele baktığında yıllardır gelmeyen bir başarı mevcut evet ama lige yeni yükselen takımlar veya ligde 2 3 senedir var olan takımlarla aynı limite sahip olmak sence ne kadar dogru? Ve aslında 6 yıldır sampiyon olmayan bir takım oldugumuz dogru ama ölçüt bu olmamalı çünkü başakşehir 5 yıldır ilk 3e oynuyor başarılı bir kulüp fakat limiti neredeyse Fenerbahçe ile aynı
Yeni çıkan takımların 10 katı borç var çünkü yeterli bir sebep değil mi

Recebb

Sinerjiii
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
42,718
12,609
113
fenerın savunulacak bı durumu yok suan borcları ortada gecen sene verılmeyen lımıt aşma cezası ortada bıde hala lımıt ıstıyolar yuzsuzluk bnce

redkit07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,622
634
113
Yeni gelen takımlara baktım sizin para miktarınız ilk 7 8 lerle yakın ayrıca Başakşehir de yeterince anlaşma sponsorluk olamaz 3 büyükler gibi sizin borçlarınız ffpye takıldığı için onlardan fazla paranız olsa bile onlarla aynı bütçeyi alırsınız

kurti3434

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
134
58
28
Fenerbahçelnin olmadığı hiçbiryerde rekabet olmaz boş konuşanlarda bunu gayet iy bilir 17 takımın tek çekemediği takım Fenerbahçedir Ama şunuda bilirler Bu ülkede Fenerbahçeyi yıkmaya Kimsenin gücü yetmez Tff Seve seve yükseltecek o limitleri başka seçenek yoktur takım kurmak için neredeyse kulubü satacak takıma 460 milyon euro limit veren tff kansızdır başka bişey demiyorum

ibisevic1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
557
1,621
93
dıgerlerı avrupaya gıdecegı ıcın ekstra alabılıyor fenerın sorunu 6 senedır bıyere gıdememesı
3 sezondur Avrupa'ya gidemiyor. Ve ayrıca yayın gelirlerive sponsorluklar olarak en fazla gelir elde etmesi gereken takımken limitinin anadolu kulüpleriyle aynı veya yakın olmamalı.

ibisevic1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
557
1,621
93
Finansal açıdan Fenerbahçe, beşiktaş ve galatasaraydan bu kadar kötü değil bu is tamamen nihatın intikam işi. 2 güne limit 350 milyon civarında duzeltilecektir muhtemelen yoksa böyle giderse ortalık karışır Fenerbahçesiz bir lig oynatmaya yürekleri yetmez.

kurti3434

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
134
58
28
Finansal açıdan Fenerbahçe, beşiktaş ve galatasaraydan bu kadar kötü değil bu is tamamen nihatın intikam işi. 2 güne limit 350 milyon civarında duzeltilecektir muhtemelen yoksa böyle giderse ortalık karışır Fenerbahçesiz bir lig oynatmaya yürekleri yetmez.
Aynen öyle kardeşim kuyruk acısı var o Nihat ibnesinin zaten

Kadircankhrmn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,791
1,952
113
Fenerbahçelnin olmadığı hiçbiryerde rekabet olmaz boş konuşanlarda bunu gayet iy bilir 17 takımın tek çekemediği takım Fenerbahçedir Ama şunuda bilirler Bu ülkede Fenerbahçeyi yıkmaya Kimsenin gücü yetmez Tff Seve seve yükseltecek o limitleri başka seçenek yoktur takım kurmak için neredeyse kulubü satacak takıma 460 milyon euro limit veren tff kansızdır başka bişey demiyorum
17 takım Fenerbahçe’yi çekemiyor anlıyorum...

Kadircankhrmn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,791
1,952
113
Anlarsın tabi kardeşim bunda anlamıcak bişey yok
Ben şahsen 10 yıldır şampiyon olamayan 12 senedir şlye gidemeyen bir takımı çok takmıyorum hocam sizinle maç yapmak eğlenceli oluyor tek öneminiz benim için bu yani dönüp de her hafta fb ne yapmış inşallah yenilmiştir bile demiyorum ki çoğu Galatasaraylının böyle olduğundan eminim

Recebb

Sinerjiii
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
42,718
12,609
113
Ben şahsen 10 yıldır şampiyon olamayan 12 senedir şlye gidemeyen bir takımı çok takmıyorum hocam sizinle maç yapmak eğlenceli oluyor tek öneminiz benim için bu yani dönüp de her hafta fb ne yapmış inşallah yenilmiştir bile demiyorum ki çoğu Galatasaraylının böyle olduğundan eminim
Tek hedef kadıkoyde yenmektı o da gıttı cekılmek ısterler sımdı :) saka bı yana lımıtler bıraz yukselır ama cok beklentısı olmamalı fenerın

Kadircankhrmn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,791
1,952
113
Tek hedef kadıkoyde yenmektı o da gıttı cekılmek ısterler sımdı :) saka bı yana lımıtler bıraz yukselır ama cok beklentısı olmamalı fenerın
:D hayır limit arttırılsa da para anca elimizden kapmak için kulübün anahtarını verdikleri Mert Hakan’a gidiyor zaten bu serzenişi anlamış değilim :D