- 50,488
- 23,751
- 113
Ben çürüyü mürü bilmem Marmara cezaevine gittiğin zaman beni hatırlaHocam ama bilirsin askerlik ten çürük almak zordur bana verdiler mesela çürük gata
Ben çürüyü mürü bilmem Marmara cezaevine gittiğin zaman beni hatırlaHocam ama bilirsin askerlik ten çürük almak zordur bana verdiler mesela çürük gata
Ben izmitteyim hocam napalim kısmet hocam enfazla girdi çıktı yaparımBen çürüyü mürü bilmem Marmara cezaevine gittiğin zaman beni hatırla
1 yıl 8 ay almışsan cezaya gideceksin açığa öbür dosyalar ceza aldın mı şu an almadıysan belki cezada da patlayabilir çok başına gelen gördüm açıktaMuro bende 1yil 8 ay aldım yargitayda dosya onlarda onayladı daha önceleri başka suçlar vardı kavga falan ama hepsi para cezası verildi ödedim.sence ne kadar yatarım hepsini mi
3-5 gün yatarsın ilk girişindeBen izmitteyim hocam napalim kısmet hocam enfazla girdi çıktı yaparım
Diğer dosyalar para cezası verildi ödedim kapandı1 yıl 8 ay almışsan cezaya gideceksin açığa öbür dosyalar ceza aldın mı şu an almadıysan belki cezada da patlayabilir çok başına gelen gördüm açıkta
Hocam 1 sene 8 ay önceki suçtan 9 ay da kesinleşmemiş bu suçtan avukat 2 sene 5 ayin yatari yok demişti girdi çıktı yaparsın dedi1 yıl 8 ay almışsan cezaya gideceksin açığa öbür dosyalar ceza aldın mı şu an almadıysan belki cezada da patlayabilir çok başına gelen gördüm açıkta
Ciddimisin3-5 gün yatarsın ilk girişinde
Toplam 2 sene 5 ay mıHocam 1 sene 8 ay önceki suçtan 9 ay da kesinleşmemiş bu suçtan avukat 2 sene 5 ayin yatari yok demişti girdi çıktı yaparsın dedi
Lan yemin ediyorum ya Ayıp ediyorsun haCiddimisin
Ya bana 10 ay falan diyo cevremdekilerLan yemin ediyorum ya Ayıp ediyorsun ha
Aynen hocam 1 sene 8 ay önceki suç suankide 9 ay kesinlesirse toplamda 2 sene 5 ay ediyorToplam 2 sene 5 ay mı
Toplam ceza ne kadar bir sene 8 ay mı şu ankiYa bana 10 ay falan diyo cevremdekiler
Girdi çıktıya gideceksin eğer o 9 ayda onaylanırsa içeride bir 15 gün yatarsınAynen hocam 1 sene 8 ay önceki suç suankide 9 ay kesinlesirse toplamda 2 sene 5 ay ediyor
Açık cezaevinde çok yakalıyor dosyaları bakıyor ceza'dasın ya yapıştırıyor hemenAynen hocam 1 sene 8 ay önceki suç suankide 9 ay kesinlesirse toplamda 2 sene 5 ay ediyor
Hocam önceki 1 sene 8 ay fakat habg kararı verilmişti suanki suçtan 9 aylık ceza kesinlesirse avukat girdi çıktı yaparsın demiştiToplam ceza ne kadar bir sene 8 ay mı şu anki
Maşallah hocam sizde avukat gibisinizGirdi çıktıya gideceksin eğer o 9 ayda onaylanırsa içeride bir 15 gün yatarsın
Evet 1sene 8 ay dediğim gibi önceden dosya vardı para cezası verildi ödedim.kapali görünüyor sadece bu varToplam ceza ne kadar bir sene 8 ay mı şu anki
Bunu para cezasına çevirebiliyorsan çevir çevirmiyorsa zaten kesin gidiyorsun buna inan Yani ilk girişin açığa da 3-5 gün yatar çıkarsınEvet 1sene 8 ay dediğim gibi önceden dosya vardı para cezası verildi ödedim.kapali görünüyor sadece bu var
Yılların tecrübesi Kral Ben içeride nelerini gördüm Avukat girdi çık diye göndermiş ben söylüyorum şu kadar yatarsın yanımdakiler de biliyor zaten hani benim söylememe de gerek yok görenler dediğimiz gibi çıkıyor Avukat bir b** bilmiyorMaşallah hocam sizde avukat gibisiniz