Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hapis Cezası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
Hocam diyorum ya arkadaşımın kuzeni makina mühendisi karısını öldürdü cezai ehliyet yoktur verdiler yani illaha aklının olmaması gerekmiyor hocam cezai ehliyet raporu için bizim ailede ırsi kendimden örnek vereyim hocam ben senelerdir evdeyim dört duvar arasında dışarı çıkamıyorum manik atak bipolar sınırda mental kapasite anskyete nefrotik kişilik bozukluğu tanıları var bende
Öncelikle geçmiş olsun...çok güzel konusuyorsun kardeşim..yüzde 50 raporu olan birine göre çok çok iyi bir yazı ve konuşman var..nasilnefrotik kisilikbozuklugun var anliyamadim..umarım sağlığına kavuşursun birgün diyeyim

atakan1998

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
318
104
43
Öncelikle geçmiş olsun...çok güzel konusuyorsun kardeşim..yüzde 50 raporu olan birine göre çok çok iyi bir yazı ve konuşman var..nasilnefrotik kisilikbozuklugun var anliyamadim..umarım sağlığına kavuşursun birgün diyeyim
Allah razı olsun hocam çok şükür aklımı kaybetmedim hocam ama şu uzerimdeki illet hastaliklar yüzünden ölü gbiyim hocam

Mehmeto3

Şanssız Kumarbaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
641
231
43
Birde şu var adli psikiyatriye yatmamaya çalış çok ağır ilaçlar veriyorlar adını bile unutursun kampüs açıkta delinin birini götürdüler ultra pro max deli olarak geldi
Kral sana tek geçerli tavsiyem gittiğin cezaevinin idaresiyle yüz yüze görüşeceksin benim psikolojik sıkıntılarım var kendimi tutamıyorum ben burada 3 5 kişiyi öldürürüm bir şekilde gönderin de sayım sırasında falan bayıl yere yıkıl geçmiş kayıtların incelenir sana bakarlar bunun pano yanık bir şekilde açıktan yol verirler

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
Allah razı olsun hocam çok şükür aklımı kaybetmedim hocam ama şu uzerimdeki illet hastaliklar yüzünden ölü gbiyim hocam
Bi trsm bölümüne gidersen bence oradaki ortam ve aktifeler ile kendini yani pskolojik sagligini dahada iyi bir hale getirecegine kanatim var...

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
ben şuan 7.5 seneden yargılanıyorn
Kral sana tek geçerli tavsiyem gittiğin cezaevinin idaresiyle yüz yüze görüşeceksin benim psikolojik sıkıntılarım var kendimi tutamıyorum ben burada 3 5 kişiyi öldürürüm bir şekilde gönderin de sayım sırasında falan bayıl yere yıkıl geçmiş kayıtların incelenir sana bakarlar bunun pano yanık bir şekilde açıktan yol verirler
[/QU aynen yap öyle hmen salarlar

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Sakın oyle biseyvyapma sevk ederler direk neresi çıkarsa Amasya Erzurum Edirne idare uğraşmıyor sevk veriyo o cezaevi uğraşsın diye adama verdiği akıla bak

ozangs40

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,978
509
113
Hele sigara odası evlere şenlikdi

Mehmeto3

Şanssız Kumarbaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
641
231
43
Sendeki rapor bende olacak kesmedik adam koymazdim

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,556
2,857
113
Var arşivden zor silinur ama. Süreleri var 30 yilabkadar ama denetim bitince sildirebilirisin arşivden silinmez hemen işe girersin yani devlet memuru olamassin
hocam çok sıkıntı ya ufacık suçsuz olduğun bir durumdan sicile işlenmesi

ozangs40

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,978
509
113
Allah korusun rezillik en son idareye sarmaaya başladım basima is alacaktım ne dedilerse yapmiyodum tersini yapıyorum adamın gözünün önünde sigara paketini atiyodum yere onlarda sasiriyodu bu ya tasakkli bıri yada deli demislerdir
Açıkta yatirmiyolarki calistirmaktan

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Kaç sene ceza yattın
Benim öyle basit dosyalar değil 37 kişi var en az ceza alan 400 seneye yakinceza aldı hatırladığım tanıdık tanımadık hepsine ömürlük ceza verdi mahkeme 37 yagmabsuc
Senin kilon benim dassaklarim etmez o zaman bilip bilmeden zırvalama
[/Siktir e amcik cam kirmadanmi girdin yarramabbak en azceza alan 400 sene aldı bizim dosyada ne anlatiyon sen

Mehmeto3

Şanssız Kumarbaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
641
231
43
Benim öyle basit dosyalar değil 37 kişi var en az ceza alan 400 seneye yakinceza aldı hatırladığım tanıdık tanımadık hepsine ömürlük ceza verdi mahkeme 37 yagmabsuc
Millet o kadar ceza almış dosyada sende varsın sen ne geziyorsun o zaman burada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...