- 1,021
- 376
- 83
Yani 1 ay kapalı 40 gün de açık yatarsın diyorAl googleye gir yatar hesaplama yaz kendi çıkıyor zaten suç tarihini 2023 gir toplam cezayı gir
Ekli dosyayı görüntüle 764189
Yani 1 ay kapalı 40 gün de açık yatarsın diyorAl googleye gir yatar hesaplama yaz kendi çıkıyor zaten suç tarihini 2023 gir toplam cezayı gir
Hocam ben bunu gördüm dayıma sormuştum zatenAl googleye gir yatar hesaplama yaz kendi çıkıyor zaten suç tarihini 2023 gir toplam cezayı gir
Dayın ne dediHocam ben bunu gördüm dayıma sormuştum zaten
Var arşivden zor silinur ama. Süreleri var 30 yilabkadar ama denetim bitince sildirebilirisin arşivden silinmez hemen işe girersin yani devlet memuru olamassinsicilden tamamen silinme gibi durum var mı
Hocam ben sordum bunu dayıma suçtan suça değişiyor dedi suçta tekerrür varmı birsuru ayrıntısı varmışYani 1 ay kapalı 40 gün de açık yatarsın diyor
Hacı benim dosya 2 senedir Yargıtay'da senin ne kadar sürdü yargitayMuro bende 1yil 8 ay aldım yargitayda dosya onlarda onayladı daha önceleri başka suçlar vardı kavga falan ama hepsi para cezası verildi ödedim.sence ne kadar yatarım hepsini mi
Haklısın kral sana hak veriyorum Afyon'da Hasan Basri diye biri var adam komple deli araba hastalığı var açıktaki ring aracını çalıp kaçtıKral Sen anlamıyor musun Diyorum ki cezaevinde kendi kendine konuşanlar duvara bakıp konuşanlar kendini yere atıp yatanlar bunların da raporları var ama rapor mapor dinlemiyor cezaevine gönderiyor bu dediğimi yaz kenara Dost acı söyler yanlış anlama ben o anları söylüyorum
Birsuru ayrıntısı varmış hocam o yazilana bakma dediydiDayın ne dedi
Akışına bırak ben nitelikli dolandırıcılıktan yargilandim savcıyı inandirdim mağdur olduğuma tek duruşmada dosyalar düştüArkadaşlar 2021 yılında bir suçtan dolayı 1 sene 8 ay ceza almıştım habg kararı verilmişti 2023 yılındada bir suçtan 9 ay ceza aldım avukat cezaevine girdi çıktı yapacaksın dedi fakat bu ikinci suçta mahkemede hakim bana sabıkan yok dedi birde benim %50 pskiyatri raporum var birde 2012 yılında GATA askeri pksiyatri çürük raporu vermişti bu ikinci suç için hakim beni adli psikiyatriye yatma kararı verdi daha önce adlı psikiyatri de yatan varmı ben normal kapalı pskiyatride yatmistim adlı psikiyatride yatmadım hiç sizce yattıktan sonra bana cezai ehliyeti yoktur raporu verirlermi ? Ayrıeten adlı psikiyatri benden gelince askerlik raporumu birde engelli raporumunda getirmemi istediler
Mağdur değildim amaAkışına bırak ben nitelikli dolandırıcılıktan yargilandim savcıyı inandirdim mağdur olduğuma tek duruşmada dosyalar düştü
Hatta bu 3. SeneHacı benim dosya 2 senedir Yargıtay'da senin ne kadar sürdü yargitay
En son bir buçuk hafta önce 45 gün yattımHaklısın kral sana hak veriyorum Afyon'da Hasan Basri diye biri var adam komple deli araba hastalığı var açıktaki ring aracını çalıp kaçtı
Ceza 3 seneden az ise 2 sene daha gelmezHatta bu 3. Sene
Ne diyosun ya 4 günmu ben o açıkta 2yilbyattim en son korona zamanı yerlerde yemekhanede yatıyorduk 150 kişi pisbbattaniyeler gece geryeri yikayıp en son 2de yatıp 5 te kalkiyoduk mecbur yemekhane olduğu için neler çektik en son korona dan saldılar çok sıkıntılı bı donemdiAçık cezada 4 gün yattım Allah düşürmesin
Ne diyosun ya 4 günmu ben o açıkta 2yilbyattim en son korona zamanı yerlerde yemekhanede yatıyorduk 150 kişi pisbbattaniyeler gece geryeri yikayiıp en son 2de yatıp 5 te kalkiyoduk mecbur yemekhane olduğu için neler çektik en son korona dan saldılar çok sıkıntılı bı donemdi
Kral valla bende firara düştüm 19 ay açıkta ceza var teslim olmadımEn son bir buçuk hafta önce 45 gün yattım
Gitseydin ya girdi çıktı zaten Ne zamanın dosyasıKral valla bende firara düştüm 19 ay açıkta ceza var teslim olmadım
Gelirse hayatı silinirÇocukluk arkadaşım var hocam toplamda 9 tane suç kaydı 9 uda ağır cezada ama hala disarda garip 😂