- 318
- 104
- 43
Geçmiş olsun hocam kaç tane suc dosyanız var keşke firar etmeseydiniz hocam firara ceza katlaniyor diyolarKral valla bende firara düştüm 19 ay açıkta ceza var teslim olmadım
Geçmiş olsun hocam kaç tane suc dosyanız var keşke firar etmeseydiniz hocam firara ceza katlaniyor diyolarKral valla bende firara düştüm 19 ay açıkta ceza var teslim olmadım
Girdi çıktı değil kral yatar 19 ayGitseydin ya girdi çıktı zaten Ne zamanın dosyası
Onu diyorum dostum 4 gün bile zor geldi okadar yatanların Allah yardımcısı olsunNe diyosun ya 4 günmu ben o açıkta 2yilbyattim en son korona zamanı yerlerde yemekhanede yatıyorduk 150 kişi pisbbattaniyeler gece geryeri yikayıp en son 2de yatıp 5 te kalkiyoduk mecbur yemekhane olduğu için neler çektik en son korona dan saldılar çok sıkıntılı bı donemdi
1 sene oldu inceleme yaziyor sende ne yaziyorHacı benim dosya 2 senedir Yargıtay'da senin ne kadar sürdü yargitay
Bilgi için teşekkürler hocam2021’de 1 yıl 8 ay ceza almışsın ama HAGB verilmiş. 2023’te ise başka bir suçtan 9 ay ceza almışsın. Bu yeni ceza HAGB kararını etkileyebilir, bu yüzden avukatın “girdi-çıktı olur” demiş. Hakimin “sabıkan yok” demesi, HAGB kararı sicilde görünmediği içindir. %50 psikiyatrik engelli raporun ve 2012 tarihli GATA çürük raporun önemli; bu belgeler ceza ehliyeti açısından dikkate alınır. Hakim seni adli gözlem için hastaneye göndermiş, bu genelde 3-4 haftalık bir gözlemdir. Daha önce kapalı psikiyatride yatman önemli ama adli psikiyatri farklıdır. Eğer raporda “ceza ehliyeti yok” denirse ceza almazsın, sadece tedavi uygulanır. Rapor “ehliyet azalmış” derse indirim olur. Askerlik çürüğü ve engelli raporun mutlaka yanında olmalı, bunlar gözlemde etkili olabilir. Kesin sonucu adli psikiyatri raporu belirleyecek.
Teşekkürler bilgi için hocam2021’de 1 yıl 8 ay ceza almışsın ama HAGB verilmiş. 2023’te ise başka bir suçtan 9 ay ceza almışsın. Bu yeni ceza HAGB kararını etkileyebilir, bu yüzden avukatın “girdi-çıktı olur” demiş. Hakimin “sabıkan yok” demesi, HAGB kararı sicilde görünmediği içindir. %50 psikiyatrik engelli raporun ve 2012 tarihli GATA çürük raporun önemli; bu belgeler ceza ehliyeti açısından dikkate alınır. Hakim seni adli gözlem için hastaneye göndermiş, bu genelde 3-4 haftalık bir gözlemdir. Daha önce kapalı psikiyatride yatman önemli ama adli psikiyatri farklıdır. Eğer raporda “ceza ehliyeti yok” denirse ceza almazsın, sadece tedavi uygulanır. Rapor “ehliyet azalmış” derse indirim olur. Askerlik çürüğü ve engelli raporun mutlaka yanında olmalı, bunlar gözlemde etkili olabilir. Kesin sonucu adli psikiyatri raporu belirleyecek.
Birde şu var adli psikiyatriye yatmamaya çalış çok ağır ilaçlar veriyorlar adını bile unutursun kampüs açıkta delinin birini götürdüler ultra pro max deli olarak geldiArkadaşlar 2021 yılında bir suçtan dolayı 1 sene 8 ay ceza almıştım habg kararı verilmişti 2023 yılındada bir suçtan 9 ay ceza aldım avukat cezaevine girdi çıktı yapacaksın dedi fakat bu ikinci suçta mahkemede hakim bana sabıkan yok dedi birde benim %50 pskiyatri raporum var birde 2012 yılında GATA askeri pksiyatri çürük raporu vermişti bu ikinci suç için hakim beni adli psikiyatriye yatma kararı verdi daha önce adlı psikiyatri de yatan varmı ben normal kapalı pskiyatride yatmistim adlı psikiyatride yatmadım hiç sizce yattıktan sonra bana cezai ehliyeti yoktur raporu verirlermi ? Ayrıeten adlı psikiyatri benden gelince askerlik raporumu birde engelli raporumunda getirmemi istediler
Onu diyorum dostum 4 gün bile zor geldi okadar yatanların Allah yardımcısı olsun
[/QUOTE
Silivri aciktaydin dimi ya ne pisbbi dönemdi korona zamanı Emrah serbest aynı bloktaydi bizim o zaman o bile çıktı600 kişilik cezaevinde kaşık bulamadık dediğin gibi battaniyeler kir pas içinde parmak okuyucu bile psikoloji bozuyor
Hocam avukatım itiraz etti yatmaman için ama redoldu mecbur yatacam ben zaten oldum olası 4 kez kapalı pskiyatride yattm hocam alışkınım askerliğimi bile yapamadım hata direk çürük vermişti hocam şuandada yüzde 50 pskiyatri raporum var bende yatmam istemiyorum şunuda biliyorum yatınca dediginiz gbi iyice kötüye gitcemBirde şu var adli psikiyatriye yatmamaya çalış çok ağır ilaçlar veriyorlar adını bile unutursun kampüs açıkta delinin birini götürdüler ultra pro max deli olarak geldi
Korona zamanımı yattın orda600 kişilik cezaevinde kaşık bulamadık dediğin gibi battaniyeler kir pas içinde parmak okuyucu bile psikoloji bozuyor
Cezai ehliyeti yoktur demek akıl sağlığı yoktur demek kactane psikoljik hastaiklarlailgili makale okudun manik depresif bipolar paranoya şizofreni katatonik şizofreni gibi şizofreninin kaç çeşidi var bunlara yorum yap ondan sonra tartışırızHocam her pskiyatri hastaliklari farklıdır
Hocam diyorum ya arkadaşımın kuzeni makina mühendisi karısını öldürdü cezai ehliyet yoktur verdiler yani illaha aklının olmaması gerekmiyor hocam cezai ehliyet raporu için bizim ailede ırsi kendimden örnek vereyim hocam ben senelerdir evdeyim dört duvar arasında dışarı çıkamıyorum manik atak bipolar sınırda mental kapasite anskyete nefrotik kişilik bozukluğu tanıları var bendeCezai ehliyeti yoktur demek akıl sağlığı yoktur demek kactane psikoljik hastaiklarlailgili makale okudun manik depresif bipolar paranoya şizofreni katatonik şizofreni gibi şizofreninin kaç çeşidi var bunlara yorum yap ondan sonra tartışırız
Geçmiş olsinArkadaşlar 2021 yılında bir suçtan dolayı 1 sene 8 ay ceza almıştım habg kararı verilmişti 2023 yılındada bir suçtan 9 ay ceza aldım avukat cezaevine girdi çıktı yapacaksın dedi fakat bu ikinci suçta mahkemede hakim bana sabıkan yok dedi birde benim %50 pskiyatri raporum var birde 2012 yılında GATA askeri pksiyatri çürük raporu vermişti bu ikinci suç için hakim beni adli psikiyatriye yatma kararı verdi daha önce adlı psikiyatri de yatan varmı ben normal kapalı pskiyatride yatmistim adlı psikiyatride yatmadım hiç sizce yattıktan sonra bana cezai ehliyeti yoktur raporu verirlermi ? Ayrıeten adlı psikiyatri benden gelince askerlik raporumu birde engelli raporumunda getirmemi istediler
Eywlallah hocam 🙏Geçmiş olsin
ben şuan 7.5 seneden yargılanıyornEywlallah hocam 🙏
Geçmiş olsun hocam sizede ilk dosyanizmi hocamben şuan 7.5 seneden yargılanıyorn
Hekim değilim o kadar bilmem geçmiş olsunHocam diyorum ya arkadaşımın kuzeni makina mühendisi karısını öldürdü cezai ehliyet yoktur verdiler yani illaha aklının olmaması gerekmiyor hocam cezai ehliyet raporu için bizim ailede ırsi kendimden örnek vereyim hocam ben senelerdir evdeyim dört duvar arasında dışarı çıkamıyorum manik atak bipolar sınırda mental kapasite anskyete nefrotik kişilik bozukluğu tanıları var bende
Allah razı olsun hocam 🙏Hekim değilim o kadar bilmem geçmiş olsun