- 1,096
- 541
- 113
Felaket tellalı gibisinGirdi çıktıya gideceksin eğer o 9 ayda onaylanırsa içeride bir 15 gün yatarsın
Felaket tellalı gibisinGirdi çıktıya gideceksin eğer o 9 ayda onaylanırsa içeride bir 15 gün yatarsın
Yok Kral olanı söylüyorum Sonra üzülmesinFelaket tellalı gibisin
Suç tarihi yani dosya açılış 2020 yılı hocam 1 sene 8 ay fakat habg çevrildi diğer suç tarihide 2023Dosyadaki suç tarihleri 2021 sonrası ise toplan cezan 29 ay yapar , 1/3 indirim uygulanır
Kalır sana 19 ay falan filan bunun 12 ay denetim geçireceksin , kaldı sana 6-7 ay gibi bişey , bunun da 1 ay kapalı yatar ,5/6 ay açıkta yatarsın
He bide raporum var diyorsun yaArkadaşlar 2021 yılında bir suçtan dolayı 1 sene 8 ay ceza almıştım habg kararı verilmişti 2023 yılındada bir suçtan 9 ay ceza aldım avukat cezaevine girdi çıktı yapacaksın dedi fakat bu ikinci suçta mahkemede hakim bana sabıkan yok dedi birde benim %50 pskiyatri raporum var birde 2012 yılında GATA askeri pksiyatri çürük raporu vermişti bu ikinci suç için hakim beni adli psikiyatriye yatma kararı verdi daha önce adlı psikiyatri de yatan varmı ben normal kapalı pskiyatride yatmistim adlı psikiyatride yatmadım hiç sizce yattıktan sonra bana cezai ehliyeti yoktur raporu verirlermi ? Ayrıeten adlı psikiyatri benden gelince askerlik raporumu birde engelli raporumunda getirmemi istediler
Avukatım var hocam girdi çıktı yapacaksın en kötü dedi ama bu ikinci suçun cezası kesinleşmedi dahaDosyadaki suç tarihleri 2021 sonrası ise toplan cezan 29 ay yapar , 1/3 indirim uygulanır
Kalır sana 19 ay falan filan bunun 12 ay denetim geçireceksin , kaldı sana 6-7 ay gibi bişey , bunun da 1 ay kapalı yatar ,5/6 ay açıkta yatarsın
Birader peki 2020 olan suçtan tarihi denetimi 3 yıl , 2023 olanın 1 yıl denetimi varSuç tarihi yani dosya açılış 2020 yılı hocam 1 sene 8 ay fakat habg çevrildi diğer suç tarihide 2023
İlk suç tarihim 04.09.2020 14:48:53 bu hocam hükmün açıklanmasının geriye bırakılmıştı sonraki suç tarihide 2023 fakat bu ikinci suçun cezası kesinleşmedi hocam zaten bu dosyalarla avukat ilgileniyor hocam akşam girersin sabah çıkarsın dedi en kotu ihtimalBirader peki 2020 olan suçtan tarihi denetimi 3 yıl , 2023 olanın 1 yıl denetimi var
Bu durumda devlet diyorki sana
Ben güncel olan denetimden faydalandırırım seni , yani 1 yıllık olandan
İzmitteyim hocam2021 dosyası için girdi çıktı yapacaksın o sana alıştırma olur zaten bişey olmaz
İstanbuldaysan eğer metrise alırlar seni
Metris te p.tesi / çarşamba /cuma günleri kurul toplantısı oluyor
Teslim olacaksan salı dan teslim ol çarşambaya çıkarsın , evrakların yetişmezse cumaya
Abicim tekrar söylüyorum avukatlar sallar sana girdi çıktı der , içeri girersin evrak bekliyorum , halledecez der , sen o sırada kapalıda 1 ay yatarsınİlk suç tarihim 04.09.2020 14:48:53 bu hocam hükmün açıklanmasının geriye bırakılmıştı sonraki suç tarihide 2023 fakat bu ikinci suçun cezası kesinleşmedi hocam zaten bu dosyalarla avukat ilgileniyor hocam akşam girersin sabah çıkarsın dedi en kotu ihtimal
Kral cevaplamadan önce diyecektin ücreti🤣 hepsi için değilde bı avukattan bilgi alsa yanlış alacakti hemde parası gidecekti🤣Şimdi o kadar soru cevapladım ücretli bu sorular😄😄😄😄😄😄😄😄
Kandıraya gidersin büyük ihtimalleİzmitteyim hocam
Benim avukatım öz dayım hocam yani para yedirmedimAbicim tekrar söylüyorum avukatlar sallar sana girdi çıktı der , içeri girersin evrak bekliyorum , halledecez der , sen o sırada kapalıda 1 ay yatarsın
Sonra derki sana 3 ay sonra çıkacaksın
6 ayı bulur
Sen 9 ay aldığın ceza için istinaf başvurusu yap , uzatabildiğin kadar uzatİlk suç tarihim 04.09.2020 14:48:53 bu hocam hükmün açıklanmasının geriye bırakılmıştı sonraki suç tarihide 2023 fakat bu ikinci suçun cezası kesinleşmedi hocam zaten bu dosyalarla avukat ilgileniyor hocam akşam girersin sabah çıkarsın dedi en kotu ihtimal
Cezai ehliyeti yoktur raporu verirlermi diye soran birinin cezai ehliyeti vardır ki bunu adli tıp hekimleri anında çözer o kadar basit mi saniyosun dediğini aklı melekelerinin tamaminina yakınının hastalık derecesinde çalışamıyor yada farklı çalışıyor olmasi lazım bunu sorabilen biri zaten akli dengesi yerinde sayılırArkadaşlar 2021 yılında bir suçtan dolayı 1 sene 8 ay ceza almıştım habg kararı verilmişti 2023 yılındada bir suçtan 9 ay ceza aldım avukat cezaevine girdi çıktı yapacaksın dedi fakat bu ikinci suçta mahkemede hakim bana sabıkan yok dedi birde benim %50 pskiyatri raporum var birde 2012 yılında GATA askeri pksiyatri çürük raporu vermişti bu ikinci suç için hakim beni adli psikiyatriye yatma kararı verdi daha önce adlı psikiyatri de yatan varmı ben normal kapalı pskiyatride yatmistim adlı psikiyatride yatmadım hiç sizce yattıktan sonra bana cezai ehliyeti yoktur raporu verirlermi ? Ayrıeten adlı psikiyatri benden gelince askerlik raporumu birde engelli raporumunda getirmemi istediler
Hocam her pskiyatri hastaliklari farklıdırCezai ehliyeti yoktur raporu verirlermi diye soran birinin cezai ehliyeti vardır ki bunu adli tıp hekimleri anında çözer o kadar basit mi saniyosun dediğini aklı melekelerinin tamaminina yakınının hastalık derecesinde çalışamıyor yada farklı çalışıyor olmasi lazım bunu sorabilen biri zaten akli dengesi yerinde sayılır
Hocam ona bakarsan arkadaşımın kuzeni karısını öldürdü adam makine mühendisi cezai ehliyeti yoktur verildi hapse girmedi yani pskiyatri hastalıklari farklidirCezai ehliyeti yoktur raporu verirlermi diye soran birinin cezai ehliyeti vardır ki bunu adli tıp hekimleri anında çözer o kadar basit mi saniyosun dediğini aklı melekelerinin tamaminina yakınının hastalık derecesinde çalışamıyor yada farklı çalışıyor olmasi lazım bunu sorabilen biri zaten akli dengesi yerinde sayılır