Hocam kesinlikle kendi bakış açım ve argo ile yaklaşma istemiyorum 7 yıldır şampiyon olamayan 12 senedir şampiyonlar ligine katılamayan 2 senedir ilk 5 ye olmayan bir takım her sene kadroyu baştan yeniliyor geçen sene yalvar yakar FairPlay’den yırttı takım zaten sizce bu durum halen nasıl anormal gelebiliyor ben anlamış değilim paranın geldiği bir yer yok eskisi gibi Ali Koç para veremez kulübe ffp var artıkBeyler Fenerbahçe'nin ligden çekilme ihtimali görüşülüyor. Bir Fenerbahçeli olarak bugün bein sportsu iptal ettirdim. Ne diyorsunuz sizce neler olur ilerleyen günlerde.
Evet genele baktığında yıllardır gelmeyen bir başarı mevcut evet ama lige yeni yükselen takımlar veya ligde 2 3 senedir var olan takımlarla aynı limite sahip olmak sence ne kadar dogru? Ve aslında 6 yıldır sampiyon olmayan bir takım oldugumuz dogru ama ölçüt bu olmamalı çünkü başakşehir 5 yıldır ilk 3e oynuyor başarılı bir kulüp fakat limiti neredeyse Fenerbahçe ile aynıHocam kesinlikle kendi bakış açım ve argo ile yaklaşma istemiyorum 7 yıldır şampiyon olamayan 12 senedir şampiyonlar ligine katılamayan 2 senedir ilk 5 ye olmayan bir takım her sene kadroyu baştan yeniliyor geçen sene yalvar yakar FairPlay’den yırttı takım zaten sizce bu durum halen nasıl anormal gelebiliyor ben anlamış değilim paranın geldiği bir yer yok eskisi gibi Ali Koç para veremez kulübe ffp var artık
Yeni çıkan takımların 10 katı borç var çünkü yeterli bir sebep değil miEvet genele baktığında yıllardır gelmeyen bir başarı mevcut evet ama lige yeni yükselen takımlar veya ligde 2 3 senedir var olan takımlarla aynı limite sahip olmak sence ne kadar dogru? Ve aslında 6 yıldır sampiyon olmayan bir takım oldugumuz dogru ama ölçüt bu olmamalı çünkü başakşehir 5 yıldır ilk 3e oynuyor başarılı bir kulüp fakat limiti neredeyse Fenerbahçe ile aynı
Borç devreye girerse beşiktaş ve galatasaray özellikle beşiktaş bu kadar sıkıntıdayken oyuncu maaşlarını ödeyemezken 300 milyon limit vermek dogru mu?Yeni çıkan takımların 10 katı borç var çünkü yeterli bir sebep değil mi
Tek borcu olan kulüp Fenerbahçe mi?fenerın savunulacak bı durumu yok suan borcları ortada gecen sene verılmeyen lımıt aşma cezası ortada bıde hala lımıt ıstıyolar yuzsuzluk bnce
Yeni gelen takımlara baktım sizin para miktarınız ilk 7 8 lerle yakın ayrıca Başakşehir de yeterince anlaşma sponsorluk olamaz 3 büyükler gibi sizin borçlarınız ffpye takıldığı için onlardan fazla paranız olsa bile onlarla aynı bütçeyi alırsınızEvet genele baktığında yıllardır gelmeyen bir başarı mevcut evet ama lige yeni yükselen takımlar veya ligde 2 3 senedir var olan takımlarla aynı limite sahip olmak sence ne kadar dogru? Ve aslında 6 yıldır sampiyon olmayan bir takım oldugumuz dogru ama ölçüt bu olmamalı çünkü başakşehir 5 yıldır ilk 3e oynuyor başarılı bir kulüp fakat limiti neredeyse Fenerbahçe ile aynı
dıgerlerı avrupaya gıdecegı ıcın ekstra alabılıyor fenerın sorunu 6 senedır bıyere gıdememesıTek borcu olan kulüp Fenerbahçe mi?
3 sezondur Avrupa'ya gidemiyor. Ve ayrıca yayın gelirlerive sponsorluklar olarak en fazla gelir elde etmesi gereken takımken limitinin anadolu kulüpleriyle aynı veya yakın olmamalı.dıgerlerı avrupaya gıdecegı ıcın ekstra alabılıyor fenerın sorunu 6 senedır bıyere gıdememesı
Aynen öyle kardeşim kuyruk acısı var o Nihat ibnesinin zatenFinansal açıdan Fenerbahçe, beşiktaş ve galatasaraydan bu kadar kötü değil bu is tamamen nihatın intikam işi. 2 güne limit 350 milyon civarında duzeltilecektir muhtemelen yoksa böyle giderse ortalık karışır Fenerbahçesiz bir lig oynatmaya yürekleri yetmez.
17 takım Fenerbahçe’yi çekemiyor anlıyorum...Fenerbahçelnin olmadığı hiçbiryerde rekabet olmaz boş konuşanlarda bunu gayet iy bilir 17 takımın tek çekemediği takım Fenerbahçedir Ama şunuda bilirler Bu ülkede Fenerbahçeyi yıkmaya Kimsenin gücü yetmez Tff Seve seve yükseltecek o limitleri başka seçenek yoktur takım kurmak için neredeyse kulubü satacak takıma 460 milyon euro limit veren tff kansızdır başka bişey demiyorum
Anlarsın tabi kardeşim bunda anlamıcak bişey yok17 takım Fenerbahçe’yi çekemiyor anlıyorum...
Ben şahsen 10 yıldır şampiyon olamayan 12 senedir şlye gidemeyen bir takımı çok takmıyorum hocam sizinle maç yapmak eğlenceli oluyor tek öneminiz benim için bu yani dönüp de her hafta fb ne yapmış inşallah yenilmiştir bile demiyorum ki çoğu Galatasaraylının böyle olduğundan eminimAnlarsın tabi kardeşim bunda anlamıcak bişey yok
Tek hedef kadıkoyde yenmektı o da gıttı cekılmek ısterler sımdıBen şahsen 10 yıldır şampiyon olamayan 12 senedir şlye gidemeyen bir takımı çok takmıyorum hocam sizinle maç yapmak eğlenceli oluyor tek öneminiz benim için bu yani dönüp de her hafta fb ne yapmış inşallah yenilmiştir bile demiyorum ki çoğu Galatasaraylının böyle olduğundan eminim
Tek hedef kadıkoyde yenmektı o da gıttı cekılmek ısterler sımdısaka bı yana lımıtler bıraz yukselır ama cok beklentısı olmamalı fenerın