Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hapis Cezası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,021
376
83
Dosyaları 2021 sonrası yani suç tarihleri 2021 sonra denetimi 3 yıl Değil!!! Denetimi 1 yıl

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,555
2,857
113
sicilden tamamen silinme gibi durum var mı

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,021
376
83
Dosyadaki suç tarihleri 2021 sonrası ise toplan cezan 29 ay yapar , 1/3 indirim uygulanır
Kalır sana 19 ay falan filan bunun 12 ay denetim geçireceksin , kaldı sana 6-7 ay gibi bişey , bunun da 1 ay kapalı yatar ,5/6 ay açıkta yatarsın

atakan1998

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
318
104
43
Dosyadaki suç tarihleri 2021 sonrası ise toplan cezan 29 ay yapar , 1/3 indirim uygulanır
Kalır sana 19 ay falan filan bunun 12 ay denetim geçireceksin , kaldı sana 6-7 ay gibi bişey , bunun da 1 ay kapalı yatar ,5/6 ay açıkta yatarsın
Suç tarihi yani dosya açılış 2020 yılı hocam 1 sene 8 ay fakat habg çevrildi diğer suç tarihide 2023

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,021
376
83
Arkadaşlar 2021 yılında bir suçtan dolayı 1 sene 8 ay ceza almıştım habg kararı verilmişti 2023 yılındada bir suçtan 9 ay ceza aldım avukat cezaevine girdi çıktı yapacaksın dedi fakat bu ikinci suçta mahkemede hakim bana sabıkan yok dedi birde benim %50 pskiyatri raporum var birde 2012 yılında GATA askeri pksiyatri çürük raporu vermişti bu ikinci suç için hakim beni adli psikiyatriye yatma kararı verdi daha önce adlı psikiyatri de yatan varmı ben normal kapalı pskiyatride yatmistim adlı psikiyatride yatmadım hiç sizce yattıktan sonra bana cezai ehliyeti yoktur raporu verirlermi ? Ayrıeten adlı psikiyatri benden gelince askerlik raporumu birde engelli raporumunda getirmemi istediler
He bide raporum var diyorsun ya
Cezaevine girişte soruyorlar zaten psikolojik sorunu yada ilaç ,raporu olan varsa ilaçlarına devam ettiriyorlar . Yani ben silivride yattım yanımda bacağı kolu olmayan adam , felçli adam gördüm hiç umursamıyorlar
Sana şu gözle bakacaklar

Fazla bi cezan yok kimseye karışma , kimseyle didişme efendi efendi cezasını yat çık

atakan1998

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
318
104
43
Avukatım var hocam girdi çıktı yapacaksın en kötü dedi ama bu ikinci suçun cezası kesinleşmedi daha

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,021
376
83
Suç tarihi yani dosya açılış 2020 yılı hocam 1 sene 8 ay fakat habg çevrildi diğer suç tarihide 2023
Birader peki 2020 olan suçtan tarihi denetimi 3 yıl , 2023 olanın 1 yıl denetimi var
Bu durumda devlet diyorki sana
Ben güncel olan denetimden faydalandırırım seni , yani 1 yıllık olandan

atakan1998

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
318
104
43
Birader peki 2020 olan suçtan tarihi denetimi 3 yıl , 2023 olanın 1 yıl denetimi var
Bu durumda devlet diyorki sana
Ben güncel olan denetimden faydalandırırım seni , yani 1 yıllık olandan
İlk suç tarihim 04.09.2020 14:48:53 bu hocam hükmün açıklanmasının geriye bırakılmıştı sonraki suç tarihide 2023 fakat bu ikinci suçun cezası kesinleşmedi hocam zaten bu dosyalarla avukat ilgileniyor hocam akşam girersin sabah çıkarsın dedi en kotu ihtimal

atakan1998

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
318
104
43
2021 dosyası için girdi çıktı yapacaksın o sana alıştırma olur zaten bişey olmaz
İstanbuldaysan eğer metrise alırlar seni
Metris te p.tesi / çarşamba /cuma günleri kurul toplantısı oluyor

Teslim olacaksan salı dan teslim ol çarşambaya çıkarsın , evrakların yetişmezse cumaya
İzmitteyim hocam

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,021
376
83
İlk suç tarihim 04.09.2020 14:48:53 bu hocam hükmün açıklanmasının geriye bırakılmıştı sonraki suç tarihide 2023 fakat bu ikinci suçun cezası kesinleşmedi hocam zaten bu dosyalarla avukat ilgileniyor hocam akşam girersin sabah çıkarsın dedi en kotu ihtimal
Abicim tekrar söylüyorum avukatlar sallar sana girdi çıktı der , içeri girersin evrak bekliyorum , halledecez der , sen o sırada kapalıda 1 ay yatarsın
Sonra derki sana 3 ay sonra çıkacaksın
6 ayı bulur

atakan1998

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
318
104
43
Abicim tekrar söylüyorum avukatlar sallar sana girdi çıktı der , içeri girersin evrak bekliyorum , halledecez der , sen o sırada kapalıda 1 ay yatarsın
Sonra derki sana 3 ay sonra çıkacaksın
6 ayı bulur
Benim avukatım öz dayım hocam yani para yedirmedim

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,021
376
83
Sen 9 ay aldığın ceza için istinaf başvurusu yap , uzatabildiğin kadar uzat
İstinaf zaten 1/2 sene sürer

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Arkadaşlar 2021 yılında bir suçtan dolayı 1 sene 8 ay ceza almıştım habg kararı verilmişti 2023 yılındada bir suçtan 9 ay ceza aldım avukat cezaevine girdi çıktı yapacaksın dedi fakat bu ikinci suçta mahkemede hakim bana sabıkan yok dedi birde benim %50 pskiyatri raporum var birde 2012 yılında GATA askeri pksiyatri çürük raporu vermişti bu ikinci suç için hakim beni adli psikiyatriye yatma kararı verdi daha önce adlı psikiyatri de yatan varmı ben normal kapalı pskiyatride yatmistim adlı psikiyatride yatmadım hiç sizce yattıktan sonra bana cezai ehliyeti yoktur raporu verirlermi ? Ayrıeten adlı psikiyatri benden gelince askerlik raporumu birde engelli raporumunda getirmemi istediler
Cezai ehliyeti yoktur raporu verirlermi diye soran birinin cezai ehliyeti vardır ki bunu adli tıp hekimleri anında çözer o kadar basit mi saniyosun dediğini aklı melekelerinin tamaminina yakınının hastalık derecesinde çalışamıyor yada farklı çalışıyor olmasi lazım bunu sorabilen biri zaten akli dengesi yerinde sayılır

atakan1998

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
318
104
43
Cezai ehliyeti yoktur raporu verirlermi diye soran birinin cezai ehliyeti vardır ki bunu adli tıp hekimleri anında çözer o kadar basit mi saniyosun dediğini aklı melekelerinin tamaminina yakınının hastalık derecesinde çalışamıyor yada farklı çalışıyor olmasi lazım bunu sorabilen biri zaten akli dengesi yerinde sayılır
Hocam her pskiyatri hastaliklari farklıdır

atakan1998

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
318
104
43
Hocam ona bakarsan arkadaşımın kuzeni karısını öldürdü adam makine mühendisi cezai ehliyeti yoktur verildi hapse girmedi yani pskiyatri hastalıklari farklidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...