Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hapis Cezası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmeto3

Şanssız Kumarbaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
641
231
43
Kral Sen anlamıyor musun Diyorum ki cezaevinde kendi kendine konuşanlar duvara bakıp konuşanlar kendini yere atıp yatanlar bunların da raporları var ama rapor mapor dinlemiyor cezaevine gönderiyor bu dediğimi yaz kenara Dost acı söyler yanlış anlama ben o anları söylüyorum
Haklısın kral sana hak veriyorum Afyon'da Hasan Basri diye biri var adam komple deli araba hastalığı var açıktaki ring aracını çalıp kaçtı

baha1010

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,726
704
113
Arkadaşlar 2021 yılında bir suçtan dolayı 1 sene 8 ay ceza almıştım habg kararı verilmişti 2023 yılındada bir suçtan 9 ay ceza aldım avukat cezaevine girdi çıktı yapacaksın dedi fakat bu ikinci suçta mahkemede hakim bana sabıkan yok dedi birde benim %50 pskiyatri raporum var birde 2012 yılında GATA askeri pksiyatri çürük raporu vermişti bu ikinci suç için hakim beni adli psikiyatriye yatma kararı verdi daha önce adlı psikiyatri de yatan varmı ben normal kapalı pskiyatride yatmistim adlı psikiyatride yatmadım hiç sizce yattıktan sonra bana cezai ehliyeti yoktur raporu verirlermi ? Ayrıeten adlı psikiyatri benden gelince askerlik raporumu birde engelli raporumunda getirmemi istediler
Akışına bırak ben nitelikli dolandırıcılıktan yargilandim savcıyı inandirdim mağdur olduğuma tek duruşmada dosyalar düştü

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Açık cezada 4 gün yattım Allah düşürmesin
Ne diyosun ya 4 günmu ben o açıkta 2yilbyattim en son korona zamanı yerlerde yemekhanede yatıyorduk 150 kişi pisbbattaniyeler gece geryeri yikayıp en son 2de yatıp 5 te kalkiyoduk mecbur yemekhane olduğu için neler çektik en son korona dan saldılar çok sıkıntılı bı donemdi

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Ne diyosun ya 4 günmu ben o açıkta 2yilbyattim en son korona zamanı yerlerde yemekhanede yatıyorduk 150 kişi pisbbattaniyeler gece geryeri yikayiıp en son 2de yatıp 5 te kalkiyoduk mecbur yemekhane olduğu için neler çektik en son korona dan saldılar çok sıkıntılı bı donemdi

atakan1998

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
318
104
43
Çocukluk arkadaşım var hocam toplamda 9 tane suç kaydı 9 uda ağır cezada ama hala disarda garip 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...